U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Niko:
Ama baš niko:
Lebroj Djejms: Ocu Tajrona Lua za trenera
Ladno Filadelfija autsajder na svom terenu večeras.
A cenim da će razbucati torotnto i doći 1 i plus.
Mark maj vrds.
Ubi Portland puru....Lilard tri trojke sa 10 metara
Izgubi Denver, barem Jokić da napravi još te dve asistencije za tripl dabl
odlazi Jokić na klupu, imaju deset razlike, vraća se u igru nerešeno jbg...on je uradio što je do njega....nisu imali ni sreće izašle su im barem 4 trojke iz obruča
Miško Ražnatoviću, ti li si? xD
Haha
Koliko volim lilarda pokazuje i činjenica da mi portland nije mrzak i pored onog mrrrrtvog usranog balije, sledeći put kičmu slomi mamicu ti jebem obrezanu.
Denver in 7.
Portland je mrtvo puvalo još od ere Klajda Drekslera. Ne zna se da li su mrtviji oni ili Denver i ko god prođe biće počišćen u sledećoj rundi.
I Drazen je bio takva paljevina ustaška, samo je poginuo pa se to pod tepih gura
срби и даље институција на полуострву
плашите се браде
Bogami kako igudala danas ubacuje reklo bi se da je odlicno zamenio durenta, samo im fali neko da zameni onog igudalu koji je ulazio s klupe :d
Sve čestitke sudijama što 6. put zaredom odvedoše GSW u finale konferencije bez nekog mučenja (ČITAJ: igranja 7. utakmice)
Gade mi se jebem im majku spleš govnarsku, priznajem da sam se ponadao da ce ispasti bez durenta, ali i hjuston je sjebo nubovski skroz, u ovako vaznim trenucima jos vaznije tekme da onako amaterski izvedu loptu, neam reci.. I onaj ofanzivni faul hardena, pa pazi malo picka ti materina
Jel to opet mali čmar Kris Pol i ekipa kukali za suđenje?
Uuu kakav rispekt za Karija.
Ovako da pohvali Duranta sve i da je iz kurtoazije, opet je do jaja.
https://www.facebook.com/8245623462/posts/10157510510073463/
Сере преплаћени Пол фино, а сам је сасвим солидно прљаво играо ову серију.... Хјустон је сам себе сјебао, Вориорси без Казинса и задњу утакмицу и по без Дурента и ови ураде керов курац, чак су и прошлу играли боље док је Дурент био на паркету....
Бред Стивенс и Бостон мало разочарали....
A najjače što se sad svi nadaju tom potencijalnom raspadu GSW-a dogodine, Durent što ako je verovati 99,9% napušta klub na kraju sezone, sad se navodno pojavila i neka informacija da Klej Tompson zahteva maksimalni ugovor koji uprava ne želi ili ne može da mu omogući što znači da bi i on na kraju sezone mogao da ih napusti...
S druge strane naši novinari prenose da je Brendon Robinson (iskreno nemam pojma koliko je isti pouzdan) rekao da će Denver pokušati da dovede LeBrona koji izgleda ipak napušta Lejkerse nakon očajne sezone.
Lijepi termini večeras, mogu se obe tekme pogledat.
Al Dnever u pola deset, mi li na.