Prijava

3/19 jebote hahahahhah ko ja na basket

Ja sam njega stvarno jedno vreme gotivio ali covek umesto da popravi jedinu uzasnu stavku u svojoj igri, sut, on se i dalje guzi da pokupi skok vise i skuplja triple doublove

Добар је Вестбрук, колико год се кењало по њему, четири јебене сезоне је лик имао трипл-дабл у просеку, 10ак ол стар наступа итд, али шут.... Ужас....

ma da sve je to ok, zato sam se i malo razocarao sto nije radio na sutu sve ovo vreme nego se i dalje zadovovoljava triple dablovima i obara neke nebitne rekorde, nebitne jer je bez titule to nema tezinu.
Mislim mozda je covek stvarno radio na sutu, ko zna, samo je antitalenat i to je to..sto opet ne objasnjava toliko forisranje, i to pogotovo kad mu ocigledno ne ide

Lebron ne može bez drugog najboljeg igrača u timu.
Jokić može i bez drugog, i bez trećeg i bez pola postave.
Nikola > Lebron.

Kako beše, nešto nešto šampionski pedigre, boli ih kurac protiv koga igraju, mamba mentalitet

Pa šta bi :(

Hhahahahhahah DUVAJ KARINU LEBRONE SISO ŠUGAVA. Kakva pizdurina kad onako počne da se duri pa kao obara glavu kad ovi ostali nešto zaseru u napadu pa neće da se vraća nazad u odbranu kao on je iznad svega toga ne može on da igra sa ovim poluamaterima oh. Mrš majke li ti ga nabijem ti ćeš za sebe sam da tvrdiš da si GOAT pizda li ti materina udrogirana i umišljena, nauči prvo šta treba da radiš kao vođa tima. GOAT ispada u prvoj rundi plejofa, moš misliti.

Zna se ko je GOAT, change my mind

Bukvalno da još jednom ima ovakvu karijeru LeBitch ne bi mogo da primiriše onome što je Džordan napravio, i to govorim kao neko ko ne gotivi Džordana preterano. Tipa da se računa i LeBronova karijera i + Bronny-jeva kad je bude završio, opet će Džordan da bude veće M U D O .

Bronny će da igra za Skavolini s onakvom gradjom i skokom

Kakva je pičketina ovaj Bogdan, imao milin šuteva u zadnjij četvrtini, da odvede Atlantu na ozbiljnu prrdnost, i sve ih je promašio.

Pičica malena, jebem ga baš, ono protiv Litvanije ne mogu da.mu zaboravim.

gledao sam ovo pri kraju. ne bi reko da je picka jebi ga. prvo dao trojku koja je vratila utakmicu na mesto, onda na kraju cak nakon napada gde mu izbise ovu loptu iz ruku, uzima opet da sutira slobodna i pogadja oba.

ono inace cist faul jebi ga, nije stigo ni da izbaci loptu iz ruku ovi dvojica jedan ga drzi za ruke drugi vadi loptu, sudije zaboravile pistaljku.

boban starter????

au al dobro igra doncic ovako sad kad gledam uzivo a ne hajlajtse. kad bi ga ukomponovali sa jokicem i 3 defanzivca jebali bi nba naredih 10 god, kakvi supertimovi lebronovi kurci palci.

celt
boban starter????

Startuje Choban ovo mu već treća zaredom, ali ograničen na oko 20 minuta, jer ovima ne igra Ibaka pa kao da ga iskoristi makar za neke lake poene pod košem, ali slaba vajda. U odbrani ga obilaze ko panjinu. Inače za Bogdana jeste da ga nije htelo u četvrtoj ali baš ona trica što je bila prelomna je ušla, dosta veća muda nego što ga ja pamtim u reprezentaciji.

Mada vidim da je ovde već nakupio 30 minuta, bravo Bobane, al kasno jbg

Dobar je Bobi bio protiv Klipersa, trejdovati Porzingisa za Luku Mitrovica i lubenicu od 5kg

Aloooo Srbi Jokara emvipi lige JE LI TO MOGUĆE?? Srbin osvojio MVP, može polako i da se umire