Daj Bože da ispadnu sa 4:0, da ovaj ima vremena da se odmori za sl. sezonu. Svejedno će ih ovi pogaziti, ne može sa ovakvom ekipom da se igra PO. 4:0, i to sa po 30 razlike da bude, da se sete ovi iz uprave da trejduju jedno 5-7 vilbartona i ostalih kežual igrača.
Mada ništa od toga. Ako Jokić dobije ovaj mega ugovor, kao što najavljuju, + Porter kog će se rešiti nikada, sahranili su franšizu za narednih 20 godina. Prolazi vreme, troši se telo, Jokić će biti u sve slabijem ritmu i igraće manje utakmica. Porter je kvarljiva roba parekselans, a Mari kakav će se vratiti na parket, i kad uopšte, veliko je pitanje. Čini mi se da im je najviši domet eventualno finale konferencije u naredne 2-3 sezone i to je to. Jedino možda ako dobiju nekog prekvalitetnog klinca na draftu, ili bar dvojicu - trojicu, u šta čisto sumnjam.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
A konjušar u pola tri, neka, vikend je, ispratiće se.
https://www.facebook.com/31881783642/posts/10160521324913643/?substory_index=0
WTF?
Denver dobija ovo, Kari preživjeti neće lol
Što ne počinje?
Jesam li omašio dan?
Nisi brate ali ako piše da počinje u 19h očekuj makar 15 minuta kasnije tip-off, pogotovo sad u plejofu.
Vrtim Arene i nema niđe.
Mada, fora bi bila da ne prenose i kad krene lol.
A neće ovu prvu da prenose sigurno iako su se kurčili kako prenose CEO plejof. Bitno da ima Maritimo Boavišta. Mislio sam gledaš na strim itd itd
A jebem ih baš da ih jebem
Ako imaš strim baci ovde
Evo batke al ne igra Luka nema kurca usraće ih ovi http://givemenbastreams.com/nba/mavericks-live-stream?sport=basketball
Hvala buraz.
Pa drže se za sad, ne mari.
Pukli slepci, ovaj Luka sad našo da se povredi jebem ti glupaka. Ima na arenu kec memfis minesota sad, al na običnu arenu kec, ne premium.
Kakva respektabilna sila je postao ovaj Memfis, praznik za oči.
Uhvatio sam malo 4/4 preko ovog linka i negde pred kraj neko na chatu napisao MAVS ARE SLAVS
thilmo sig
Jokić nije izašao iz svlačionice večeras
pa ne može baš svaku da nosi 4 trupca do pobede
bog ka kaznio sto se nije odazvao repki zato izgubio je
Daj Bože da ispadnu sa 4:0, da ovaj ima vremena da se odmori za sl. sezonu. Svejedno će ih ovi pogaziti, ne može sa ovakvom ekipom da se igra PO. 4:0, i to sa po 30 razlike da bude, da se sete ovi iz uprave da trejduju jedno 5-7 vilbartona i ostalih kežual igrača.
Mada ništa od toga. Ako Jokić dobije ovaj mega ugovor, kao što najavljuju, + Porter kog će se rešiti nikada, sahranili su franšizu za narednih 20 godina. Prolazi vreme, troši se telo, Jokić će biti u sve slabijem ritmu i igraće manje utakmica. Porter je kvarljiva roba parekselans, a Mari kakav će se vratiti na parket, i kad uopšte, veliko je pitanje. Čini mi se da im je najviši domet eventualno finale konferencije u naredne 2-3 sezone i to je to. Jedino možda ako dobiju nekog prekvalitetnog klinca na draftu, ili bar dvojicu - trojicu, u šta čisto sumnjam.
Sa Voriorsima teško da imaju šta da traže, ne jer su ovi naročito dobri već jer su iskusni, ključni igrači su odmorili, a i Denver je krš sam po sebi.