НБА

1. NE VERUJEM LEPIM ŽENAMA, ŠTO JE LEPO TO JE PROKLETOOO

hahah jebe GSW!

2. Ma ajde...Denver bi pruzio mnogo bolji otpor nego ovi slepci.

3. Dub tuguje. Džabe taj otpor, Bandi je rekao da će da prođe GSW i toeto. PROLAZE KLIPERSI! ako ovo uspe nenadjebiv sam

4. E to je vec nerealno, veceras ce Memfis gospodski da se popisa po vestackoj ekipi, na celu sa govnarom CP.

5. Kako Denver puce ko picka a igrali su perfektno cele sezone, voleo bih da GS prodje San Antonia ali ovi ce ih urnisati, steta sto se Lee povredio, mozda bi i bila druga prica...

edit: I jebeni Bruklin se provuce!
    http://posterizes.com/wp-content/uploads/stephen-curry-wallpaper-human-torch-1600x1200.jpg

6. na celu sa govnarom CP.

Nadam se da sve to govoriš iz mržnje a ne da misliš, jerbo ako tako misliš onda imaš ozbiljnih problema.

7. Nadam se da sve to govoriš iz mržnje a ne da misliš, jerbo ako tako misliš onda imaš ozbiljnih problema.

+1234154153465466484563242 Nadam se da će Klipsi uzeti ovu seriju. Dosadni Memphis.
    Inače, ja sam govorio za GSW da će da izjebu. Mada malo mi krivo za Denver, kako si kidali čitave sezone i ovako pukoše. Ali ipak Curry je Curry.
    Chicago osvaja ovu seriju. Indiana će da kara Atlantu. Knicks prolaze, ali dobro Boston je makar uzeo 2 meča. OKC će da kara Houston. Navijam za OKC oduvijek, Durant mađija, ali gotivim mnogo GSW pa se onako navijački nadam da će moći da naprave iznenađenje SA-u, mada teško. Miami osvaja bez mnogo problema. Jebem im mater da im jebem.

8. Nadam se da sve to govoriš iz mržnje a ne da misliš, jerbo ako tako misliš onda imaš ozbiljnih problema.

Ma 100% ga je igrao granicu preko i nije mog'o da utrpa još 2-3 poena pa ga zato mrzi.
    Nisam siguran koliko će se Voriorsi držati protiv Sparsa, ali što duže, to bolje.
    Voleo bih i da Indijana i Atlanta odu u 7. meč. To bi bilo do jaja.
    Bilo bi dobro i da Čikago prođe Bruklin jer sam čuo da bi Rouz konačno mogao da zaigra u polufinalu, narafski, ako ovi uopšte dožu do istog.

9. Ma ljudi, i meni su simpatični ovi iz San Franciska, ali Denver ispada četiri puta za redom u prvoj rundi. Onakva ekipa, nakon jebeno odlične sezone. A imali su šansu i jutros, GS se usrao u zadnjoj četvrtini, kad su ovi stigli 15 razlike, na 2. GS imao 10 izgubljenih lopti samo u 4/4. Još je bilo nekoliko sumnjivih odluka u korist GS-a, ko bi rekao :DD Al bar je još u igri žuto finale :DD
    Ajmo dalje, za iste pare...
    A ona pička Rouz što gleda kako mu jedan po jedan suigrač pada s nogu i bukvalno se vuku po terenu dok on oće kaki neće kaki nek se napuši kite. Sinoć Nejt Robinson bljuje na klupi, kad ne igra, Hajnrih isto razjeban, nije igrao, Noa kljakav...
    A Dejvid Li je bio na klupi i odigrao čak 1.30min, i zabilježio jedan skok, a ne ko neki, kravata odijelo i iz prvog reda... inače, Li će moći da igra u idućoj rundi, čini mi se da je rekao da mu treba 11 dana za oporavak, ali nisam siguran da sam razumio.

Idemo večeras Indijana, Boston, Hjuston, Memfis.

10. A ona pička Rouz što gleda kako mu jedan po jedan suigrač pada s nogu i bukvalno se vuku po terenu kad on oće kaki neće kaki nek se napuši kite.

Realno. Meni ortak reče da je negde video njegovu izjavu da je rekao da će da se vrati čim bude mogao da kuca s leve noge i da su prikazali snimak kako još U MARTU kuca lagano s leve noge. Kakav smarač.
    Inače, skidam kapu Nejtu. Stvarno je neviđena faca.

11. Mene realno osim Bostona i donekle Spursa za sve ostale zabole kurac. Šteta za matorce iz Bostona što su se kasno probudili jer teško je bilo koga dobiti u četiri zaredom a ne Nikse ali su makar za razliku od onih indijanaca iz LA dali svoj maksimum i dva puta skinuli skalp Niksima,nisu se samo predali, natrtili i pritom namazali bulju vazelinom. Čak iako dobiju i ovu izgubiće sledeću. Da je Rondo tu ovo bi bila potpuno druga priča mislim da čak ni čišćenje sa 4-0 ne bi bilo nerealno, Niksi zavise od debelog a Boston igra timski.
    Pošto Boston manje više sigurno ispada navijaću za Spurse do kraja, navijaću i da Majami ispadne što je pre moguće mada je gotovo nemoguće da oni ne doguraju do velikog finala.

12. Tucani, ja sam se nadao prošle sezone da će biti staro finale Sparsi- Seltiksi, al ništa od toga na kraju.
    EDIT:
    Samo da napomenem da Buzer jednostavno jebe u paketu sa Noom, ali ljudi ginu.

13. Ljudi zajebite vi tu priču oko Rouza. Mogo bi lagano da se vrati, slažem se, ali je psiha u pitanju. Ja se oporavljam od povrede ligamenata skočnog zgloba, nosim steznik neki kurac palac, noga zna da me žiga još po malo kad mi se ohladi ali ništa strašno, uglavnom skoro sam 100% oporavljen, ali opet ne smijem da skočim sa desne noge na polaganje, a kamo li da kucam. Jednostavno, strah me je.

14. Pa dobro, ako čovjek trenira već 2 mjeseca i kuca šta ti sve već ne radi na zagrijavanjima, što da ne? Ne traži niko od njega da bude onaj stari Rouz trenutno. Nego samo da imaju nekoga na pleju jer su svi povrijeđeni. Da odigra 20ak minuta, a i samim njegovim povratkom bi se digao moral Bulsima.

15. Koji klošar ovaj Smit, kakve je to bolesna ekipa bila dok je i Ajverson bio u Denveru, i Brdmen, kontam da su kidali po kafanama.

16. Џеј Ар...какав мајмун...против Бостона 0/13 имао шут из игре чини ми се...слепац

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.