Prijava

ovaj mali ziljavi pokusevski ce napraviti 5x karijeru bjelice.

jokic bi bio maksimum rang divca da je ostao 3-4 sezone u barseloni i tamo ucio evropsku kosarku u vreme kad je trebao da se roka streroidima i uci kako se igra u nba, u pripremi da postane ovo sto je danas.

Ovo su velike istine, samo što mi sve manje i manje izgleda verovatno da će Pokuševski da postane legit dobar košarkaš, miriše mi na neki Hezonja scenario, ali kao što si reko uvek može da dođe ovde u neki Uniks i da bude glavni igrač. Vreme je da krenu da ga pucaju s te dobre droge ko Antetokumpa.

pa jeste, vise razvijaju igrace tamo. dok u evropi trening timske akcije, odbrana, timski duh i ostalo, tamo imas trenera po igracu, tera ga da sutne trojku 20000000000 puta, plus vezba samo misic ruke koji se koristi iskljicivo da se da trojka dok ne nauci da pogadja 9 od 10.
posle mozes da mu pusis kurac timski, ako svaki put kad pridje na 10m od kosa postane pretnja.

mislim nemam pojma, zamisljam da je tako. trojka primer, mislim da sve ostalo funkcionise ovako.

Bilo koji klub iz NBA bi osvojio evroligu LOL

Kako ima interesantnu mehaniku šuta, skoro da uopšte nije skok šut, izbacuje loptu maltene sa zemlje. Gledo sam neku analizu njegovog šuta gde pričaju kako ne troši uzaludno nikakvu potencijalnu energiju prilikom šuta, loptu izbacuje na putu ka gore, kao da je gura. A opet uspe da joj da bekspin da ne bude cigla. Stvarno bez premca najbolji šuter ikad usta ga jebem.

Karija bi pojeli devedesetih, bio bi ko Magzi Bougs, komični predah.

Kari aj šutni 10 za redom na half time šou-u.

Treneru a mogu li da igram.

Može, evo sad će da ti zakuca u facu Šon Kemp, muda usta da ti nabije

Jeste da više nema hand-checking ali mislim da pišete gluposti, lik nije normalan i ima prebrz i previše precizan šut da bi bilo ko mogo da ga zaustavi čak i u toj eri. Šutirao bi na izlazu iz blokova ko što i sad radi ne bi ni stigli da ga pipnu.

Može, evo sad će da ti zakuca u facu Šon Kemp, muda usta da ti nabije

3>2

Zlostavljali bi ga bukvalno. Ali nema smisla porediti ere jbg... sve se svodi na lična mišljenja i preference. Sad, trenutno, uz njih dvojicu, trojicu, najbolji igrač dekade

ne mogu da vam opišem koliko mi je milo što ga lejkersi duvaju ove sezone čitave

Što si morao da jinxuješ, sad sam siguran da osvajaju, odo da stavim neke pare na to.

nisu se zalili sto je pusac, boli ih kurac sto je pusac, 90% igraca tamo se truje travom i jos ponecim.

Ali bukv. je prvi utisak bio - jbt ovaj čovek puši. Žalio se i začudio jedan od onih glavnih novinara što se u sve razumeju, tipa Vojnarovski. Teo je pošteno ošišao CSKA, otišao u NBA, napravio 15 vrhunskih asistencija u poodmaklim godinama, i ledžit ima pravo da kenja kako je već bio mator i povredjen kao Sabonis, inače bi uzeo prstenje, igrao olstarove itd. Jednom rečju gospodin čovek.

Projekat Pokuševski pak teško da će ispasti dobar, nažalost. Oni klinci u Tanderu jesu sirovi ali grizu i kidaju, Poku ugl. stoji u ćošku i čeka neki šut. Mali Gidi će zato biti igrač i po, sva je prilika.

Висок проценат шута са свих позиција плус је прдавац у односу на остале. Објаснио

https://www.youtube.com/watch?v=vJKWlnkMciQ

I opet izgube od portlanda bez lilarda poremećeni hoksi LOL

Хокси ужасно променљиво играју, као прошле сезоне док им управо Мекмилан није дошао....

Kari 14 promašaja za redom, pobrljavio nešto skroz.

Ako tako nastavi konjušara možda opet prosere da bude MVP ni kriv ni dužan

Neće mu dati nema načina, mada igra bolju sezonu nego prošlu i realno nema konkurenciju. Daće Kariju šta god i kako god. 1 / 10 mu je šut iz igre za sad, neverovatno. Preksinoć je bio očaj takodje, i pre toga je imao slabe utakmice.