НБА
  • Š

Dok sam gledao kako se Muraj zaliće na ovo kucanje vido sam šta namerava Strus i samo sam se nadao da će ovaj normalno da se dočeka na nogu i da neće ponovo da prejebe ligamente. A bio je poprilično sjeban doskok, moglo da bude i gore.

• melkijades

Štrus je debilko što se tih stvari tiče, ono, plej of je, malo jači tempo...Ali ovo je bilo katastrofa bezobrazno i opasno, i znao je šta radi. Takav igrač.

• хезно

denver uzima prvi brejk u majamiju, prepucavanje po domaćim terenima za konačnih 4:3 za denver

• P

Logicno, bas ce miami mrtvi da uzme denver

• Š

Oće, miami in 6

• Š

bravo konjušaru

• melkijades

Prvi put u istoriji dva igrača iz istog tima imala 30+ poena tripl dabl. I to u finalu...

Bem Adebajo - 206cm

Jokić - 211
    Gordon - 203
    MPJ - 208

Džimi Batler - 201

KCP - 196
    mali Braun - 198

Sinoć Denver imao mislim 25 skokova više. To je to, veći su, snažniji, ne mogu ni ovi toliko da se makljaju jer su manji, a i manje igrača imaju u rotaciji. Da bi Hit dobio bilo šta, ili Nageci moraju skroz da se uspavaju, ili da ovi šutiraju trojke ko nenormalni, ne vidim drugih rešenja.

• celt

rade ono sto treba da rade da dobiju. kad im ide, odlicno.

• Bulgakov

Ubedljiva pobeda, a ubacili samo 5 trojki. Što me raduje.
    Smorilo više prangijanje.

• celt

nageci igraju tako zbog protivnika, lejkerse i sanse zatrpavali trojkama.

i dalje je to novi standard, jednostavno se danas vrlo retko sutiraju ovi. udaljeni sutevi za 2 poena, ako se sutira van reketa, sutira se za 3.

sa majamijem, jednostavno su sinoc sve pod kos ubacivali, sto ima smisla kad se pogledaju ekipe.
    https://pasteboard.co/Ik8E2Wl6SzzK.png

ne ide nigde prangijanje, ne sekiraj se. morace se pomeraju ili ukidaju linije za 3.

• Bulgakov

Mislim, smorilo prangijanje kad trojke ubacuju protivnici. ;)

• melkijades

To ima najviše smisla - što brža igra i više šuteva, to više napada. Dakle sve što treba je da igrače pošalješ u teretanu i na fitnes, nagruvaš ih legalnim supstancama i unajmiš ljude da ih nauče da šutiraju iz svih pozicija. Rmpalije tu nemaju šta da traže, jer dok deset puta istrče od koša do koša srce im se popne u grlo. Dakle treba da imaš fizički spremniju ekipu, trojicu koji će da šutiraju, dvojicu da se zaleću u reket i ostale da skaču i igraju odbranu, a ti na klupi da znaš kad da zoveš tajm aut i vičeš lec go lec go. To je NBA u najkraćim crtama. Nageci od toga odskaču, i zato je jako teško igrati protiv njih. Realno, da su Mari i MPJ bili u formi od samog starta sezone, mislim da bi bili u stanju da dobiju 100% utakmica samo da su hteli.

• melkijades

Treba naprosto primetiti da sad, u ovom trenutku, imamo najboljeg košarkaša na svetu, koji, Bože zdravlja, ima sve izglede da postane jedan od najboljih igrača svih vremena.

• P

Kakve to veze ima sa tobom, treba da se okitiš ličnim uspjesima a ne uspjesima djovaka i jokica op op

Asamureko!!!

• S

sto bi rekli statisticari, jokicu fale jos 2 pobede da se prvo izjednaci sa milicicem

• TB

И Кузмићем

• melkijades

I Stojakovićem i Bjelicom :)

• Š

Ladno su jebenom Kuzmiću dali prstenat za 16 utakmica 4.5 minuta prosečno u sezoni i 0 u plejofu.

A tipa Valančiūnas nije dobio prsten od Toronta iako je trejdovan na pola sezone posle 6 sezona odigranih tamo.

nepravda