ja za lebrona čitav život mislim da je sivonja i igra košarku kao sivonja. uopšte ne volim da ga gledam na terenu. a to važi bukvalno za sve propalitete koje je okupio u lejkersima (bar u zadnjih par godina). ali dobro jbg takva je moderna liga, moraš da budeš sve od pleja do centra, zato uostalom tako dobro ide Jokiću, Giannisu i drugima
Malo čeri pikd statistika, ali svejedno neverovatan uspeh. Wilt je imao sezonu sa 1992 poena, 1952 skoka i 702 asistencije, Oskar Robertson sezonu sa 2432 poena, 985 skoka i 899 asistencije, ali jebiga pošto ŽIVIMO U DRUŠTVU koje je opsednuto okruglim brojkama, možemo da kažemo da je ovo što je konjušar izveo zaista neverovatan poduhvat jednog od najkompletnijih ofanzivnih košarkaša svih vremena.
А јесте чери пикд, ал' је наш па ето да га величамо.... Мада има и статистика за све живе бројке - типа једини играч са 21 поеном, 8 скокова, 3 асистенције и 2 украдене лопте у 4 узастопне гостујуће утакмице на висинама од преко 500 метара у источној конференцији ил' тако нешто већ грувају исто често....
J A M A Č N O
A
M
A
Č
N
O
ja za lebrona čitav život mislim da je sivonja i igra košarku kao sivonja. uopšte ne volim da ga gledam na terenu. a to važi bukvalno za sve propalitete koje je okupio u lejkersima (bar u zadnjih par godina). ali dobro jbg takva je moderna liga, moraš da budeš sve od pleja do centra, zato uostalom tako dobro ide Jokiću, Giannisu i drugima
mi pokušaje takvih na basketu zovemo rukometaši
digresija: ako je nogomet fudbal zašto rukomet nije hendbal?
Ko kaze da nije
Cica Morada,
Kinder cokolada
https://www.youtube.com/watch?v=XDTW9Dd7ORM
Papalada, papalada, 'ladna bevanda, čiča morada
bokeska brigadaa
Ено Јокара са знојницом постао први играч са барем 2000 поена, 1000 скокова и 500 асистенција у једној сезони....
Malo čeri pikd statistika, ali svejedno neverovatan uspeh. Wilt je imao sezonu sa 1992 poena, 1952 skoka i 702 asistencije, Oskar Robertson sezonu sa 2432 poena, 985 skoka i 899 asistencije, ali jebiga pošto ŽIVIMO U DRUŠTVU koje je opsednuto okruglim brojkama, možemo da kažemo da je ovo što je konjušar izveo zaista neverovatan poduhvat jednog od najkompletnijih ofanzivnih košarkaša svih vremena.
ko ga jebe, sto izgubi na brojanju tripldabla dobije na zaokruzivanju ovog.
koja li tajna, zdrave kose tripldaaaaabla?
oticu sam.
А јесте чери пикд, ал' је наш па ето да га величамо.... Мада има и статистика за све живе бројке - типа једини играч са 21 поеном, 8 скокова, 3 асистенције и 2 украдене лопте у 4 узастопне гостујуће утакмице на висинама од преко 500 метара у источној конференцији ил' тако нешто већ грувају исто често....
Najjača cxerri picked statistika ikada https://awfulannouncing.com/wp-content/uploads/sites/94/2018/02/Fox-Sports-Indiana-Graphic.jpg
Е, да, да, то су те статистике....
THADDEUS YOUNG XD
xaxaxaxax koja sprdnja
cenim da mozes da napravis statistiku, da iskrivis tu granicu dovoljno da ispadne da samo mj, leri, lebron, cemberlen i cancar uspeli to.
jedu govna malo sa tim.
ajmo A T A L A N T A
Prođe Atlanta, Bogdanović solidan.
Kreće plejof, Dalas-Juta u 19h mi-li-na.
Pa onda Memfis-Minesota u 21h. Da hoće ceo plejof da bude u tim terminima, a ameri nek se bude ko vampiri da gledaju. Xd