U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Da baš loš im je mečap protiv file, ali ne moraju da brinu o tome jebaće ih Netsi pre toga
A džru je glava velika, u prvoj tekmi Dragić proba iz ubrzanja da ga predje, ovaj mu samo uzeo loptu skoro uvredjeno je izgledao što je uopšte pokušao
pa dobro jebi ga, nema prosle godine, al bukvalno od 2015 pa na ovamo vorijorsi i klivlend, konkretno nadjebavanje.
sad jebi ga, nije vise zanimljivo ko kad si se malo vise lozio na basket, al cenim da klincimo sto tad poceli da gledaju, poprilicno zanimljivo bilo sve to lebron sam vs supertim kurac palac
kad smo kod toga, sta je sa klej tompsonom, neko mu iseko nogu ili sta?
jbt, ne igra mislim 2 sezone.
nek bude retoricko pitanje, sad sam izguglao.
max ugovor, ne igra 2 god. nema sanse da se vrati ni 50% igraca sto bio.
Prvo sjebo ligamente, posle sjebo ahilovu tetivu, pitanje je dal će uopšte da se vrati i početkom sledeće sezone. Dosta su tajnoviti oko njega, ne izlaze u javnost sa nekim konkretnim informacijama. Prošle sezone su tenkovali jer nisu igrali ni Kari ni on, pa su dobili Wajzmena kao drugog pika, ove sezone ja mislim da je isto bio plan da ne jure plejof, ali Kari nije normalan jbg. Ne znam šta će da bude s njim, ja mislim da neće više da bude ono što je bio pre, možda će da bude spot-up šuter specijalista tipa neki Kajl Korver, ali neće moći više da jurca onoliko u odbrani i da kida.
eto ta fora, pominje se nemanje rivalstva itd, da su ostali zdravi jebeno bi ih jos psovali ko sumahera sto liga dosadna jer pogode 30 trojke na utakmici, lebron bi sabirao u la sve sto moze da nadje da ga opet ispusi samo sad u konferenciji a ne u nba finalu
kad smo kod toga, trebala bi da se odmakne jos jedno metar iza linija za 3 poena u nba da ima orginalni smisao.
Џру је баш препотцењен као играч и играч каквог бих врло радо имао у било којој екипи да је водим....
А за Клеја, јбг, две године неиграња ће се осетити, али не верујем да ће га толико искасапити, верујем да ће бити, у најмању руку, пристојан дефанзивац и играч са 20 сигурних поена у рукама.... Примера ради, Ембид (истина, доста млађи кад је имао те повреде) је пропустио прве две руки сезоне због повреде, па се онда повредио и прве сезоне, па је и сваке наредне (закључно са овом) изгубио 20-30 утакмица исто због повреда, али је и даље први такмац Јокићу за МВП....
Razmišljam već neko vreme o tome kako je krajnje apsurdno stajati u nekakvoj hali i skandirati gomili milionera koji nastoje da loptu proture kroz jedan od dva obruča. Jedan taj nebitni lik u njihovoj ekipi kog uopšte ne gotive (tudje da i ne pominjemo), na kontu ima više novca nego svih tih 17.000 dokonih ljudi koji su još platili da udju i da ga gledaju. Ko će uzeti prsten? Da li će sudije izgurati Lebrona makar u finale konferencije? Kad će klej nazad na parket? Da li će manje antipatična ekipa izbaciti skroz antipatičnu ekipu milionera pa da se radujemo mi ovde bednici? Možda bi trebalo prebaciti ovu temu u sirotinjsku spiku.
Танко Мелкијадесе, танко ти је то, увод ти има, али цео пост нема довољно дуцизама, једно 0,3 Дуција ти вреди пост и то због увода....
Provukoše se Lejkersi 1-1.
Al Dončić jebe ne vadi, 2-0 za Dalas lol.
Sad se Pseto88 prevrće u grobu, pričao previše je spor Dončić zb NBA, poješće ga crnčuge i sl.
Tačno je melky da je to sve postalo neki nakaradni cirkus prošaran reklamama i marketingom, gde sudije vedre i oblače bez ikakvih posledica, ali šta nas ovde zabole kurac što je tako, mi gledamo iz ljubavi prema sportu, da bismo mogli da uživamo u onih nekoliko minuta kada se igra najbolja košarka na svetu i u potezima tih vrhunskih košarkaša. Duci u tebi bi barem bio presrećan što najčešće koristimo ilegalne i besplatne strimove da sjebemo te trule kapitaliste.
Sad se setih, pa Klipersi namerno izgubili zafnje kolo da idu na Dalas haha
to je taj gubitnicki mentalitet i nepoznavanje osnova, kakva atmosfera treba da bude u timu ako oces da budes sampion, o kom sam pricao - zbog koga klipersi i nageci nikad sampioni nema da budu, ako ne promene to, pa makar im svi igraci bili mvpjevi.
izbegavaju lejkerse jer su mnogo jaki, pa sa ostalima nece da imaju muke, pazi to.
klipersi su bas onako dno sto se toga tice, nageci stepenica iznad, zbog jokica najverovatnije.
bete.
Jeste sad vi to zovete gubitničkim mentalitetom, što u neku ruku i jeste i slažem se sa tim, ali ne radi se to bez razloga, kad zalizani španski cigani to urade na nekom svetskom/evropskom/olimpiskim igrama uglavnom budu na kraju i pobednici tih turnira. Pičkarski jeste, ali je delotvorno. Nagetsi nema da budu šampioni nikad prevashodno zbog suđenja, nikad debeli neće da šutira 21 bacanje kao Dejvis sinoć pa mož da guli kurac do besvesti, a to je sve povezano sa onim malo tržište, ne-marketabilni superstar u vidu Jokića koji nije interesantan široj javnosti jer nije izgasirano govedo arogantno. Nelogično je prozivati ih za neki zamišljeni nedostatak atmosfere, motivacije, za to što su bete ili jebem li ga ja šta, to su mahom svi top 0.001% atlete u svom sportu, izuzetno KOMPETITIVNE glave. I klipersi još nisu ispali šta vam je, voleo bih ja da ih otresu ovi 4:0 al to bi onda bio savršen svet gde karma i pravda postoje.
ne igraci pojedinci, cela organizacija.
trener - jebem li ga kako izadjes ko trener pred igrace (tih 0.000001% kompetitivnih glava) i objasnis im kako treba da izgube. znaci, kolko god da sam razumno prihvatio to, da sam igrac, ostalo bi mi u potsvesti da je trener picka, i to izadje onda taman kad ne treba na videlo.
i ti si uzeo lejkersi-sudija-nepravda. pa i ostalima je tako, jbg, lejkersi su tim sto je milion puta osvajao tamo, najprofitabilniji, kurac palac.
pa se nadje neko ko im ga utera i pored toga. nekad ih godinama natera da cute.
kazem samo da to nece da budu klipersi ili nageci.
zato ce stalno i da ostanu mali, zato sto i javnost vidi - aha, ovi se plase lejkersa, kalimero. a kad stvoris takvu sliku o sebi onda te ni sudije ne postuju. niko ziv te ne postuje.
ovde si sam sebi odgovorio u principu na ovu temu:
Nageci nece biti sampioni, ne zbog luzerskom mentaliteta, nego zbog sto zive u planincini