НБА

1. Ma kakvi crni Lejkersi, njihovo vreme je prošlo. Ono fazon, ući će u plej-of i pošto pretpostavljam da će biti plafon 5. naleteće na neku baš jaku ekipu, tako da se uopšte ne bih iznenadio da ih vidim da ispadnu odmah u plej-ofu, osim naravno ako ne uđu u neku ludačku formu, što će ih opet dovesti do plafon polufinala konferencije. Mnogo mi je drago što vidim da Sakramento pruža dobre partije. Inače, ove godine moji najveći favoriti su Klipersi, a to govorim naravno subjektivno. Objektivno, jebiga, Majami bih morao da istaknem kao tim koji verovatno ima najveće šanse da uzme titulu, iako ne bi baš bilo verovatno da uzmu 2 sezone za redom. Tu su još i Bulsi sa Rouzom, OKC, Niksi i eventualno Minesota, ukoliko ne budu kuburili s povredama. Memfis standardno ima dosta jak tim, ali nikako da naprave neki značajniji rezultat. Voriorsi me takođe baš iznenadiše, baš dobro igraju momci, i to bez Boguta, koji se vraća od ponedeljka, ako sam dobro razumeo. E sad, da li u trenažni proces ili na teren, nisam skapirao.

a što su na sport klubu najavljivali na sva usta da će da prenose tekme, a sad ne prenosi ni jedun...bilo dva tri puta neke reprize...a smor mi neviđeni da piljim u live strim

+14123582375848759472674367464364523571367135905283975476

2. SK me tako nervira, ništa ne prenose. Nervira me da gledam preko strima, nije to to.
    Mislim da bi Niksi mogli dogurati daleko ove sezone. Napokon. :D

3. Jebem ti život, razmišljam juče o teoriji da na svaku tekmu uplatim po 100kinti na X i kako bih u većini slučajeva bio u plusu i vidi šta se desi lolol.

4. Никсима је највећи плус што је Мело престао са алављењем и неиграњем одбране и Џејсон Кид.... Озбиљни су конкуренти за титулу....

5. Alavi Melo i dalje, ali i igra odbranu tako da je ok sada lolol.

6. ja sam mislio da će denver malo bolje da krene...a ono prosek. Bar što gledam po rezultatima jer ih nisam gledao osim u prvoj utakmici...a tad bili katastrofa, iguadala nije mogo zicer da pogodi

7. Шта бих дао да Сакраменто уђе у плеј - оф... Мислим да ће следеће године ући сигурно, а ова година би била само премија уколико би ушли. Ту су Торнтон, Казинс, Робинсон руки, Ерон Брукс, Тајрик Еванс. Имају солидан ростер. Биће занимљиво.

8. Па није баш алав к'о раније, поготово јер им у петорци још увек фали Стодамајер тако да се његов удео у нападу дели (комотно неких 10-15 шутева)... Знао је Мело без везе да шутне, потпуно нерезонски, сада ти шутеви долазе углавном из акција.... Барем оно што сам ја гледао....

9. e dube ne valja ti ovo, nema oklahome i bruklina

10. Meni je od svih centara posle Hauarda Kazins najbolji, zaboravio sam za njega da glasam na onom Ballotu, ali mislim i da nije bio u izboru. :P

11. Ја имам 3 НБА свеске. На једној Роуз, на другој Хауард (слика из Орланда), а трећа нека црна са логоом НБА лиге, а на задњој страни има оваква слика. Па сам баш са ортаком коментарисао како је кад например из Мајамија иду за Портланд, лоло.. Какав је трип мјењање временских зона и тајфајзен...

12. a tad bili katastrofa, iguadala nije mogo zicer da pogodi

Pa bogami, tukli momci Minesotu i Memfis u gostima, tako da igraju sad dosta dobro. Galinari im je proradio u fulu, onaj Farid životinja, skače k'o da federe ima jebote. Ipak će ga Bulsi izduvati koliko sam ja provalio jer sam gledao nešto o Rouzovoj povredi, doduše ne baš detaljno (mrzelo me da tražim), ali ne piše im se dobro jer je pitanje da li će se uopšte vratiti ove sezone. Bar ja tako pročitah.

Meni je od svih centara posle Hauarda Kazins najbolji, zaboravio sam za njega da glasam na onom Ballotu, ali mislim i da nije bio u izboru. :P

Umalo da napravim istu grešku. :D Ima ga, samo sam ga i ja jedva našao. :) Eve ga moj tim:
    Kazns, Grifin, Batum, O.J. Senf i Pol
    Čendler, Smit, Entoni, Džordž i Irving
    'LADNO NEMA ĐAMAL KROFORDA U ONIM GLAVNIM IGRAČIMA! Opciono Kroford.

13. Па није баш алав к'о раније, поготово јер им у петорци још увек фали Стодамајер тако да се његов удео у нападу дели (комотно неких 10-15 шутева)... Знао је Мело без везе да шутне, потпуно нерезонски, сада ти шутеви долазе углавном из акција.... Барем оно што сам ја гледао....

Gledao sam im sve tekme ove sezone i moram da kažem da uzima manji broj šuteva zaista, ali i dalje ima momenata svojih što govori njegov procenat šuta iz igre(kojeg je poboljšao u zadnjih par utakmica). Jes' on meni omiljeni igrač ali je i dalje popriličan ball hog.

14. Kako OJ Senf, valjda Majonez lololol.

15. Kako OJ Senf, valjda Majonez lololol.

Znao sam da je neki prilog iz pljeke. :D

16. Прође и Роуз као Ајверсон изгледа.... Ал' су барем Ајверсонове ноге доста дуже трајале....

17. Čendler, Stodemajer, Entoni, Irving, Pol Džordž.

Jesi ovo po pozicijama poređao? :D

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.