Fetiši kod vukajlijaša

1. i ti maestro? evo nas već trojica, ja, ti i pakao :), samo tebi kao da je bitno samo da su stopala, za mene moraju biti lijepa :)

Svaka stopala su lepa na svoj način, baš kao i žene.

2. Ja trolovao al nema veze.

3. valdemaru, plusiraću ti sve do kraja života, ali boga ti briši ovo :DD

4. Ahahaha! Ali ima draži i u ružnoći. Nekome je na primer to fetiš. Na sreću, meni nije. Ja volim lepe žene.

5. to je već igra sa zvijerima, teško ih ukrotiti :D

6. Obožavam da drkam na to kako se moja devojka, ili neka devojka koja se meni sviđa jebe sa nekim mojim drugom ili nekim drugim frajerom uopšteno.
    A inače sam u životu teritorijalan kao doberman i nema tih para da bi pristao na tako nešto. Eto to mi fetiš.
    I fetiš mi je da drkam na rniće gde se neka normalna devojka trpa sa lakoćom sa nekom ogromnom kurčinom od 25+.

EDIT: Realno, nemam pojma koji je smisao mog bitistvovanja na ovom svetu...

7. svi ste vi bolesnici!!1

8. sunce ti ljubim henc, ja ti svoju ćerku ne bih dao da ženiš :D

srna nas strpa sve u jedan koš :(

9. Ja se palim na vratove. Lepi su, glatki i mirišu uvek na parfem. Je l' to fetiš uopšte?

10. некидан уватих себе како дркам на ове кључне кости
    http://teganashley.files.wordpress.com/2011/10/collarbone-beauty-157522-500-500.jpg

11. Ja se palim na vratove. Lepi su, glatki i mirisu uvek na parfem. Je l' to fetis uopste?
    -----
    sve zavisi, kolikim te intenzitetom napaljuju, kako ih doživljavaš itd.,ima više faktora koji to određuju :)

12. Intenzivno, ali ne nastrano nesto. Nego onako, normalno.

13. A ova stopala su u redu, dokle god se lože ljudi na normalna stopala, ne ona deformisana kineska ili tako nešto. Pa stopalo je završetak noge, a noge su jedna predivna stvar.

14. mancestere imas pvt, zahvali mi posle lol

15. Hahahah, ladno, de s' našao ono?

16. Od moje sperme i od partnerkine menstrualne krvi i majcinog mleka pravimo melem, kojim se mazemo po celom telu, pa se jebemo. Dok se jebemo, grebemo se kao macke, do krvi. Kada svrsimo, lizemo melem jedno s drugog, koji se u medjuvremenu kombinovao sa krvlju i znojem.

17. A znači ti ga i izbacaš pre odnosa.

18. Vec imamo par litara melema u flasama.
    Takodje mi je fetis da devojku jebem u ocnu duplju. Ali prvo joj izvadim oko i sazvacem.

19. koliko god šala bila, ko to tako detaljno opisuje ima neki problem, ne bih dao djecu na čuvanje.

20. neko postavio neki dan na cet nemam pojma

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.