Ja trolovao al nema veze.
valdemaru, plusiraću ti sve do kraja života, ali boga ti briši ovo :DD
Ahahaha! Ali ima draži i u ružnoći. Nekome je na primer to fetiš. Na sreću, meni nije. Ja volim lepe žene.
to je već igra sa zvijerima, teško ih ukrotiti :D
Obožavam da drkam na to kako se moja devojka, ili neka devojka koja se meni sviđa jebe sa nekim mojim drugom ili nekim drugim frajerom uopšteno.
A inače sam u životu teritorijalan kao doberman i nema tih para da bi pristao na tako nešto. Eto to mi fetiš.
I fetiš mi je da drkam na rniće gde se neka normalna devojka trpa sa lakoćom sa nekom ogromnom kurčinom od 25+.
EDIT: Realno, nemam pojma koji je smisao mog bitistvovanja na ovom svetu...
svi ste vi bolesnici!!1
sunce ti ljubim henc, ja ti svoju ćerku ne bih dao da ženiš :D
srna nas strpa sve u jedan koš :(
Ja se palim na vratove. Lepi su, glatki i mirišu uvek na parfem. Je l' to fetiš uopšte?
некидан уватих себе како дркам на ове кључне кости
http://teganashley.files.wordpress.com/2011/10/collarbone-beauty-157522-500-500.jpg
Ja se palim na vratove. Lepi su, glatki i mirisu uvek na parfem. Je l' to fetis uopste?
-----
sve zavisi, kolikim te intenzitetom napaljuju, kako ih doživljavaš itd.,ima više faktora koji to određuju :)
Intenzivno, ali ne nastrano nesto. Nego onako, normalno.
A ova stopala su u redu, dokle god se lože ljudi na normalna stopala, ne ona deformisana kineska ili tako nešto. Pa stopalo je završetak noge, a noge su jedna predivna stvar.
mancestere imas pvt, zahvali mi posle lol
Hahahah, ladno, de s' našao ono?
Od moje sperme i od partnerkine menstrualne krvi i majcinog mleka pravimo melem, kojim se mazemo po celom telu, pa se jebemo. Dok se jebemo, grebemo se kao macke, do krvi. Kada svrsimo, lizemo melem jedno s drugog, koji se u medjuvremenu kombinovao sa krvlju i znojem.
A znači ti ga i izbacaš pre odnosa.
Vec imamo par litara melema u flasama.
Takodje mi je fetis da devojku jebem u ocnu duplju. Ali prvo joj izvadim oko i sazvacem.
koliko god šala bila, ko to tako detaljno opisuje ima neki problem, ne bih dao djecu na čuvanje.
neko postavio neki dan na cet nemam pojma
Svaka stopala su lepa na svoj način, baš kao i žene.