НБА

1. Kapiram da Kashof misli na ovu sezonu Kobasice.
    Bude utakmica kad dobiju a ni derozan i oldridz ne sutnu ni jednu trojku

2. Ogroman pozdrav gospodine Mlatoni o/
    Jurimo se i ove godine na tabeli, tj ja tebe opet jurim :(

3. Nisam ih pratio ove sezone, iskreno. Pomirio sam se sa činjenicom da će biti mala šansa da odu u PO, kad ono mrcine se ne daju...

4. Kashof
    Oni su meni zanimljivi po tome što pop odbija jebeno da šutira trojke a oni i dalje beleže solidne rezultate, jeste da će a ih naguze u prvoj rundi ali bože moj

Pop se ponaša kao na basketu neki niski nejaki lik kojeg neka debela grdosija u svakom napadu unosi u koš i onda on cmizdri buhuhu vi nikad ne biste pobedili da ne igrate tako da me svaki napad debeli gura ispod koša mi smo mnogo bolji, ali vi koristite debelog da pobedite ne može tako...
    Pa druže nađi način da zaustaviš debelog, nećemo sad zbog tebe žgoljavog uvoditi pravilo da na basketu ispod koša ne smeju debele grdosije da bivstvuju

5. Mislim valjda ste razumelišta hoću da kažem, nije neki primer, možda Miki ima bolji sa devojkom i crncima pa neka on objasni

6. Razumem duka ali oni nekako imaju 31-22 i ako se nešto nepredviđeno desi ulaze u plej-of, a kao tim šutiraju 40% za tri tako da mi nije jasno što ne rizikuju malo sa više trojki, jbg kad imaš staromodnog trenera

7. Jokić ladno na olstaru, Dončić kao 3. najglasaniji, ladno izduvao...

8. Загонетка тајм :

Ако је Везбрук стат педер, шта је Харден?

9. https://www.youtube.com/watch?v=FQm5OCf387k

Kako je brat Maks Kelerman lepo objasnio. Niksi uvek razvale seleri kep, nebitno da li dovedu igrača MVP ranga (koga ne dovedu). Poslednje čega se sećam je Alan Hjuston, koji iako veliki talenat mnogo više je bio povređen. Sad jure Durenta, Kavaja, Irvina, a završice sa nekim graničnim skoro All-Star igračem. Tresla se gora, rodili se Batler i Kemba Voker sa maksimalnim ugovorima.

10. sve bi ovo bilo ok, da ova dvojica pricaju kao normalni ljudi

11. Je l postoje ljudi koji očekuju da neko iz Niksa uradi nešto pametno?

12. Niksi su tim koji takođe da dogodine startna postava bude npr:

DeAndre, Durent, Džordž, Batler i Kemba Voker opet ne bi dogurali do plejofa.

13. Njima jedino znače Durent/Kavaj plus neki Batler ili Kemba. Čak mislim da ni Kajri ne može da napravi tu razliku ako bude najbolji od dvojice potencijalno dovedenih. Npr. Kajrija i Batlera da dovedu, opet će biti na oko 42-42 i izbaciće ih Indijana lagano.

14. A i postoji nešto u svim sportovima, neki tip luzerskog mentaliteta i prošlosti koji se jako teško napušta. Ne mogu se preko noći zaboraviti decenije prosečnosti (u najboljem slučaju) i čemera. Ne ide na silu. To kao Totenhem protiv Juventusa. Ono đubre od Juventusa bilo na korak od uništenja, vratili se iz druge lige, opet im ne može niko prići, i da ih jebeni dugogodišnji averidžinski tip poput Totenhema izbaci. Ne ide. Seltiksi jesu bili dugo jad, i samo uz pomoć tri vrhunska igrača (i profesionalca) u zenitu i možda najboljeg trenera lige su uzeli tu titulu. Sad Njujork da dovede Durenta i Kavaja, opet ne mislim da bi mogao sa sigurnošću da tvrdim da će otići u Finale.

15. Generalno su mi timovi na istoku čudni, imaju prevelike oscilacije, to je vrv jer su znatno slabiji od zapada i mnogo manje ol starova i potencijalno možda budućih hall of fame-ra imaju.

Dobri timovi na istoku trenutno su Toronto (koji bi mogao da postane i powerhouse istoka, samo da imaju u timu dobru hemiju, ili da se iz nekog razloga ne useru svaki put kad uđu u plejof.

Seltiksi koji drže tu neku konstantu.

Filadelfija, mlad tim mogli bi kroz sezone još da napreduju, mada bi takođe mogli i da se upropaste.

uz ovo mogu još da stavim Milvoki, koji poslednjih sezona ima tu neku hemiju u timu, ima dobre igrače i to je to.

Moje lično mišljenje je da je preostalih 11 timova istoka smejurija teška i da bi pa svaki tim na zapadu, osim možda Sansa i eventualno Kingsa bio iznad njih. Ok možda bi iz te priče izuzeo Indijanu i Vašington.

16. LAC Tobias Harris, Bobi i Mike Scott -> Sixters Shamet, Chandler, Muscala, 2020. pik iz prve runde, 2021. nezaštićeni pik prve runde (iz Majamija) i dva pika druga runda.

17. Hahahah navijači Indijane skandirali Ingramu "LeBron's gonna trade you" dok je gađao slobodnjake.

Lejkersi ponudili Lonza, Harta, Kuzmu, Ingrama, Zubca, dva pika prve runde za ADa i Hila. Lololo. Manje više, trejdovaće ceo tim i igraće fazon sa nubovima iz G lige, mada ih Pelikansi i dalje jebu.

18. Ej al nesto razmisljam kolko ima materijala u NBA za dobro navijanje, skandiranje sa ciljem peckanja, pa i pravih navijackih pesama a oni i dalje mrtva puvala difens difens i u plejofu obuku odgovarajucu majicu... shit