НБА

1. Pa to i kažem, nema Mamphis ekipu, jebeni Conley ne umije da uradi polaganje desnom. Bekovi su im nula, znači nula obična. Jednostavno ih kenja čitavo vrijeme.

Niksi nikad nisu bili sigurni, previse se oslanjaju na trojke cele sezone, a sad niko osim ove dvojice ne moze da sutne. Izolacije protiv Indijane ne prolaze, cela petorka im je visoka, imaju duge ruke i skoro svi su odlicne atlete. Pa da je Grejndzer zdrav, Dzordz bi igrao beka jebenog a visok je 2.03. Protiv takvih likova ne mozes da igras hero ball, valjda ce doci iz dupeta u glavu Niksima.

Odlično rečeno.

2. JEBE ŽUTO NARANDŽASTOOOOOO!!!

3. Batler treću tekmu zaredom igra svih 48 minuta.

JEBI HITOVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

4. JEBI ČIT GLUPIIII, OSERI IM SE U USTA ROBINSONE. ETO TI SAD ALENE SLEPČE PRODO MAMU SVOJU. ROUZE TREBA DA TE SRAMOTA SISO JEDNA, SVI POVREĐENI IGRAJU SAMO TI GLADIŠ JAJA.

5. KARAJ MAJAMI! NEJT D GREJT PISA PO SIROTINJI!!!

6. MA DA LI SU IH FACE DOBILI?! AUUUUUUUUUU! Sad pogledah pregled. Kol'ko nisu normalni jebote.

7. Kakvo prijatno iznenađenje. Znači nakon pobjede u 7. utakmici, opet taj Čikago :))
    Svaka čast, kako su ih ojebali. Otresi ko silinu!!!

Inače, GSW prokockao prednost, kao što sam i rekao da će biti. Useru se u 4. i sve zabrljaju. Tako je bilo i u meču 6 protiv Denvera, samo što su se tu uspjeli izvući.

8. Rouzu da daju nagradu za MVP WNBA lige jer ja veću ženu nisam video.

9. ManUtdOwn18
    Rouzu da daju nagradu za MVP WNBA lige jer ja veću ženu nisam video.

Не капирам, што?

10. Pička je u duši

11. Denisx
    Pička je u duši

Што?

12. Ljudi sve je to ogroman biznis, ne pita se on tu mnogo. Pa neće da rizikuju da im ne bude potpuno spreman za sledeću sezonu čovek koji je bio MVP. Ogromne pare se tu vrte, to je pre svega zabava i biznis pa tek onda sport za njih.
    A i sad kad bi se vratio samo bi zasrao, jer Bulsi igraju za primer. Ratnički, muda do poda, u meso i cepaj. Još jedan naklon do poda za njih.

13. Pa trebo se vratit do pley offa, a sad nešto neće snebiva se ko azijatkinja. Strah ga da se ne bi opet povrjedio iako su mu rekli da može igrati. Valjda ima jebenu psihu ili šta već

14. JEBI GLUPOG LEBRONA! JEBI!
    Auh još da je GSW dobio pa da se skinem go i da trčim kroz grad od sreće, al sjebaše prednost ogromnu... Ipak je Popovich legenda.

15. Ne sporim Popovu veličinu, ali tu je pre svega neiskustvo presudilo. Ljudi ostaviše Đinobilija samog na šutu za 3 u poslednjim sekundama. Pa goru grešku nisu mogli da naprave sve i da su hteli. Jebežga. Ja se samo iskreno nadam da će, ako ništa, pružiti makar solidan otpor Sparsima.
    IDALJENEVERUEMZAČIKAGO!

16. "God blessed me with a lot of heart and no height, and I'll take that anyday" - Nate Robinson

Rispekt za coveka. Visok 175 ili tako nesto, ali ima muda do zemlje.

17. Visok 175 ili tako nesto, ali ima muda do zemlje.

Teško imat muda do zemlje kaci 175 :D
    Ćosam se, vazda mi je bio gotivan, mašina je.

18. Ne jebe lik zivu silu. Ni Lebrona, Durenta, Cobeta, nikog. Jos protiv Bruklina povracao dok bio na klupi. Ovi Bulsi nemaju srece bas, pola tima bolesno i sjebano, Deng na urgentnom, i opet kidaju do kraja.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.