Prijava

Osvajaju Kanađani, previše su ludi prevelika je nevera šta se to događa Toronto in 6, Drejk pravi 6 novih mega hitova, za svaku utakmicu velikog finala po jedan hahahahha

4-2 za Toronto boli me kurac da predviđam pobedu GSWa nešto, pička im materina ziljava.

Btw zamislite u kojoj je neverici Kajl Lauri danas.
Em što igra finale em treba da čuva Karija.

Lauri Nik Vujičić lige

Dd hahah mislim da debelić kratki i dalje ne veruje šta mu se dešava.

Fura tipa neki tupavi poluanksiozni osmeh i priča ljudima kako mu je do jaja drago i kako to čeka celu karijeru, a u stvari umire iznutra i jedva čeka da se sve završi u fazonu I DID NOT SIGN UP FOR THIS!

Fred VanVleet Sr.
Born February 25, 1994 (age 25)
Rockford, Illinois
Nationality American
Listed height 6 ft 0 in (1.83 m)
Listed weight 195 lb (88 kg)

Listed height 6 ft 0 in (1.83 m)

A ovo je verovatno u patikama. Mora Deni Grin da igra kao što je znao u Sparsima, inače je Toronto najebo spolja, ali onako baš teško najebo.

Kajl Lauri verovatno bi se rasplakao kad bi saznao kakve šale s njim zbijaju vukajlijaši

Sigurno hahah, šutirao bi 4/17 sledeću tekmu tipa jebem ga usta flafičasta.

A slažem se za Grina morao bi da sastavi svoje sranje pod hitno, al dobro iskusara je on, igrao je finala tih makar znači to krda.

Ni Van Vlit nije pošteđen. Jebiga, ne ide se sa ovim midžetima protiv GS. Plus, ko će da juri ceo meč Tomsona da ne primi loptu iz trka. Baš nezgodan mismeč, nevezano za ogromnu razliku u kvalitetu. Ali imaju neke šanse, 5-10% ako Durent ne bude igrao.

Ovi bre tek 31. maja igraju koj kurac. Kusnite taj doping i ajd na tekmu.

Golden Stejt u 6.. nažalost.. Ako se Durent oporavak bude odužio, može svašta da se desi..

Hahaha već vidim meme format ono dva foldera prvi kao "memes if Kyle Lowry and Toronto win the championship", a drugi "memes if Kyle Lowry and Toronto lose the championship"

Дурент пропушта прву, Казинс је упитан.... Ако прве две пропусте и Торонто не да брејк можда би могли да узму, свакако је Каваи најбољи играч оба тима, а ваљда нису ретардирани као Портланд да три утакмице за редом у задњој четвртини испусте цирка 15 поена предности....

Možda neće ni celu seriju odigrati Durent, ne sme ni da trenira lik još neko vreme. A ovima se vraća Anunobi, što je plus za odbranu veliki.
I Kazinsu dozvoljeno da igra videćemo dal' je to plus ili minus lolo. Sve u svemu mogo bi Toronto ovde do pobede s naloženim Kavajem ovakvim.

вечерас ће их вратити сплеш браћа у реалност

Dižu formu ovi kroz ceo plejof, videćemo.