Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ali si pod tim podrazumevao da ce Klipersi da pobede, a izduvali su ga...
Ma bol'me kurac što igra sa panjevima
Kelti dobili!?
A šta uradi Durant? krompir u poslednjoj četvrtini!
Majko mila, Entoni i JR nisu mogli da pogode nista...a uzimali su toliko suteva...Shumpert se gubi kao po obicaju, na kraju su napravili jedno 10 faulova u napadu lol. Sve u svemu ko im jebe mater sebicnu, bar je Oklahoma pukla :D
Znao sam da ce Boston da dobije, ali Hjuston opali Oklahomu :) sad ce da ih izbace
A skontajte da Hjuston okrene, i da bude polufinale Hjuston - Memfis :DD
Valjda će Denver da se vrati u život, kontam da ne mogu ovi da šutaju trojke cijelu seriju, al opet, fali im samo jedna utakmica.
Dobar onaj Redži Džekson skroz. Ali džabe kad Harden onako šutira ništa ne pomaže... Ašik dabl-dabl i ćao.
Onda si očigledno premalo gledao Stefa Karija. :D A tu su im i Tomson, Džek, pa i Barns. Voleo bih da GS prođe, što će se verovatno i desiti jer stvarno odlično igraju. Iskreno se nadam da i Klipersi ipak mogu da prođu dalje. Boston me je baš iznenadio, uopšte nisam očekivao da mogu da dobiju.
gotivim i denver i gs...al bi voleo da denver prodje,bez obzira na ovu seriju pruzice bolji otpor nego GS
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/s480x480/946669_10151569264983537_403222333_n.png
http://davidsternsucks.tumblr.com/
AJMO DENVERE, NASTAVI SERIJU!!
KOJA KRAĐA NA +4 NEĆE DA SVIRAJU FAUL U NAPADU NA MEKGIJU,AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
JOJ FARIDE, ŠTO TE NEMAAA?!!
IGUADALAAAAAAA
KAKVA UTAKMICA, KAKVO VRAĆANJE DENVERA, SAMO NA PLUS DVA NAKON NE ZNAM NI JA KOLIKO SU VODILI. GOLDEN STEJT SE USRAO NA KRAJU.
A NE VJERUJEM, LOMI SE UTAKMICA, ISHOD SERIJE I SUDIJE IH SERU!!!
JEBEM TI NBA I ČARI PROLJEĆA. U PIČKU MATERINU LIJEPO, SEREM IM SE NA SUĐENJE.
ETO VAMA SVIMA KOJI DRKATE NA STEFA KARIJA, IMAĆE TE NA ŠTA JOŠ JEDNU SERIJU. OSTADE FARID BEZ POLUFINALA. A U KURAC.
A NE VJERUJEM, PRAVO NE VJERUJEM. A JEBOTE...
EDIT:
a ukurac, pa ni Čikago nije završio seriju, igraće se sedma utakmica...