НБА

1. Bice SK veceras zestoka konkurencija pinku i zadruzi

2. Još ove sezone. Onda NBA ide na Arenu. Lol

3. Jokić ušao u meč kao pravi karnivor!

4. Pocetak 3/4, Potrtland na 1/15 za tri, a gube sa SAMO 8 (?!) razlike.

Dobija Portland, nazalost

5. А Денвер хара тројкама са 2/11....

6. Već počinjem da vidim komentare s naše strane:

-VRATITE JOKIĆA U SEGAMEGALEKS NIJE ZA BOLJE HA HA HA-

NadrealniŠaljivkoXD 00:23 +15 -6

-Oćeš li sad zaigrati za reprezentaciju?!?-

zainteresovani 00:31 +122 -4

-Ko je sad pa Jokić? Ja znam samo igrače koji IGRAJU za REPREZENTACIJU!!!-

guest 00:58 +75 -13

-ŠTETA! Treba da budemo PONOSNI na ovog momka!!! Nole i on nas PREDSTAVLJAJU U NAJBOLJEM SVETLU U SVETU!!!-

MAREEEE 02:37 +29 -56

7. Denver 19:2 za tri, obe dao Jokić. Upičkili se bekovi, ne može tako da se igra.

8. Pa da, cinjenica da je on zabio sve trojke za svoj tim i da je imao samo 2 asistencije, a znamo da voli da asistira, govori sve o njegovim saigracima. Jbt jesu li onaj heris i moris uopste zabili trojku za ceo plejof?

9. Тарнер за плеј оф можда пет поена дао укупно и таман овде компензовао разлику за Лиларда.... Денвер до јаја тим за будућност има свакако, а још и од Портера можда може бити добар играч....

10. kad bi u nekom paralelnom svetu neko stavio 3 crnca oko jokica i doncica, jebali bi kevu po nba. treba denveru jedan igrac koji ima iskustva sa pogadjanjem kad je gusto sa jokicem, ovaj marej nije to. bar ne jos.
    jbt, amerikanci dodju do nba, udju u plejof sa 25 god i to im bukvalno prvi put da igraju utakmicu gde je napeto. a dobri igraci. ovi sto dodju iz evrope bar to imaju kao prednost

11. Одох да издркам курац па да одспавам 8 сати. Позз људи

12. Bukvalno bi veće šanse da nešto urade imao tim sa Vlade Divcem kao GMom. Kokoškovim kao trenerom i sastavljen od vić-ić i ostalih igrača (igrača iz regiona)

Jokić, Bogdanović, Marjanović, Bjelica, Bogdanović, Dončić, Mirotić, Vučević, Šarić, Nurkić, Hezonja, Bender, Žižić, Musa, Zubac

Aj evo izbacimo jednog od ovih tipa Musa/Zubac/Bender i umesto njega metnemo Dragića kao iskustvo

i imali bi više šansi i bolje bi odigrali plejof nego ovaj Denver.

13. Denver ispao, hype oko Jokića će se sada, nadam se svesti na minimum.. Ne znam kako je bilo ko mogao da navija za tim u kom igra Jamal Murray, ja većeg idiota u skorije vreme nisam gledao, direktan je krivac ispadanju Denvera iz PO!

Svim srcem uz Kavaja i drugare, mislim da su oni jedino kompetentni da uspore mrtvi GSW..

14. Ja kažem, lik je igrao sa budućim prospektima KK Mornar.

I opet kažem. Dame time.

15. pogledao sam do pola trece onda sam zakuntao.dobro poceli.prva petorka ubadala sve na pocetku.mislio sam bice kao peta tekma.marej je bas tesko seljacki igrac.alavo govno.koga god da puste da se zabada u ugrace i sutira kad hoce imao bi 20+ prosek po sezoni.

16. Heris, Marej, Kreg i Plamli slobodno neka se podele između Bokana i Čovića. Ok za Paću su ipak predobri :((

17. Vreme je za ĐOTOS PREDIKŠNS VANS AGEN!!!

Milvoki-Toronto -----> najzajebanije za odlučiti iskreno, Toronto trenutno najveći uspeh u istoriji franšize, prehajpovani, napokon u Lenardu imaju igrača i lidera koji može čak potencijalno da ih vodi i do NBA finala, a tamo je opet sve moguće. Milvoki s druge strane bez premca najbolji tim ove sezone, možda bolji i od GSW-a za sad... da da znam istok i zapad bla bla bla, ali recite vi meni da Boston, Filadilfija, Toronto kao nisu kompetentni timovi? Iskreno gonna take a wild guess and say Bucks in 6 :-/

GSW-Portland -----> Mislim da je Portland izmoren ponovo igraju bez Nurkića tako da ću da kažem GSW in 5.