Prijava

E da, i ciganisanje - nisam gledao utakmicu, hajlajce samo, i tamo se čak vidi da su, u prvom redu naravno Lauri i Štrus, krenuli da se ciganišu i vratili se na onaj nivo od pre godinu - dve, zbog čega su mi postali vrlo nedopadljivi.

https://www.youtube.com/watch?v=T762qCQWIAM&ab_channel=ChazNBA

Nisu Mari i MPJ bili loši tek onako, ovi su kidali u odbrani. Utakmicu je prodao KCP neviđeno glupavim faulovima.

Dok sam gledao kako se Muraj zaliće na ovo kucanje vido sam šta namerava Strus i samo sam se nadao da će ovaj normalno da se dočeka na nogu i da neće ponovo da prejebe ligamente. A bio je poprilično sjeban doskok, moglo da bude i gore.

Štrus je debilko što se tih stvari tiče, ono, plej of je, malo jači tempo...Ali ovo je bilo katastrofa bezobrazno i opasno, i znao je šta radi. Takav igrač.

denver uzima prvi brejk u majamiju, prepucavanje po domaćim terenima za konačnih 4:3 za denver

Logicno, bas ce miami mrtvi da uzme denver

Prvi put u istoriji dva igrača iz istog tima imala 30+ poena tripl dabl. I to u finalu...

Bem Adebajo - 206cm

Jokić - 211
Gordon - 203
MPJ - 208

Džimi Batler - 201

KCP - 196
mali Braun - 198

Sinoć Denver imao mislim 25 skokova više. To je to, veći su, snažniji, ne mogu ni ovi toliko da se makljaju jer su manji, a i manje igrača imaju u rotaciji. Da bi Hit dobio bilo šta, ili Nageci moraju skroz da se uspavaju, ili da ovi šutiraju trojke ko nenormalni, ne vidim drugih rešenja.

rade ono sto treba da rade da dobiju. kad im ide, odlicno.

Ubedljiva pobeda, a ubacili samo 5 trojki. Što me raduje.
Smorilo više prangijanje.

nageci igraju tako zbog protivnika, lejkerse i sanse zatrpavali trojkama.

i dalje je to novi standard, jednostavno se danas vrlo retko sutiraju ovi. udaljeni sutevi za 2 poena, ako se sutira van reketa, sutira se za 3.

sa majamijem, jednostavno su sinoc sve pod kos ubacivali, sto ima smisla kad se pogledaju ekipe.
https://pasteboard.co/Ik8E2Wl6SzzK.png

ne ide nigde prangijanje, ne sekiraj se. morace se pomeraju ili ukidaju linije za 3.

Mislim, smorilo prangijanje kad trojke ubacuju protivnici. ;)

To ima najviše smisla - što brža igra i više šuteva, to više napada. Dakle sve što treba je da igrače pošalješ u teretanu i na fitnes, nagruvaš ih legalnim supstancama i unajmiš ljude da ih nauče da šutiraju iz svih pozicija. Rmpalije tu nemaju šta da traže, jer dok deset puta istrče od koša do koša srce im se popne u grlo. Dakle treba da imaš fizički spremniju ekipu, trojicu koji će da šutiraju, dvojicu da se zaleću u reket i ostale da skaču i igraju odbranu, a ti na klupi da znaš kad da zoveš tajm aut i vičeš lec go lec go. To je NBA u najkraćim crtama. Nageci od toga odskaču, i zato je jako teško igrati protiv njih. Realno, da su Mari i MPJ bili u formi od samog starta sezone, mislim da bi bili u stanju da dobiju 100% utakmica samo da su hteli.

Treba naprosto primetiti da sad, u ovom trenutku, imamo najboljeg košarkaša na svetu, koji, Bože zdravlja, ima sve izglede da postane jedan od najboljih igrača svih vremena.

Kakve to veze ima sa tobom, treba da se okitiš ličnim uspjesima a ne uspjesima djovaka i jokica op op

Asamureko!!!

sto bi rekli statisticari, jokicu fale jos 2 pobede da se prvo izjednaci sa milicicem

I Stojakovićem i Bjelicom :)