НБА

1. Ja u suštini više mrzim Treja Janga od Dončića liči mi na onog lika moulignana što je teo da jebe Medou Soprano

2. brt Zapata ja generalno ne znam niti za jednu ličnost o kojima ti pišeš na vukajliji, sve mi je krajnje nepoznato, mislim nadam se da oni nisu ekvivalent našim jutuberima ili tako neki grand prodakšn, ali koliko ja pojma nemam to je zabrinjavajuće

3. Brt kako ne znaš ko je Meadow Soprano najjače piče moje adolescencije uz Sabrinu teen vešticu

4. bombas je najneinformisanija osoba na sajtu, bukvalno mu se ceo zivot svodi za navijanje za neki posrani mali nebitni klub, i snjim kontam jedino moze da se prica o partizanu i to pod uslovom da si isto ostrascen ko on, eventualno moze da se ubaci neka navijacka prica kojoj je prisustvovao kao posmatrac

a ovako, zene, provod, neke ozbiljnije teme, liku se bukvalno zapetljaju prsti po tastaturi kad krene da prica o tome

5. Ja u suštini više mrzim Treja Janga od Dončića

Trej Jang da je Srbin bi bio neki tip kojeg ne sretneš od osnovne i onda brate vidiš lika poslije tipa 20 godina, on se oženio, ima stan, gura neki kredit jebi ga, ali živi fino. Relativno. Posao u državnoj firmi, vozi Suzuki Swift... tako to. Ne družite se, ali nekako ti drago što je sve okej, mada mu to ne kažeš ono sad pederski.

Luka Dončić sa druge strane ima one odvratne praseće oči i još prasećiju facu na kojoj su se još epigenetski zadržali obrisi lica predaka koji su lagali Njemce da su Goti ili koji već kurac a opet mu se u istim tim prasećim očima nazire neka želja da bude ono što su mu đedovi stvarno bili, ali ne može jer te crte lica nemaju obraz.

6. A sve su mi više gadnije crnčuge i to samo nba crnčuge, obične crnje volim, nba crnje, sa svojim odevanjem, pomaganjem zajednici, naočarama koje svi iz nekog razloga nose kao da bulje u komp 20h dnevno, sve fini fini al šatro dok ih ne čačneš jer ipak fini smo al ulica pa smo i tvrdi, pa one njihove gestikulacije gde stavljaju pesnicu na usta jer pretvrdi su da bi se video osmeh kad je nešto smešno, pa one fraze "i'm a competitor" pa onda klanovi penzionisanih crnčuga koji po podkastovima plaćaju nesrećnike tipa Stiven Ej da pljuje onaj drugi klan, jer pobogu potukli smo se za vreme plejofa 93'... odvratno, predvidljivo, provaljeno...

7. pa onda klanovi penzionisanih crnčuga koji po podkastovima plaćaju nesrećnike tipa Stiven Ej da pljuje onaj drugi klan, jer pobogu potukli smo se za vreme plejofa 93'... odvratno, predvidljivo, provaljeno...

Ko to radi Ostroga ti?

8. Ceo sport mi je gadan za praćenje svi pokušavaju da budu nešto više od sportista počev od Lebrona koji snima ne znam aladina trojku ili šta god i brine za svoj LEGACY ne dao bog da igra košarku nego SPACE JAM I LEGACY , pocev od njega do nekog našeg popišanka fudbalera koji ne može da prihvati da je samo fudbaler nego mora i restoran da ima gde se služe ajkule i samo kod njega imaš ajkule a kod drugog nemaš. I pritom je influenser.

Meni je mijat bio samo fudbaler. I vesa petrovic. I milenko topic.

Čak i taj mijat koji je karao evropu sa realom je bio opipljiv nekako i prijemčiv.

Fuck sport.

9. Pazle pa em dzej prvi modre mu usta od muke na podkastu najnebitnijem neko kad spomene karima i bila rasela

10. Ustvari ne znam, ali mislim da nije istina.

11. I to ne onako ljudski tipa "ne nego ja sam najbolji" nego pederski BITAN JE TIM hahahaha

Šta bre nije istina skip beyles na platnom spisku koga god

12. Zion nikad neće moći biti najveći jer nije igrao protiv Milka Bjelice.

13. Skip je okej lik brate realno, to svi seru da je smećar ali nije nego je skroz okej.

Realno brate kad se Fila izbrukala sad u plejofu bio je najrealniji prema Embidu dok su svi ostali ovi koji su navodno "ozbiljniji" od njega krenuli da isisavaju spermu publike naložene na crijevo. Smiješno.

Jedino što ne staje da sere ono "Number two" i "Michael Jeffrey Jordan" i ta sranja, ali brate bliže je da bude neki 6/10 lik što je sasvim okej, nego -2/10 lik kako ga predstavljaju.

14. A ti si Zapata jebo te

15. Mislim isti kurac, ali ne razumijem kako si promijenio da se zoveš kao tako a da ti tamo na profilu to ne stoji.

16. Zamolio kajzena...

Elem, moja poenta je da niko nema MUDA da bude samo basketaš koga zabole ko šta priča i koji samo želi da igra basket. Kavaj je možda najbliži tom idealu.

17. A Dario Šarić? Šta misliš o Dariju Šariću?

18. Pa on mi je dejan cukić celokupnu karijeru svoju bukv. Sto ne mora biti loše