НБА

1. Da, to sam i ja hteo reci.

2. E a nema ni toliko ukradenih.

3. Па нема ни играче које има Пол. Али још мање подсећа на ове атлете Роуза и Вестбрука по стилу игре.

А пази како Кливленд дере Финикса од самог почетка. Варежао се опоравио, па зато.. А ја мислио да неће да играју ни он ни Зелер и коњ игр'о кеца на Сансе. Срећа што ће Бостон изгледа да ме сјебе.

4. Има улаз као Вестбрук.

5. Minesota neće imati startnu petorku kako su krenuli da se povređuju.Sad se i Peković povredio

6. И даље побјеђују без обзира на повреде.

7. Кајри може бити најбољи плеј лиге ако настави напредовати, може бити бољи и од Ајверсона у најбољим годинама.... Има свега 20 година, а већ игра као да је 10 година у лиги.... Кад је прошле сезоне као руки имао шут из игре 47%, онда је реч о огромном таленту.... Како је кренуо ову сезону морао би се наћи на Ол стар утакмици....

8. Karji je ozbiljan igrač, vidi se da poseduje znjanje, za razliku od Vestbruka npr. Odlična riku sezona, uz odličan nastavak u drugoj, mada je to sve samo statistika dok se ne iskusi sama završnica.

Ipak, najveće oduševljenje za mene predstavlja Demjan Lilard! Šesti pik sa drafta, rođen 1990. tri godine je bio na koledžu! Veoma zreo potez nekoga ko je sazreo na koledžu i, kako se meni čini, zasad je najbliži nagradi rukija godine. Dejvis je dobar, mada centrima treba dati više vremena, oni se kasnije formiraju kao igrači. Kid-Gilkrist je solidan, odlična atleta, ali čekamo da vidimo Robinsona. Ne miriše mi na dobro što je već uspeo da popije suspenziju! Naravno, ne treba zaboraviti ni Šveda!

http://www.nba.com/playerfile/damian_lillard/

9. Лилиард јебе кеве.... Контам да ће Руки-Софмор ове сезоне бити баш до јаја.... А и драго ми је за Портланд да им се и Батум претвара у одличног играча.... А за Кид-Гилкрајста бих рекао нешто више, ал' Бобкетсе сам гледао само у 2 меча, а меч против Хорнетса нешто мало и некако стичем утисак да не добија прилику колико би требао.... Шарлот ствара одличан тим за будућност, а са Кембом, Гордоном и Сешнсом имају већ сад доста добру спољну линију....

10. E glasah za All-Star timove i ovako izgledaju:

East:
    Chandler, Stoudemire, Melo, Rondo, Irving.

West:
    Pekovic, Davis, Gay, Harden, Rubio.

Optional Vote: J.R. Smith.

Nisam hteo da glasam za ove koji će sigurno ići na All-Star, Melo je izuzetak jer on jebe. Rondo je tu i tamo takođe siguran, ali šta znam.

11. Ја баш сад гласах трећи пут....
    Данкан, Новицки, Геј, Коби и Пол на западу, а Гарнет, Џејмс, Пирс, Вејд и Ирвинг на истоку.... Овај пут избацих Мела (Пирс) и Дерона (Вејд).... А Лилиарда за додатног.... Јебем ли га, мора га бити и овако у избору....
    ОЋУ И ТРЕНЕРЕ ДА БИРАМ СТЕРНЕ!!!!

12. Kobi ističe kandidaturu za MVP-a, ako ovako nastavi. Sve brojke su mu savršene.

13. Ако Лејкерси заврше међу прва три тима на западу онда истиче, ако не, мрка капа.... А тешко ће то бити јер су матори и немају клупу.... Кингси их прегазише....

14. Ja mislim da će da biti u prva 3, videćemo lol.

15. Сакраменто јебе!

16. Тешко брате Сколсе.... Спарси, Оклахома, Мемфис и Клиперси су доста бољи од њих.... Плеј-оф им не гине, а ту ћемо их видети.... Контам да им је лимит полуфинале запада.... Ди Ентони је ОК тренер, али колико се сећам његове поставке у Финиксу, форсирао је брзу игру за коју треба добра клупа.... А и чим би налетео на боље тактичаре (попут Попа 2005.) био би отресен к'о звечка....

17. Pa ono, da im je klupa kvalitet nije, ali imaju Džejmisona, Miksa, Blejka, Hila koji mogu pomoći tu i tamo. Prva im je petorka daleko najbolja.

18. На клупи им једино Џејмисон вреди, и то уколико би их Фил водио са ротацијом Гасол-Артест-Џејмисон, као што је и Одома користио у таквој тројци, ал' јебага, нема Фила.... А и јесте прва петорка ужасно јака, осим Артеста, сви су Ол стар калибар.... А чак је и Њорлд Пеаце био Ол стар играч....

19. šta e ono sinoć bilo koi kurac, 4 nerešene tekme jebote...koja je verovatnoća da se tako nešto desi...
    a što su na sport klubu najavljivali na sva usta da će da prenose tekme, a sad ne prenosi ni jedun...bilo dva tri puta neke reprize...a smor mi neviđeni da piljim u live strim

20. Јеби га тебрекс, мислим да имају право само на одређен број утакмица....

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.