Wojnarowski There's still an evaluation ongoing on MRI results of Phoenix Suns All-Star Devin Booker's right hamstring, but it appears unlikely he will be able to play in Games 3 and 4 in New Orleans, sources tell ESPN.News
Wojnarowski obično ne maši sa infom, eto šanse pelikansima, ali znajući kako finiks igra bez jednih od glavnih igrača nema tu leba.
Auuu i to ligament, ripčina legendo. Mora grk da podigne igru sad opasno, možda je ovo i bolje za bakse, sad ima da hoguje loptu svaki napad i da šutira po 30 bacanja.
Drugar i ja pričali još u januaru da Embid uzima, jedino da se nešto ispovredjivao i propustio 20 mečeva pa ajde. Mada, ajd da vidimo. Mora ubaciti Jokara 40 komada makar jednu utakmicu.
Ma konjušar je u debeloj prednosti, još pre početka plejofa objavili su glasove 50% novinara, tipa 75% mu je dalo glas za prvo mesto. Legit ima da izgleda kao da su videli kolko je užasan protiv GSWa a kolko Embid jebe toronta ako sad preokrenu narativ. Što ne bi bilo fer jer jebiga nagrada je za regularnu sezonu a ne regularnu sezonu + prva runda plejofa.
Buker im se skrljao, ne znam koliko gadno.
Wojnarowski obično ne maši sa infom, eto šanse pelikansima, ali znajući kako finiks igra bez jednih od glavnih igrača nema tu leba.
Nznm ako NO može da igra svaki put u onakvom ritmu, biće teško i sa Bukerom.
boston uzima u 5, pelicans i čikago mogu da iznenade, zapamtite ovu objavu
Čikago je sasvim dobra ekipa, ako se vrate na nivo od pre tipa tri meseca, čuda mogu da naprave.
brat DeRozan 40+ idemooo
Lavin uvek može da ubaci 30+
Lavin, Karuzo, Derozan, Vucevic, opasna ekipica. Imaju i onog rukija, opasno igra klinac, popunjava sve kolone.
Skrljao se i Midlton...
Auuu i to ligament, ripčina legendo. Mora grk da podigne igru sad opasno, možda je ovo i bolje za bakse, sad ima da hoguje loptu svaki napad i da šutira po 30 bacanja.
Najodvratnija ekipa koja je bila NBA šampion. Koraci, silovanje, sudije, guram se kroz trojicu sa dugačkim rukama.
Nego, Embid jebe, 3:0 Fila. Plus Embid šibnuo klač trojku za pobedu.
Jokić 0:2 i najurile ga sudije sa zadnjeg meča.
MVP se seli u afrika.
Jes MVP za regularnu sezonu, al nisu ludi ameri što je dodeljuju juna.
Drugar i ja pričali još u januaru da Embid uzima, jedino da se nešto ispovredjivao i propustio 20 mečeva pa ajde. Mada, ajd da vidimo. Mora ubaciti Jokara 40 komada makar jednu utakmicu.
Da je pravde uzeo bi Morent, bez razgovora.
Morent je još majmunče iz cirkusa, ima brojke ali nema autoritet.
Al bilo ko samo ne Embid, ide mi na kurac prepotenko.
Ma konjušar je u debeloj prednosti, još pre početka plejofa objavili su glasove 50% novinara, tipa 75% mu je dalo glas za prvo mesto. Legit ima da izgleda kao da su videli kolko je užasan protiv GSWa a kolko Embid jebe toronta ako sad preokrenu narativ. Što ne bi bilo fer jer jebiga nagrada je za regularnu sezonu a ne regularnu sezonu + prva runda plejofa.
Realno, više je zaslužio ove godine nego prošle lol
+1
+milijon