НБА

1. Most beautiful shot contest does not exist

2. Ni ne znam koji su im kriteriji, dal gledaju procenat šuta, dal gledaju broj postignutih trojki. Ne znam što Kuri nije učestvovao ove godine kad je ubacio najviše trojki u sezoni. Nije bilo ni Dankana Robinsona, ni Badi Hilda koji su isto pri vrhu po broju ubačenih. Ako gledaju procenat pa kao mora imaš makar 40% šta će onda koj kurac Trej Jang tu kad šutira 38%. Mnogo bi bilo jako da povećaju broj učesnika, da dodaju bar još osam mesta, ionako je takmičenje za trice debelo zasenilo kucanja odavno.

3. 'Member Vince Carter and his dunks, 'member Larry Bird, 'member Peja, ooooh yeah, I 'member!

4. Mislim da nigde nije precizirano koliko % uspesnosti moras da imas ili koliko pokusaja za 3p, nema to veze sa tim, liga salje pozivnice mada i igrac moze sam da se prijavi. Izbor je svakako dosta suzen, sig ih ne salju Bobiju a ni on nije lud da se sam prijavi. Ne znam jel Bogi ikad pricao na tu temu, da li je probao da se prijavi itd

5. Mogli bi tipa malo da prošaraju, na primer pozovu samo centre i te visoke igrače, i oni se takmiče među sobom, a s druge strane bekovi i niži pa pobednici idu jedan na drugog. Imao bi buzdovane kao Adamsa, ali većina centara su odlični šuteri danas. Bobi bi legit pokidao u tom scenariju, ima neverovatan osećaj lik.

6. Bobi je bratina sa mekanom rukom ali bih se kladio npr na Bruk Lopesa sta znam

Bilo bi interesantno, ionako je cirkus, nije losa ideja ozb pisi im na nba.com

7. hahahha pišem poduži mejl Silveru upravo

8. Moras da pocnes onako kao ejdus, ocinski

Draga djeco il kako vec

9. haha da da gospodo

odgovorili bi mu fazon "this mail just gave me a myocarditis"

10. Zakucavanja bila zanimljiva zadnji put kad Gordon pokraden. A i realno nema šta da se izmisli više.

Mora menjaju nešto, nek bude ko skokovi u vodu, imaš to i to, pa ocenjujemo stil i pičke materine.

11. Nek cilj bude da zakucaju sa linije za 3 poena, i niko da ne zakuca bilo bi zanimljivije gledati kako pokušavaju.

12. Neko rečd da će pisati komesaru, nek ubaci i ovo lol.

13. Zakucavanja bila zanimljiva zadnji put kad Gordon pokraden

+1

14. https://www.youtube.com/watch?v=e_Ts1KVcUFA

negde na pola videa sutiraju izdaleka. kari sa pola terena pogadja bar 30% suteva....

15. btw kada sam video kako jordan prilazi sa ledja doncicu i grli ga (no homo) najezio sam se

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.