Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Inače Mareju su doktori već odavno dali zeleno svetlo da se vrati na teren, učestvuje u treninzima i na zagrevanjima pred tekmu, al kao sad ima tu neku 'mentalnu prepreku'. A možda su mu jednostavno rekli iz kluba iskuliraj ovu godinu ionako smo kurčina sledeće godine idemo all in.
Da video sam da trenira. Ma trebaće mu bar 15 - 20 utakmica da se vrati u kakav - takav ritam, kao tipa Klej. Ni Klejnije na starom nivou, ni Rouz naravno. Teško je vratiti se nakon tih preozbiljnih povreda.
Možda mu se pokvarilo auto
Šmo oće uzeti Boston jedno tri pobede, šta kažeš? Biće ovo bitka rovovska.
Brale ja mislim celtics in 6, ako ne i manje. Nadam se tome makar.
Doduše nedostajaće im Time Lord pod obručem mnogo, Dramond ima da pojede Tajsa i Horforda.
Ne znam, jake su ekipe obe ono baš. Uigrane. Kajri baš odmoran i u formi, zeleni su kompaktni poprilično i borbeni. Voleo bih da vidim Boston - Majami seriju, ili sa Milvokijem, to bi bila prison rules košarka. I ovo će biti jako dobra serija, možda i najbolja do finala.
Brate a si vido šta onaj imbecil Lauri radio Jangu. Kakva je ono košarka koji kurac prvo podlaktica u facu pa onda mu zalego u članke i to nakon prekida igre. Sudije naravno ništa. Stvarno igraju ciganjorsku košarku goveda iz Majamija, poštovao sam Spolstru jedno vreme ali dokurčili su mi, nadam se da će u sledećoj tekmi neki Gorgui Dieng da nasadi Laurijevu slepoočnicu na svoj lakat. Pun mi je kurac tih što znaju da biju al niko im ne uzvraća pa misle da to tako treba da ide, vreme je da im se neko najebe majke milosne.
Nisam gledao drugo poluvreme. Je l se vratio uopšte onaj šupak što ga je Jokić okapio? Majami igra takvu košarku dugo već, nisam nešto iznenadjen. Ovo će biti jako dobra serija, Boston je rešio da prodje po svaku cenu.
Promenili su sudjenje za playoff, evo gledam sad sve utakmice, nista se ne svira
Vratio se Moris pri kraju regularne sezone ali nije danas ulazio u igru, samo se kreveljio onako debilski dok ih ovi šibali. Promenili ali kao da po starom običaju previše navlače na stranu favorita. Mora neka odmazda da padne, konjušar ih je bio al ih nije bio dovoljno.
Uvek je drugi kriterijum za PO. Poguraće Majami naravno, bez Kapele ovi neće uzeti ni jednu pobedu, šanse nema.
Jbt uništio ih Boston sa faulovima.
AHAHHAHAHAHAHAH PUŠI GA KAJ RI POREMEĆENI ANTIVAKSER LOL
Ne može bolje od ovoga.
pa sta sad da se radi
vučević i janis skoro pa isti učinak, napalio se nikola da igra za čikago četnike
Не верујем да ће Атланта да их избаци, али неће ни онако играти очајно сваку, да Јанг и Богдан имају 1 шут из игре заједно и ни једну тројку, а Такер и Данкан само сипали.... Штета за Капелу, јер исток је могао четири феноменалне и релативно егал серије да има....
Ako im i dalje sudije dopuštaju da ih leše onako kao u prvoj tekmi biće 4:0 i to svaka tekma bloaut bukv
Sta mislite ko ce uzeti ove god i zasto je chicago i brat DeRozan :(