Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
30 skokova cela ekipa usta ih jebem.
Bili ljudi bolji.
http://www.rezultati.com/utakmica/6sThf9oC/#statistika-utakmice;0
Kao što rekoh otrešće ih Pejsersi ko ništa. AJMO PEJSERSI JEBI DEBELOG MELA OPAAA
Kad Entonija ili Dzej Ara ne kenja, ekipa gubi i tako ce biti do kraja serije, mada Indiana se u nekim navratima mucila i sa Atlantom tako da...
Memfis ce da otrese Oklahomu...
Ma ja sam i kontao da će na istoku biti Indijana- Majami finale, al vidjećemo još. Indijana je opet bez Grendžera. A to se primjeti tek u plej ofu.
Videćete kad debeli podivlja.
Mora jos jedan igrac pored njega da divlja, a tesko da ce Indiana obojici to dopustiti,
p.s. Voleo bi da GS opengla San Antonio :)
Ma samo da upadne u svoje posebno raspoloženje, neće mu biti potreban niko drugi, a ovi neće imati spasa.
Videćete kad debeli podivlja.
+123456642354
Mada navijam za IND, ali kad đembeli upadne u shooting streak...
Prođoh Indijanu na singlu ali mi krivo što ne prođoh i Memfisa na drugom tiketu :(
Ne kontam što svi navijate za jebeni Memphis koji igra najdosadniju košarku u NBA trenutno.
Ako nastave da idu k'o retardi na Hiberta neće se proslaviti. fakeru ni ja pojma nemam što ljudi vole tu dosadu od igre, ali imaju kvalitet i daje rezultate tu ne mere ništa da se kaže...
Navijaju ljudi jer ne moze da se osvoji liga samo na zakucavanja, zato su i ispali Klipersi...Koliko god da kucaju Grifin i DeAndre, bez Pola ne znaju ni pertle da vezu, a ne da igraju kosarku. Nisu imali razradjen napad, odbranu jos manje i eto. Neka kucaju sad.
Zato ce i Njujork da ispadne, jer im je svaki drugi napad izolacija za Mela ili J.R-a.
Imala je sreće juče Indiana, biće bolje, s verom u MELA!
Ali jebote ja kad ih gledam smorim se. Ne zato što nisu atraktivni, nego zato što meni djeluje da ih mnogo sere. Ne mogu da primijetim neki razrađen napad koliko god se mučio da skontam. Npr. Lejkersi su kod Fila imali Triangle offense koji je mogao da se zapazi lagano, i bio je strašno efikasan sa Odomom i Kobijem. Ovaj Memphis je kurac obični. OKC ima da ih jebe u goozoo.
Indiana je perspektivan tim, tim za budućnost, za naredne sezone. Stižu oni do titule kroz neku godinu. Knicksi igraju iso na đembelog i na Smitha, ne pije to vodu, ne mere to da prođe kroz playoff.
Tako se sjebao i Denver koji nikakvu organizaciju u napadu nije imao već su bili tipična run'n'gun ekipa, koja trpa iz kontri. To je prolazilo u regularnom dijelu, ali sad su dobili kurac. Baš kao i Memphis koji nema organizaciju u napadu. Igra se post na Randolpha i Gasola, i to je 80% napada. To su te jednodimenzionalne ekipe.
Ђембели и Џеј Ар само нека наставе силовање кад им не иде (не д'о Бог да додају Фелтону, таман посла....) па ће да им падне метла....
14 од 43 су њих двојица шутирала.... Јеботе....
NEK IM PADNE METLA MAMU IM JEBEM! Felton kida, jes da se malo prosuo onom izjavom da je najbolji plej lige, ali odlično igra. On i Chandler imaju haos pick'n'roll, trebali bi to češće da rade i da se to razvije, ali od đembelog i Smita ne dolaze do lopte. Inače, Jamal Crawford zaslužio 6th man of the year, jebena nepravda.
Debeli igra dobar pik n rol sa Martinom. Ma stižu ih Niksi 100%.
Memfis mora da igra iz posta, ili eventualno pik n rol sa Gasolom ili Rendolfom. Jednostavno nemaju sutere, Princ je los, Alen je odlican u defanzivi ali je slabu napadu, a niko sa klupe ne moze da kreira sut za sebe. Plus, Mark je odlican paser za centra, kao i Pau. Niksi nikad nisu bili sigurni, previse se oslanjaju na trojke cele sezone, a sad niko osim ove dvojice ne moze da sutne. Izolacije protiv Indijane ne prolaze, cela petorka im je visoka, imaju duge ruke i skoro svi su odlicne atlete. Pa da je Grejndzer zdrav, Dzordz bi igrao beka jebenog a visok je 2.03. Protiv takvih likova ne mozes da igras hero ball, valjda ce doci iz dupeta u glavu Niksima.