Fetiši kod vukajlijaša

1. Rade je razvio veoma redak fetiš, rajnomaniju.

2. Ja ne bi znao kako da vodim ljubav sa njom.
    Ja bi se ukopo od straha.

3. Ja bi se ukopo od straha.

Ja i jesam, jednom kad je htela da mi zaključi keca za polugodište zato što sam pobegao sa poslednjeg časa u polugodištu, a rekla je da će da me pita. I nikako nisam mogao da pobegnem od nje, i u gimnaziji, i na faksu, gde god se okreneš, ona.

4. Sasvim sam ok sa činjenicom da sam perverzan, muči me samo što godine prolaze brzo, i u jednom trenutku biću matori perverznjak, a to baš ružno zvuči.

5. Ja jebem ateiste.

6. Rasni, ideš u pakao, to shvataš?

7. Rasni mislim da tvoj nik, datum registracije, zbir glasova za definicije i avatar dovoljno govore o tebi. Idi gledaj nadrealiste.

8. zbir glasova za definicije

reci da se salis?

9. vladika kačavenda voli da sisa kurac

10. Ja se palim na pokornost, poniznost i bezuslovno ispunjavanje zapovesti. Da li me to čini hrišćaninom ili mazohistom?

11. Uz dužno poštovanje čini te budalom.

12. Asime dužno ispoštovo :)

13. Čudno je kako ne biraš sam na šta ti se diže.

14. Vald brate vežbaj, kontroliši um.

15. kako mislis punoletnih i mladih istovremeno pakle?

16. ima li neko kome su fetis neobrijani zenski pazusi? Ja sam mlad i neiskusan, i to me zgrazava. Gledam sinoc neki film, i glavna glumica sva lijepa, mlada, meka i mirisna, ali kad god krene da se skida, dlacurde krenu da joj mile, i to se cak akcentuje u par navrata u filmu. Ja joj ne bih oprostio.

17. Vald brate vežbaj, kontroliši um.

Volim ja i da kontrolišem, samo zavisi od situacije i osobe. Jbg... A samo sebe ne mogu. A i neću. A i zašto bih :)

ima li neko kome su fetis neobrijani zenski pazusi?

http://nadeaujl5.files.wordpress.com/2010/06/disgust21.jpg

18. Nasuprot ovde popularnom futfetišu, ja recimo volim lepe ruke, tačnije, šake.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.