НБА

1. džoš kiddey u čikago alexs karuzo u chokelahomo
    ladno nisu dobili nijednog pika za karuza a imali su ponude tokom sezone, mislim da su se malo zajebali

a džej džej red dick trener lebronu LOL kako će sad dal će da nastave da snimaju podkast hehhe

2. Бостон клиперси ћампиони нба супер

3. Тај подкаст је примпрема за утакмицу. Јавна.

4. Брони у језерашима, шоу

5. hahahaha čovek ukopa lejkerse skroz, primadona, ronaldo košarke. inače drago mi je za topića i đurišića ali ne znam đe će topić da igra u okc pored toliko mladih igrača na istoj poziciji, ali ae videćemo

6. neće igra prvu sezonu sig ionako im odlazi tamo sa sjeban ACL, prvo će dobrano da ga pucaju u venu i zatežu na operacionom stolu i ubacuju konjsku placentu i svinjske ligamente

pa kad naprave terminatora onda se liga sjebala kad bude dobijao tih 7 minuta po utakmici

7. Znaci ostaje u zvezdi jos god dana?

8. sve vesti za nba sto lejkersi pikovali lebronovog sina jbt

9. Scouser
    Znaci ostaje u zvezdi jos god dana?

pa ne bate biće STASHED kao npr Holmgren pretprošle sezone, neće odigrati nijednu tekmu i spremaće ga za narednu sezonu

makar je to pretpostavka moja jer su ionako stacked na bekovima, kad jedan Vasilije nije uspeo tu da se probije u rotaciju neće ni ovaj malisha odmah u prvoj sezoni

10. šta mislite o tandemu chris paul-victor wembanyama

11. videćemo, srali su da sparsima treba plejmejker celu sezonu, eto im ga prototip plejmejkera samo mali problem je što ima 39 godina LOL

a Pol Džordž u filadelfiju usta ga jebem

12. za konjušarsku botinu bolje i nije od ovog antikošarkaša iskr

13. hahahaha kako će denver da se usere sam u sebe sad. pol džordž i filadelfija najbolji spoj ikad, čouk igrač za čouk ekipu, sledeće godine ispadaju u prvoj rundi od HJUSTONA

14. to bi bilo do jaja videti
    pogotovo kad se uzme u obzir da filadelfija igra istočnu a hjuston zapadnu konferenciju LOL

15. čouk igrač za čouk ekipu

sta si to blagoizjavio nekrstu

16. hahahaha brate ja mnogo volim džordža ali budimo realni

17. to bi bilo do jaja videti
    pogotovo kad se uzme u obzir da filadelfija igra istočnu a hjuston zapadnu konferenciju LOL

solidno sam se izlanuo NELOL

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.