Turnir u haxball-u 2vs2

1. Makaron, posto nema meni cara, a tebi nema sterije jedino ti i ja da odigramo :)

2. Србин1389 10:4 или 3 нисам сигуран Чавез,Матрикс

Саиграч ми се није појавио тако да сам морао сам да играм

Утакмица завршена поменутим резултатом на почетку 8. минута

3. Chavez i Matriks vs Srbin1389 i Srkletnik(koji se nije pojavio) 4:10

Jebiga, svaka čast Srbine, ja i Chavez nismo bili uigrani ( I ja sam još dosta toga usrao, izvini Chavez).

Srećno ti bilo u daljem takmičenju.

4. Živ je Sterija, umro nije! :) Aj ništa onda, može nekad sutra. Vi se dogovorite pa pošaljite Steriji u privatnu pa će on meni na mob.

5. Makaron, sad je zadnje :) Nema sutra nekad :)
    Il sad il nikad.

6. И ја издувах курчину што се играња тиче, а био сам један од главних организатора лололо

7. Pa ako se ostali slazu izaberi para od polufinalista :)

8. ja sam tu, za duba (vilena) ne znam...

9. Сад као у Покемону, Сале д снајперист ЈА БИРАМ ТЕБЕ!

10. L@ki i ЏелА VS aleksandra007 i crnigrujan

Каћемо ово?

11. Sale d snajperist VS Bojan extream i Rosoneri

то два на јеан добиамо

12. Морам уговорити трансфер са Салетом да упаднем ту, да буде праведно :Д

13. Pa evo, ros.
    Jel se slazes da igramo nejked i ja?

14. чек', ја и ракун играмо против србина1389? само он? хихих. пиши одма' 3:0 службено, да не брукамо чо'ека, лоолло

15. srbin ce vas naguzi sam lolo

16. Sluzbeni, realno. Osvojicemo, a necemo odigrati nijednu. lolo

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.