НБА

1. Niksi najgora franšiza na kugli zemaljskoj

2. Pa nemam pojma, nekako sam neodlučan ko je ovde bolje prošao.

Njujork pravi prostora u seleri kepu za sledeću sezonu, valjda dva superstara mogu da potpišu. Plus je tu sad D.S. Junior plus će imati visokog pika sa drafta. Ako je Porzingis bio zaista nezadovoljan i ako je hteo da ide, mislim da je ovo solidan posao Niksa. Naravno potpunu sliku ćemo moći da sagledamo kad vidimo koje će superstarove uspeti da dovedu i koga izaberu na draftu.
    A veliko je pitanje je kakav će Porzingis biti nakon povrede.

Nekako mi se čini da su se obe strane lepo kockale sa ovim trejdovima, ali i da su izvukli maksimum iz cele situacije

3. Pozdrav Dukka fantazi legendo

4. Nawodno je izvesno da ce Durent u NY na leto

5. i ja sam nesto procitao

6. Aha a Stef Kari će u Memfis

7. Porzingis obavestio upravu Dalasa na ne namerava da ostane posle isteka ugovora (ova i sledeca sezona).

Jel u tom slucaju Dalas opljackan ili ja ne vidim pravu sliku?

8. Dali su im boga oca za njega

9. I mi all stara za trku imamo

10. Za dalas je ovo malo rizik a veliki dobitak ako se porzingis vrati na svoj nivo posle povrede, pošto nisu dali ništa bitno za njega, deandre i metjuz su nebitni, dsja su hteli da se otarase svakako, i dva pika koji će najverovatnije biti bezvredni ako već nameravaju da pobedjuju

A niksi su u teoriji u najboljoj mogućoj situaciji, pošto potencijalno mogu da dobiju ziona i imaju dva max mesta, ali za to treba da ih usere i da neko u stvari hoće da igra za njih

11. Hahaha nešto sumnjam za durenta mada sam čuo i ja, da je hteo da kera neke invalide ne bi otišao u gsw, tako da kapiram da neće da igra sa ntilikinom jebenim

12. https://www.google.com/amp/s/hoopshype.com/2018/11/27/nba-free-agency-2019-the-top-players/amp/
    Evo je lista, biće na kraju heris i kemba na ta dva mesta i draftovaće kema rediša fazon, baksuzi su to

13. Koliko je u stvari Zapad dubok. Svaki tim (osim možda Finiksa i Sakramenta, ali samo još ove godine) ima igrača koji može bez ikakvih problema da bude All-Star igrač. Što se Istoka tiče, oni imaju četiri tima koji je oziljno da se kolju, ostalo su sve kante. Samo me malo Tauns buni ovde, jes da ima statistike ali nije vredan pominjanja. Sve mi se nekako čini da je ovo njegovo učešće uteha za ono maltretiranje od strane brata Batlera. Sad ga Adam Silver i kompanija teše, kao "Biće sve u redu, otišao je skroz tamo gore, nemoj da se brineš. Da čika Velja bonu"

14. Sve što treba da znaš o dubini zapada je da je Derozan od startera na istoku došo do toga da nije Ol-star uopšte na zapadu

15. Bravo, Kashofe. Jako fina opservacija. A glede San Antonija, oni su mi omiljeni tim na Zapadu uz Portland, mada su moje emocije prema njima malo splasnule posle Dankanovog povlačenja i Kavajeve selidbe u hladnije krajeve, ali i ovakvi sad su na dve i po pobede od treće pozicije, i imaju 22-15 protiv timova iz konferencije. Kakav sistem, alal im kurac, još su izgubili takve dve sile kakve su Lenard i Deni Grin.

16. Oni su meni zanimljivi po tome što pop odbija jebeno da šutira trojke a oni i dalje beleže solidne rezultate, jeste da će a ih naguze u prvoj rundi ali bože moj

17. Kurac baš da odbija. Sipali su oni lepo trojke kad su uzeli titulu i kad su izgubili u finalu. Samo je sad mnogo boljih šuterskih ekipa da to bili.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.