Obožavam da drkam na to kako se moja devojka, ili neka devojka koja se meni sviđa jebe sa nekim mojim drugom ili nekim drugim frajerom uopšteno.
A inače sam u životu teritorijalan kao doberman i nema tih para da bi pristao na tako nešto. Eto to mi fetiš.
I fetiš mi je da drkam na rniće gde se neka normalna devojka trpa sa lakoćom sa nekom ogromnom kurčinom od 25+.
EDIT: Realno, nemam pojma koji je smisao mog bitistvovanja na ovom svetu...
Ja se palim na vratove. Lepi su, glatki i mirisu uvek na parfem. Je l' to fetis uopste?
-----
sve zavisi, kolikim te intenzitetom napaljuju, kako ih doživljavaš itd.,ima više faktora koji to određuju :)
A ova stopala su u redu, dokle god se lože ljudi na normalna stopala, ne ona deformisana kineska ili tako nešto. Pa stopalo je završetak noge, a noge su jedna predivna stvar.
Od moje sperme i od partnerkine menstrualne krvi i majcinog mleka pravimo melem, kojim se mazemo po celom telu, pa se jebemo. Dok se jebemo, grebemo se kao macke, do krvi. Kada svrsimo, lizemo melem jedno s drugog, koji se u medjuvremenu kombinovao sa krvlju i znojem.
Svaka stopala su lepa na svoj način, baš kao i žene.
Ja trolovao al nema veze.
valdemaru, plusiraću ti sve do kraja života, ali boga ti briši ovo :DD
Ahahaha! Ali ima draži i u ružnoći. Nekome je na primer to fetiš. Na sreću, meni nije. Ja volim lepe žene.
to je već igra sa zvijerima, teško ih ukrotiti :D
Obožavam da drkam na to kako se moja devojka, ili neka devojka koja se meni sviđa jebe sa nekim mojim drugom ili nekim drugim frajerom uopšteno.
A inače sam u životu teritorijalan kao doberman i nema tih para da bi pristao na tako nešto. Eto to mi fetiš.
I fetiš mi je da drkam na rniće gde se neka normalna devojka trpa sa lakoćom sa nekom ogromnom kurčinom od 25+.
EDIT: Realno, nemam pojma koji je smisao mog bitistvovanja na ovom svetu...
svi ste vi bolesnici!!1
sunce ti ljubim henc, ja ti svoju ćerku ne bih dao da ženiš :D
srna nas strpa sve u jedan koš :(
Ja se palim na vratove. Lepi su, glatki i mirišu uvek na parfem. Je l' to fetiš uopšte?
некидан уватих себе како дркам на ове кључне кости
http://teganashley.files.wordpress.com/2011/10/collarbone-beauty-157522-500-500.jpg
Ja se palim na vratove. Lepi su, glatki i mirisu uvek na parfem. Je l' to fetis uopste?
-----
sve zavisi, kolikim te intenzitetom napaljuju, kako ih doživljavaš itd.,ima više faktora koji to određuju :)
Intenzivno, ali ne nastrano nesto. Nego onako, normalno.
A ova stopala su u redu, dokle god se lože ljudi na normalna stopala, ne ona deformisana kineska ili tako nešto. Pa stopalo je završetak noge, a noge su jedna predivna stvar.
mancestere imas pvt, zahvali mi posle lol
Hahahah, ladno, de s' našao ono?
Od moje sperme i od partnerkine menstrualne krvi i majcinog mleka pravimo melem, kojim se mazemo po celom telu, pa se jebemo. Dok se jebemo, grebemo se kao macke, do krvi. Kada svrsimo, lizemo melem jedno s drugog, koji se u medjuvremenu kombinovao sa krvlju i znojem.
A znači ti ga i izbacaš pre odnosa.
Vec imamo par litara melema u flasama.
Takodje mi je fetis da devojku jebem u ocnu duplju. Ali prvo joj izvadim oko i sazvacem.
koliko god šala bila, ko to tako detaljno opisuje ima neki problem, ne bih dao djecu na čuvanje.
neko postavio neki dan na cet nemam pojma