НБА

1. Čiča Morada, tupi ga sada

2. Priznaj šnoknjo
    Za koga si glasao
    Priznaj
    Da je ono najgore
    Priznaj da si glasao
    Za Dveri

3. Ne rimuje se, ali bi mogla lepa metal pesma da se složi

4. Ljuto lice Čiča Morade
    Podseća me na divlje zveri
    Priznaj Šmo, priznaj gade
    Glasao si za najgore, za Dveri

5. Jokić 16-17 konja mamara
    bodgan oscilacija bodganovic kosharka basket WOW
    nemanja belicija Stomak (belly)
    pokushevski pokushava ruchni poku
    jovan teodosic iz miloshte milosh
    bobi barjaktarevic dzinovic mudo marjanovo da mu daju da se igra

Solidna povraćka reči tho, stil me podseća na Domaći überfilm, najbolju definiciju ovog sajta ikad

6. metal pesma

Znak dveri

:Srednjevekovna muzikica:
    Ljuto lice Čiča Morade
    Podseća me na divlje zveri
    Priznaj Šmo, priznaj gade
    Glasao si za najgore, za Dveri
    :pauza:
    Dveriiiiiiiiiiii!!!
    Dzgdzgdzgdbdbdbdbdbdbddzgdzg
    Dveriiiiiiiiiiii!!!
    Dzgdbdbdbdbdbdbdbdb
    Dveriiiiiiiiiiiii!!!
    Dbdbdbdbdbdbdbd
    Smokljo ne seri, glaso si za dveriiiiiiii!
    Naaaaaiiiiiiiidbdbdbbdbdbnininininini
    Za Dveriiiiiiiii!!!!!!!
    :pauza:
    Glaso si za dveriiiiii!!!!!!!
    dbdbdbdb

itd. moglo bi skroz

7. neki djent deathcore

8. Je li jedan od melkovih talenata i pevanje, da nasnimi ovo?

9. Poku maznu tripl dabl. Al kakav je klasičan basketaš iz kraja.

10. Je l ti jasno da je cetvrta cetvrtina

11. hahahahah lejkersi ladno ni u play-in

12. Nabreko mi kurčić od nadrkavanja što LeWashed i Westbrick sisaju patku za plejof.

13. Kakav si ti to covek

14. pre dve god bili sampioni, i onda raspad kako su pokusavali da "pojacaju" taj tim. sto jaci, to veci raspad :)

jeste lepo na taj nacin, skupe igrace koji bi mogli da budu dobri po nekim timovima, mozda cak uz kontinuitet i osvoje jebenu titulu al im zinulo dupe za vestacku titulu na brzinu. skupe pa ih useru.

15. westbruk, harden &co. oni sto idu na kurac, a nisi bas siguran sto idu na kurac (zato sto im je karijera bitna na papiru a ne sta ljudi misle).

16. LeBitch je toliko ukanalio fejkerse za sledećih pet do sedam godina da nisu svesni. Šta je sve trejdovao da bi doveo raspalog wezbruka, i na kraj ne može ni u plej-in da se prišljamči LOL. Haotično i razočaravajuće. Dostojno prezira? Jamačno.

17. Lebron zadnje dve godine čeka Bronija, boli njega kurac za Vestbruka. Utemeljio se kao all time No2, svestan je šta god da uradi nema mrdanja odatle, oće sa sinom da pika, i mislim da je to ok, i da je preveliki hejt ka liku, i da je potcenjen i da se previse uzima zdravo za gotovo.

Zahvali porodici Bas na takvim potezima, mada i oni si imaju računicu neku.

Generalno, kultura super-timova smara, možemo debatovati ko je započeo taj trend, ali ne sviđa mi se

18. Lebron je započeo jbg, nosi on svoje talente u saut bič jebo ga tata. Precenjen je lik, previše ga usralo sa genetskom lutrijom, koristi HGH i druge droge, slepac u suštini. Igraće on sa sinom, prestići će Karima po broju poena, super sve to, ali kolko god da upinje nikad neće da ima tu auru rođenog pobednika koju ima Džxordan.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.