НБА

1. Gde da čoukuju, ja smirenijiu ekipu odavno ne videh. Baš deluju samouvereno.

2. Eh kakvo vreme došlo kad lauri osvaja prstenje

3. Lauri Lauri kao deca smo se igrali

4. Neće moći da se živi od Drejka ako osvoje

5. Meni je taj Drejk kao golman iz Montevidea fazon. Kad vidim sliku kazem "aha, znam to je onaj lik sto je glumio golmana u Montevideu" i to je to.

6. Eh kakvo vreme došlo kad lauri osvaja prstenje

https://i.ytimg.com/vi/iv9UYsmnB8A/maxresdefault.jpg

Hahahahah baš prikladna slika. Lik se sig pomirio sam sa sobom da neće ništa osvojiti posle svih onih metli od Lebrona i čoukovanja i eto ti sad.

7. Ako je tvorac košarke Džejms Nejsmit, Kanađanin, znači li to da su sad u Torontu svi pod onim gasom "Basketball's coming home!" ko Englezi za fudbal?

8. Može se reći da jesu haha

9. Hahaha naravno da ne ispadnem politički nekorektan prema Kanađanima i kako god se na francuskom kaže "Basketball's coming home!"

10. Vraća se Durent za ovu tekmu, al' ono, nije kao da se vraća Zaza, tako da uzima Toronto ovo.

11. Kurvent najbuđavija pojava u NBA-u tako lepo će da usmrdi već upokojene Nikse kad (i ako) ode tamo.

12. Nijesam gledao, vidim gusto bilo pred kraj. Je l Durantela rešavao meč?

13. E jebem ti bas sam se skenjao. Vlaljda ce uspeti da dobiju sledecu, izgleda nista od duranta.

I opet izgubili samo jednu cetvrtinu.

14. Slucajno se probudim oko pola 5, palim tv krece druga polutka. Durant se povredio I izaso u prvoj. Imao pare na Toronto, oni gube ceo mec, ali pred kraj ih okrenu I povedu, al kurac vezu ovi 3 trojke I north imao napad za pobedu al se ugovnaju I Lauri promasi sut za tri, bacili mu vruc krompir, trebo je Kavaj bilo sta ds baci. I jebo me kura sto sam gledao

15. Haha počeo opet Sjever da čoukuje... kakve su to pičke morao je Durent buđavi sakati da pomolii njusku odvratnu makar po cenu da dokrši tu nogu. Odvratni i jedni i drugi al uzima gsw

16. A gde da daju bas lauriju najvecem coukeru u istoriji viteske igre pod obrucima

17. Lauri ima šut za prvaka sveta... nešto ozbiljno sa tom slikom nije u redu. Saće kao Starks 1994' u sledećoj da ima procenat 1-21

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.