Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Jadni + desetkovani Toronto :) Mada čini mi se da Djokara još nije rekao sve šta ima. Dobiće ostatak ribanje u svlačionici, nesumnjivo. Dovešće se verujem za večeras u red, čak i Barton. Ova treća je 50 : 50 čini mi se.
A i mi smo nezahvalnoi lol, ne može sve - i da Lejkersi ne udju u po i da ispadne Bruklin, i da Siti i PSG ne uzmu LŠ i da prodjemo grupu na svetskom, i još dobijemo Šiptare. I da Jokić bude mvp, dobro aj bar Embid da ne bude.
Ma gori su od partizana ciganskog
Jebeš ti ovaj denver kad OVO nisu mogli da dobiju. Monte Moris je tolko otvorenih trojki promašio, nemoj to da radiš druže poenta je da se ubaci lopta u obruč kapiraš? Dalas jebe jako i bez Luke, ovi ne mogu ni s ovakvim suđenjem da ukradu makar jednu pobedu. Znao sam da nema kurca kad je u trećoj četvrtini konjušar otišo na liniju za bacanja i šutirao 0/2. Pa majku ti jebem da ti ne jebem, ajde, promaši prvo ok, mada i za to bih ti jebo milosnu majku, ali da promašiš DRUGO nakon što si promašio prvo i video šta treba da kalibrišeš i promeniš? Ruke ti se osušile dabogda ih nagurao u konjski čmar i držao ih tamo dok ne istrule pičko ona jajarska.
Pa gde će sa Bartonom dobiti. Tek u četvrtoj počeli da sude onom ragbisti Grinu. Dotad je trebao biti napolju. Nikola dobar, ali praviti korake(Bugi) i slati protivnika na 2 + 1(rivers) pet puta je nedopustivo.
Vrh je što su uopšte u plej ofu
Ma poluamateri su svi neverovatno je da su uopšte u plejofu u pravu si, Džamajkl Grin dobija loptu na tacnu pod košem ide da zakuca promašuje. Ne umeju ni on ni Kazins da stanu u kršten blok, staju u blok i pružaju ruke guraju igrača, dvaput su im svirali faul u napadu. Barton imbecil posle konjušarevog bloka kad je GSW odradio preuzimanje i na konjušaru ostao Tompson umesto da mu baci loptu tamo pod koš da ga zida on diže trojku sa 10 metara. Ne ume da zagradi u odbrani zato im je Wigins i uzeo onaj skok u napadu kad je Kari promašio tricu, tri igrača stoje i gledaju se, niko nikog ne gradi, Wigins se ušetava i uzima. Jebeš ti takvu košarku kad ne znaju gde se nalaze i jednostavno su glupi i operisani od logike.
Ta gomila gradjana da nečemu vredi otimali bi se dobri timovi za njih, ne bi blejali po Denveru. Mada i ovi slabo čemu mogu da se nadaju, realno, ovo je okršaj zdravog i pravog tima protiv ekipe kom fale dvojica ponajboljih igrača + su small market. Ako Finiks, Baksi i Filadelfija budu zdravi, ili Boston - Bruklin, ko već bude prošao - nemaju šta da traže.
Jbt imali su mislim 40 i nešto šuteva za 3 sinoć, to ni jedna ekipa neće dozvoliti. I to ne nekih teških šuteva, no i pored toga - Klej jedva da je bio na 50%, ostatak daleko ispod. Kari 30% recimo. Grin je sporom i tromom Jokiću koji mora da pokriva sve do linije za 3 poena uspeo da ubaci čitavih 6, za celu utakmicu. Bilo koji veći tim će ih pojesti.
ahah grin
https://twitter.com/NBAonTNT/status/1517364408036458496?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1517364408036458496%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.b92.net%2Fsport%2Fnba%2Fvesti.php%3Fyyyy%3D2022mm%3D04dd%3D22nav_id%3D2143758
stealing candy from a baby
Ubacio 6 poena za 35 minuta, ovaj mu sručio 37 komada i napravio 18 skokova lol.
Nema veze zato je ukrao loptu u odsudnom trenutku i uputio war cry
meni se sve nesto cini da ovi koriste taktiku iz sezone od 80 utakmica, bez ikakve maste, na plejof gde bolji treneri i timovi malo modifikuju sta rade.
disklejmer, nisam gledao, vidim samo rezulat i da pljuju na bartona, a on covek nije kriv sto je glup, kriv onaj sto mu daje da se glupira.
Ma melky brate grin nije tu da daje koševe bukv iako izgleda kao mouth-breathing magarac lik ima neverovatan osećaj za igru i BBIQ, to šta on radi protivničkim odbranama je stvarno zajebano, skoro na konjušarevom nivou, i uz sve to igra maestralnu odbranu + mu sudije dozvoljavaju i da bije više nego što bi trebalo. Igra tog debila treba stvarno da se proučava i podučava.
Da. Skauz ne lupaj gluposti bro, ukrao loptu čoveku kog su lemali 37 minuta bez prestanka, pritom je ubacio 37 poena, napravio 18 skokova i imao bi bar 15 asistencija da panjevi oko njega umeju da pogode otvorene šuteve. Da je imao kome da doda loptu ovaj bi je izbio u džulaju.
da se nastavim, sad napravise jarca od bartona, al meni je trener koji mu dozvoli da ostane na terenu nakon 1-2 nerezonska poteza, a bogami i jokic kao neki lider kurati koji ga ne napsuje direktno, mnogo veci krivac od bartona.
sta ocekuju da ce da se desi, ako se nesto ponavlja x puta?
isto i za ona odmaranja, zameni ceo prvi tim, posle juri, itditd. daj neku rotaciju covece, nesto, pa kad vidis sta pali to duze.
jebem li ga. meni malon ok trener, al kako krene plejof tako krenu da se vide sve falinke koje tera, koje ne bodu oko toliko tokom sezone.
i kad jokic nabije 40 poena i pobede, to bude sakriveno, al ogoli se kad jaca ekipa zapne jace.
Drejmond je jedini glavča u istoriji embieja kome je za five by five statistiku falio jedan POEN, znači buzdovan je uspeo da nakupi 5+ skokova, asistencija, ukradenih lopti i banana, ali nije mogo da probaci loptu kroz obruč tri puta iz igre. Jedinstven igrač sa posebnim veštinama, kolko god bio antipatičan.
Grin nšta posebno nikad bio lol. GSW su večito bili prejaka ekipa koja pakuje 150 poena po utakmici i niko nije mogao da im parira, pa se ovaj nešto tu kao malo istakao. Sem što galami, maše rukama i svadja se, i ume da stane u blok i izgura igrača iz reketa ponekad, sasvim prosečan igrač. Dobro se uklapa, toeto. Teško će GSW protiv ozbiljne ekipe, Klej i Kari su ispod nivoa, i to je evidentno. Ne može ni Pul čovek da odigra u onakvom ritmu svaku utakmicu, naročito protiv ekipe koja ima bilo kakvu odbranu.
https://www.youtube.com/watch?v=CDirss5GAKQ&ab_channel=HouseofHighlights
Hahaha kakvo blago
Šarlot otpustio Borega, nisam to očekivao iskreno. Verovatno će dovedu Vogela i ringišpil se nastavlja, sve jedni te isti.