НБА

1. Ladno su jebenom Kuzmiću dali prstenat za 16 utakmica 4.5 minuta prosečno u sezoni i 0 u plejofu.

A tipa Valančiūnas nije dobio prsten od Toronta iako je trejdovan na pola sezone posle 6 sezona odigranih tamo.

nepravda

2. Postujem svakakav napor Majamija da se vrati u seriju. Ali ovo glumatanje Adebaja mi diglo pritisak u sekundi, kakav majmun

3. Što bre, pa mora tako, ne može drugačije da ga zaustavi. Vido da konjušar malo previše koristi ruke, i da je Skot Foster spreman da svira, i reko I GOT THIS SHIT.
    Međutim iznenada konjušar ima sposobne saigrače, ko bih rekao.

4. Zaspo sam pred početak 2/4

5. precijenio sam majami

hezno mašina

6. Radi i Jokić svašta, glumata, simulira, koristi ruke kao ne bi smeo i lakat pogotovo, čiken ving fazon kad se gradi da bi napao obruč. I gotivim to, mora da kompenzuje nekako što mu ne sviraju faulove, mlate ga ovi ko konja.

Biće jako zanimljivo sad na kraju sezone, koga će sve i kako uspeti da zadrže, jer tim je vrhunski, tu nema šta, ali će vala i da košta gomilu novaca. Već su krenuli da trejduju pikove sa mislim Oklahomom.

7. jokić bukvalno samo vraća kako protivnik prljavo igra, zato ga u zadnje vrijeme ni ne diraju puno. lebron simulira, sledeću akciju jokić simulira. lebron nabacio neki smešak u fazonu dobro ajde shvatio sam, neću više

8. Jeste hezno, sinoć sam samo čekao da vrati adebaju za ova sranja ali nije stigo.

9. Oće, miami in 6

+

10. Vračke rade poso, nema na čemu

miami in 7

11. Darko Rajaković bivši pomoćnik u Memfisu novi trener Toronta.
    Niotkuda vest, nije ni bio među glavnim kandidatima u medijima, svi su mislili Dok Rivers ili Đordi Fernandez asistent u kingsima.
    Imaćemo trenera u embieju sledeće sezone WOOO.

12. pa imamo već đorđa popovića hehe

13. Konor Megregor poslao maskotu Majamija u bolnicu. Ne znam gde ovo treba postovati, valda ovde

https://www.youtube.com/watch?v=uMlrvREuurA

šta čovek ima u glavi, evo ne znam.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.