Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ali Dalas šut iz igre za plej-of neverovatnih 59%. S takvim procentom ne možeš da izgubiš.
Zanimljivo, skoro im je isti procenat šuta za 3 i slobodnih bacanja (53-54%). Mogu da traže da šutiraju trojke umesto slobodnih.
Tačno, čitava organizacija je superkomplekasaška, šta ćeš kad imaju Lejkerse u komšiluku pa sad po svaku cenu moraju da osvoje pet titula u sedam godina kako bi izašli iz anderdog priče. Žao mi je jedino što Kavaj igra za njih pošto ga baš volim. Dobar je i Rondo naravno, imaju još simpatičnih igrača, ali nemoguće je navijati za takav tim. Ako ništa ne naprave u naredne 2-3 godine (a neće) završiće kao Hjuston, Tander ili Detroit.
sve bi to bilo u redu da ne postoji san antonio. ili klivlend. dalas. toronto u kanadi.
pa i cikago donekle, mada aj, to jeste veliko trziste, ali i bulsi i vorijorsi su bili rupa pa onda vise nisu bili.
to je kalimero izgovor navijaca iz denvera koji jebem li ga odakle im, kad bronkosi malo malo pa najbolji tim u nfl
Previše mi to zvuči nekako kao labava pretpostavka da kažeš da baš nikad neće da osvoje klipersi. Dosta su blizu, imaju većinu preduslova, u istom su gradu gde i lejkersi (što je mač sa dve oštrice jebiga jer uvek postoji ta percepcija da su retardirani mlađi brat lejkersa), imaju jednog superstara i jednog tier 2 superstara, imaju vlasnika sa parama, fali im da im se kockice slože, i naravno da imaju krštenog trenera a ne jebenog Tajrona Lua.
ne moze grad da bude tolko mali ko muda tima i navijaca koji se ponasaju kao zrtve stalno
Ne kapiram ovo viđenje, na kog konkretno mislite kad to kažete? Na GMa? Vlasnika tima? Trenera i njegov stručni štab? Zvuči kao da pridajete neke osobine kao što su iskompleksiranost, nemotivisanost, betizam, pičkarstvo, jednoj sportskoj organizaciji u celosti, a ona je jebiga heterogena masa različitih ljudi, viđenja itd. Pa i ovo za Voriorse, ja ne sumnjam da su došli vlasnik i GM i ostali ti executive likovi i rekli da im je isplativije da tenkuju i ovu sad sezonu i dobiju opet neki visoki pik, nego da se makljaju i na kraju ispadnu iz plejofa u poslednjoj utakmici sezone. Ali onda došo Kari i reko braćo ja sam najbolji šuter ikad jebe se meni za vaše planove i isplativost, idem da sipam što je više poena moguće a vi vidite šta ćete. Znači ne mož cela organizacija da se etiketira tako, nego ima tu slojeva, nivoa raznih, raznih mentaliteta.
da, kompleksno je, zato se tesko i isteruje pickarstvo i sitna dusa iz organizacije. isto tako se tesko i unistava ako svi imaju naviku da ne gube.
nije zivo bice, ali ima neko ponasanje.
ja sam o nagecima naravio misljenje kad sam otiso na redit i provalio da imaju rec - nuggylife a to je situacija gde uvek nesto podje naopako da je nepravda koja se iskljucivo njima desava. lejkersi - nuggylife. povredio se marej - nuggylife.
niko tamo ne ocekuje pobedu na duze. daj danas nesto sitno
Ahahahhaha nugglyfe misliš, al dobro jebiga to je meme brate, kao thug life pa ovo je nugglyfe. Sigurno da ima tih što im to služi kao coping mechanism što nikad ništa nisu osvojili i uvek mogu da iskoriste tu reč kad im nešto ne ide kako treba, ali uglavnom je sprdnja.
iliti primerom:
https://www.reddit.com/r/denvernuggets/comments/ndpc0s/to_all_my_fellow_nuggets_fans_that_want_to_face/
najpopularniji post iliti kako biti beta u dusi
e al te stvari se tesko izbacuju smokljo. to je fora. neopipljivo al bito
A jebiga i mi bete imamo pravo da plačemo kad gubimo, što je često. Kako bi izgledao taj svet kad bi svaki igrač u svakom timu bio ultra alfa giga-chad fokusiran na dominiranje nad protivnicima. Tipa na svakom sabreditu svakog tima najizglasaniji post bi bio varijacija slike svog najboljeg igrača u ovom fazonu https://chumley.barstoolsports.com/union/2020/06/07/dba89c6e.jpg?crop=0.99%2C0.99%2Cx0.00%2Cy0.00%2Csafe
nije do igraca, do organizacije. neko bi jurio da igra sa lejkersima sto pre namerno, da im jebe mater sto pre, da se ne desi da ispadnu ranije, sto oni sto lejkersi, iako je mozda sad slabiji, ali na duze gleda, pa je svejedno jel sad jel sutra.
nekom cilj druga runda plejofa. tom ne odgovara ovo gore. nada se da ce neko drugi da izbaci lejkerse umesto njega.
pogledaj sa strane kako izgleda ko, i ko zasluzuje tu postovanje, sto medija sto sudija.
a taj narativ, ti bas rece da je najbitnija stvar tamo, jelte?
to je taj gubitnicki mentalitet i nepoznavanje osnova, kakva atmosfera treba da bude u timu ako oces da budes sampion, o kom sam pricao - zbog koga klipersi i nageci nikad sampioni nema da budu, ako ne promene to, pa makar im svi igraci bili mvpijevi.
Brt, klipersi namerno izgubili dva meča da izbegnu Lejkerse, što se Nagetsa tiče, igrali tekmu bez rezultatskog značaja protiv ekipe kojoj je to maltene pukovnik ili pokojnik sa povređena tri startera i lika koji izlazi iz povrede i u prvom meču PO je bio na restrikciji minuta, mislim da je samo racionalno biti ne gurati Jokića i Portera preko granice, čak bi i racionalni bilo da uopšte nisu igrali nego što su igrali po 20-25 min taj meč.
Mislim, znamo da su hteli da izjebu Lejkerse, al uopšte niko nije morao to da pravda Lejkersima, realno oni igrali prijateljski meč, Portland takmičarski. Da su zapeli, i koji slučaj im se MPJ ili Jokic se povredilo, Maloun bi trebalo da dobije otkaz jer ne čuva u već iskasapljenom timu igrače za PO nego šolji kurac na sirotinji.
Moje mišljenje je da ako su nekad mogli da sjebu LA, to je bilo sada, jer su ovi užas neuigrani i kilavi, al ajde.
Plus, Zabari višestruki svetski šampioni u fudbalu kalkulisu da igraju da jednom poluekipom umesto sa nekom drugom, prodaju rpvo mesto na tabeli, i to rade decenijama, i onda funjarski zavuku nekoj mucenoj Australija penal u 93. Minutu i prodaju u četvrtfinale i na kraju osvoje.
Jak je duh Kampa ovih predaka u Denver trenutno. Lol.
Salim se, drugo kolo im je max verovatno, mada je liga ove sezone sizofrena, tako da me nista ne bi iznenadilo.
Celt je u pravu skroz - čitava priča oko franšize je krajnje pogrešna, izbegavaju Lejkerse, odmaraju igrače, budže tim itd. Da su napravili priču kao Čikago sa Rouzom, gde su napravili solidan tim od mladih igrača koji igraju dobru košarku i izlaze na svaku crtu, osvojili bi čitav svet. Lejkerse ionako niko živi ne voli jer imaju Lebrona i očigledno ih guraju da osvoje što više titula dok ovaj ne ode u penziju. Klipersi su projekat kao mančester siti ili PSG, sa daleko manje tradicije i čak duše. Neće osvojiti ništa u narednih 500 godina, i ne treba da osvoje.
Dalas je s druge strane tim koji je već godinama na okupu, igrači se vrlo dobro poznaju, i imaju 3-4 čoveka koji nisu u prvom planu ali rade opasne stvari na terenu. Ne znam zašto se čudimo što će da otresu ove 4:1 u najgorem slučaju, ako se neko bitan ne skrlja.
narativ: nageci pobedili blejzerse samo da bi igrali sa lejkersima u prvoj rundi, jeste nepravda za portlend, ali jebi ga, kolateralna steta.
onda izbace lejkerse iako sudije pomagale.
onda nba masina krene da drka na njih.
po meni, iako mala sansa, totalno isplativa kocka u trenutnoj situaciji. ako ti ne podje nesto od ovoga za rukom, nije steta, i onako nece budu sampioni.
ali, tako ne razmislja prosecni navijac nageca. ne postoji taj pritisak.
a kliperse necu ni da pominjem oni imaju sami svoj nivo pickarenja, sto se dalo videti prosle godine sa nagecima upravo.
nisu izgubili zato sto su losiji... i to je to.
Ostali su bez Mareja jer su jurili - 8 valjda u poslednjih 30 sekundi meča protiv jebenog GSWa, polu nebitan meč bio. Opet, ništa drugo, samo je debilno rizikovati povrede u situaciji gde si nosilac pa si nosilac, zacementirano.
Mislim, Lejkersi čuvaju Lebrona pola sezone i igraju kao kurac, da bi ovaj bio odmoran za PO. Embiida povlače svaki treći meč da se ne povredi, itd. Generalno, na kraju sezone svi stekaju igrače za PO, niko neće se krlja sa kometativnim timom i rizikuje da bude 30% slabiji u PO jer im drugi najbolji igrač i lomio nogu pri doskoku, nakon što je umro na terenu u nebitno meču.