НБА

1. Pa dobro. Ja mislim da je onaj Jokić bolji od njega, ali nije loš.

2. Ретко ко од тих ликова је ОК, а и то кад су ОК су на наврате, а Скип није никако дебил већ сератор који сере да би набио гледаност, што даље не негира чињеницу да лупа, иако вероватно лично и мисли тако....

kad se Fila izbrukala sad u plejofu bio je najrealniji prema Embidu

Брате, седам утакмица у полуфиналу против евентуалних првака ја не знам како може бити брукање (а и они су их једини одвели у серију од седам утакмица), још су седму изгубили на посед разлике, а и Ембид је био пречуван ту целу серију.... То исто као кад је срао 2011, кад је Мајами изгубио од Даласа (иако је Далас имао препотцењену тимчину, али небитно сад) нешто нешто Леброн чоук, нешто нешто Леброн брик и Марк Кјубан га умазао говнима онако фино после са зонском одбраном и самом игром Даласа....

3. Dobar je onaj crnac visoki što igra u Milvokiju.

4. Јбг Запата, да то не раде, не би имали још барем једну плату у клубу са стране од разних спонзора итд.... Стичу популарност тако и добијају на маркетингу....

5. Meni su gadniji oni što nose naočare kao dioptriju. Kako može Pol Pirs da nosi naočare prejadno izgleda sa njima, tačno se vidi da je usranko

6. Tamo su po meni najbolji:

1. LeBron
    2. Kawhi
    3. Jokić
    4. Durant
    5. Curry
    6. Janis
    7. Harden
    8. Bogdan (on nema tamo ime, ali je skroz kompletan igrac i pogodio je preko Kobija Brajnta onu trojku ove sezone)
    9. Lillard
    10. Bjelica (isto kao Bogdan ali je stariji, ali da mu daju svaku noć 35 minuta bio bi najjači isto tamo)

7. http://informer.rs/data/images/2017-10-18/159174_zvezda-mega-39_f.jpg

Gledaj ovo kao baci loptu a ovi ne znaju gdje je pošla. To u NBA je samo Teodosic umio, a kod nas to svi znaju.

EDIT: KAko da napravim ono kao slika ali da je slika a ne ovo kao samo link?

EDIT 2: Kako?

8. Јачом вером....

9. Elem, moja poenta je da niko nema MUDA da bude samo basketaš koga zabole ko šta priča i koji samo želi da igra basket. Kavaj je možda najbliži tom idealu.

Istina baš, na jednom kraju spektra Lebron diva, a na drugom Kavaj bratina, daje svojih sto posto svako veče i mrzi medije i ceo taj šoubiz koji je počeo da prati ligu. Mislim jebiga pre su više karaktera imali ti sportisti i videlo se na terenu to, a ovako im je akcenat sve više na tome da podele svoj privatni život sa gomilom fanova i onda se gubi ta neka suština sporta. Plus nije da ne gotivim Lebrona nešto jebiga, on još i trenira ko besan iako mislim da bi bio bolji da se nije toliko eksponirao i da je držao fokus sve vreme na basketu, ali sportske pojave tipa Pogba, Nejmar i svi ti Instagram sportisti baš izazivaju gađenje zbog svoje sportske bezličnosti.

10. Pozdrav ManUtd1987

Šta radiš? Jesi li našao đevojku i da li i dalje nosiš džemper preko košulje?

Ovo posljednje ne mislim uvrijedljivo jer i ja nosim često, više pitam da bi mogli da razmjenimo neke interesantne možda kombinacije boja i dezena koje bi mogli preporučiti jedan drugom.

Ja npr. sam ustanovio da iako je crna šulja ispod krem džempera veoma gej, da sa sivim džemperom ide sasvim solidno dok god ima malo grublju teksturu.

Pozdrav.

11. Obukao sam samo jednom kosulju preko dzempera, subjektivni osecaj Luka Bojovic

12. Pozdrav dobri stari Pazlfokse

Džabalebarim malo hvala na pitanju, devojku sam pronašao ali džempere preko košulje nažalost sve ređe nosim.

Ono što mogu reći jeste da je krem džemper gej kako god da okreneš, a što se ostalih kombinacija tiče, kada se odlučim da se tako odenem, u principu furam samo bele ili svetloplave i generalno svetle košulje a preko njih stavljam najčešće teget i plave džempere, ili one toliko tamnoteget da su praktično crni. Dok mi je crna košulja bila taman i ja sam primetio bio da lepo ide sa sivim džemperom dokle god sivi džemper ne šljašti.

Ipak osim ovih manje-više dosadno jednostavnih kombinacija nisam ustanovio još neku koja bi odgovarala mom ukusu, tako da po pitanju svega toga, iako sam dugi niz godina bio džemperokošuljaš, i nisam neki ekspert tako da ti ne mogu pružiti mnogo više od ovoga u ovoj razmeni.

Budi mi pozdravljen brate moj i kako si ti i šta radiš u životu

13. Džabalebarim malo hvala na pitanju, đevojku sam pronašao ali džempere preko košulje nažalost sve rijeđe nosim.

14. Večeras kreće ludnica

Najavljuju da će odma Boston da ponudi Kembi 4g/140m, GSW Kleju 5g/195m, Horford zapratio Holideja i Ziona na ig

15. Ako Kavai predje u Lejkerse mozemo svi kolektivno da se teramo u kurac

16. Denver produzio ugovor sa Milsapom usranim

17. A Mirotić otišao u Barselonu wtf

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.