НБА

1. Blokirao je ovo laurijevo drejmond, a ovo su izgubili jer je nurse mrtvi tražio tajmaut na 3 min do kraja u trenutku kad je kavaj sam napravio 10-0 niz

2. Nemoguce je gotiviti nikog od tih govnara iz GS al bas nikog
    https://youtu.be/i9m7NOs9gNA

3. Nisam imao volje posle utakmice išta da napišem, ali jbg ja reko da će Toronto čoukovati u ovoj, opet bolje u ovoj što su nego u naredne dve. Mada sad opet dolazimo do onoga da je psihološki GSW bliži tituli.

Iskreno jebo Laurija, utakmicu je je sjebao Nik Medicinska Sestra kad je tražio tajmaut dok mu je ekipa bila u naletu i povećavala prednost.

PuppetMaster
    Nemoguce je gotiviti nikog od tih govnara iz GS al bas nikog

+100

4. A vidi ove njuske u pozadini što su se ponadale da će LAVRI da im donese prsten bazer biterom hahah ej KAJ LAVRI

5. Toronto svakako nasleđuje GSW samo pitanje je da li kao šampioni ili kao tim that blew 3-1 lead

6. Durent je izgleda obnovio povredu ahilove tetive, i čeka ga baš duga pauza (čak možda i od godinu ipo dana!?), barem kako za sad javljaju.

Sjeba se tako i on i GSW i Niksi u deliću sekunde.

7. Дурент за оно мало што је играо је довољно допринео да ови добију....
    Јбг, кад при егал резултату за три и по минута не можеш више од једног коша дати кући у финалу, онда изгубиш....
    А не знам што људи не воле толико Голден Стејт, мислим боли ме курац, нити их волим нити мрзим, али мора се ценити то оличење генијалности Џерија Веста чак и неколико година након што није више тамо.... Ајде Заза говнар кад им је играо.... Боље Никси да се мрзе толико, франшиза на највећем јебеном тржишту вођена без икакве идеје....

8. Niksi su skup maloumnih idiota jbg teško je mrzeti idiote višše su za žaljenje

9. Ne znam, ali znam da što se tiče profesionalnih američkih liga važe 2 pravila:

1.) Što se NBA tiče, za GSW navijaju samo stanovnici Ouklenda, ostatak amerike ih mrzi

2.) Što se NFL-a tiče za NEP navijaju samo stanovnici Bostona, ostatak amerike ih mrzi

10. Što se Niksa tiče to mi dođe kao mrzeti Hornetse, Sanse, Kingse ili bilo koji drugi apsolutno irelevantan tim za ligu.

11. А добро, то су мала тржишта и тимови који, ако већ нису успешни као Кавси са Леброном нпр, једине конкурентне тимове могу преко драфта направити јер неће нико тамо да иде.... Лејкерси (исто вођени к'о курац, само у мањој мери него Никси), Клиперси и Никси могу и тржиштем да привлаче играче....

12. E da i uvek ću više ceniti gsw koji je u suštini izgradio tim draftom i dobrim odlukama nego prehajpovanim veštačkim tvorevinama poput lebronovog majamija

13. Па и управо Вориорси у Оукленду јебеном на драфту узели Карија (препаметно задржали њега уместо Елиса), Томпсона, Барнса, Грина, довели Игудалу, узели титулу па привукли Дурента, онда и Казинса....

14. A dobro iskreno da definitivno gsw>miami iz perioda "velike trojke" što se tih stvari tiče.

Ali opet ne znam da me iko iz tog doba Majamia iritirao pa svojim stavovima ili ponašanjem na terenu i van njega kao što je to sad slučaj sa Grinom, Durentom, pre par sezona Pačulijom jebenim hahhahahaa

15. Iskreno jebeni Drejmond Grin koji fazon prdne na utakmici i krene da se kurči da se nešto busa onako ko kakva gorila kad se počeše po dupetu, pomiriše pa u sledećem trenutku kreće da se onako udara u grudi...alo dečko smiri se jebeno

16. Па и Мајами тај је одлично вођен био, Пет Рајли врхунски посао одрадио.... Довео Леброна и Боша као слободне играче, четири финала и две титуле узели.... Исто као и за Дурента сад што је прешао у Вориорсе (зашто не би отишао ако му је лакше тако узети титулу, није глуп), не знам шта су очекивали људи тада јер ако можеш окупити јаку екипу наравно да ћеш је окупити.... Нису дебили да одвојено не узму ништа....

17. Zar nije Durentovu reputaciju sjebalo to što je bio među prvima koji su pljuvali Lebrona kad je prešao u Majami ono kao "zinulo ti dupe za parama i za lakim titulama, zato ima nas koji smo TRUE TO OURSELVES..." i tako ta sranja da bi istome (ima naravno puno pravo) 3 sezone kasnije isto tako zinulo dupe za parama i lakim titulama.

18. Sve u svemu, ništa protiv, imaju ljudi prava da navijaju za GSW, ali i totalno razumem ljude koji ih ne vole.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.