Prijava

2:0 za toronto a posle toga nemam predstavu sta ce biti...

klej - 22.5
lauri - 15.5 gg^wp

To kazins igra? Ja mislio da je aut do kraja

Dobio toronto ovo bez neke velike drame. Sjajna partija od njih

Oduvace ih Golden stejt.

Pa bolje tim iz Kanade da uzme, Ameriko sisala si vesla

Da se izvinim Olvejz Sani in Filiju za potcenjivanje Toronta. I da kucnem u drvo da ih ne ureknem.

Ako Durent ne bude igrao ni sledeću, slažem se sa Papetom, biće ovo 2:0 za Toronto, a za kasnije ćemo videti.

Sledeći meč pametno igrati Laurija u minus i Stefa i Kleja u plus. A što se serije tiče, ako Toronto napravi 2:0, odjednom će imati nekih 40% šanse da osvoje.

Durent propušta i drugi meč a postoje indicije da će propustiti i treći!

Dd kolko sam video sigurno se vraća tek u četvrtoj.

Al tad se vraća i Anunobi lolo, džaba im KD biće stavljen u džep. Jel' se zna ozbiljnost Igijeve povrede?

Jebem ti nba... golden pederstejt pravi dinastije, toronto osvaja... mozda sam ja dzangrizavi puritanac kod koga samo SA, boston, la i detroit mogu biti prvaci, ali negde granica mora postojati.

San Francisko... grad pedera.

Jebo Toronto ko Toronto iako je solidno čudno oni da budu šampioni lolo nego Kavaj da se osveti za onu mučku povredu, ovi Monstarsi da dobiju po pički, a i stvarno lepo i momački igraju momci zadnjih pet tekmi. Plus Paskal Siakam bogotac cele sezone igra dobro i čekam ga da padne al jok sve bolji i bolji brat, zaslužuju taj prsten.

Gasol je diskretni heroj ove ekipe.. Jebo poene, čovek je u stanju da ima konstatntih 16+ppg k'o iz pičke, ali čovek se podredio ekipi i postao čovek od zadatka.. Gledajte šta čovek radi u odbrani, ne pamtim kada sam gledao nekog igrača sa tolikim defaznivnim IQom - čovek je doktorčina jebena

Ne znam ja ništa samo mi je nekako gotivna ideja da Kanađani mogu da osvoje više do toga nego što mislim da Toronto nema kvalitetan tim i da su tima među očajnijima na istoku, a samim tim i u celoj ligi.