НБА

1. Zadnji olstar da je valjao bio kad se istok sa Ajversonom, Marberijem itd. polomio da uzme pobedu i pokaže zapadu da mogu da pariraju. Lepo je ovo sve što su organizovali za 75 godina, atraktivno, uglancano, skupo...Ali krajnje predosadno. Nema više duše, naboja, ničega. Zakucavanja bila osam puta bolja u prvom poluvremenu nego na takmičenju..

2. Brate sve sve ali onaj krindžfest u subotu, valjda posle trojki a pre kucanja, kad došo Stef s onom njegovom rospijom da promovišu neku svoju usranu rijaliti seriju. Povraćalo mi se. Samu olstar utakmicu nisam ni gledao, prestalo da me zanima to sranje odavno. Samo trojke su i dalje kvalitetno preostalo natjecanje za olstar vikend.

3. Duže trajala pauza u poluvremenu nego sve zajedno :D

4. Ma odlicno je i takmičenje trojki, sledeće godine ubacuju još jedan rack, ali sa loptama sa likom Martina Lutera Kinga, on donosi 50 poena po lopti

5. Al samo ako crnac ubaci loptu s njegovim likom. Ako belac ubaci onda minus 50 poena + ga linčuju tu za konstrukciju koša.

6. Za belce lopta s derekom chauvinom kao zadnji rack, oduzima po 10 poena, znači nema vađenjka na zadnjem racku ako si beo

7. Ok je da se ložiš na ol star utakmicu iako imaš 25

8. Najbolje in-game kucanje koje sam video za života. Nije ko Grifin bacio loptu kroz obruč jer nije mogo da dovati, poleteo lik i okačio se za obruč, ludilo.

9. Ne znam šta je bolje, kucanje ili šut - i sve u dva minuta razmaka. Treba mu dati mvp za ovu sezonu, dok se nije skrljao načisto ko Derik Rouz. Nije normalan. Ovako da kreneš na kucanje je bezumlje parekselans, pitanje je vremena kada će naleteti na Goberov lakat ili nešto slično.

10. ajme :O

Nije ko Grifin bacio loptu kroz obruč jer nije mogo da dovati

da da I agree, brutalno

11. Mislim da smo dobili odgovor na ono Brajantovo pitanje, šta bi bilo da je Ajverson 10 cm viši.

12. Морант јебе ове сезоне, а са Бејном има Мемфис јако леп дуо бекова и одлично су формирали тим, обојица кандидати за МИП, Морант комотно главни кандидат тренутно.... Фасцинантно је да су им сви главни играчи ове сезоне, осим Адамса и Андерсона, од почетка каријере код њих....

13. Фасцинантно је да су им сви главни играчи ове сезоне, осим Адамса, од почетка каријере код њих

Zašto sam koj kurac bio u tripu da je Dilon Bruks počeo u Spursima wtf. Memfis jebe kako draftuje/trejduje draft pikove.

14. Dilon Bruks igra bolji napad ove sezone, odbranu razbija još od pre. Ide to jer ni Morent ne glumi neku veliku zvezdu i ne uzima neke glupave šuteve kao Trejang.

15. Koj je kurac Jokiću, na prošloj 8p. Uzeo 5 šuteva za 26min.

Evo sad protiv mrtve Oklahome ima 4p na polovini druge četvrtine.

Da l je u fazonu evo došo Kazins, ne mora se cimam više.

16. Vidim Kazins u prvoj postavi, Jokića nema?

17. Load management, i on počeo da pribegava tom pičkarstvu. Eeeee znate kad bi Majkl DŽEFRI Džordan izbegavao da igra utakmicu za koju nije fizički onesposobljen.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.