Ja i jesam, jednom kad je htela da mi zaključi keca za polugodište zato što sam pobegao sa poslednjeg časa u polugodištu, a rekla je da će da me pita. I nikako nisam mogao da pobegnem od nje, i u gimnaziji, i na faksu, gde god se okreneš, ona.
ima li neko kome su fetis neobrijani zenski pazusi? Ja sam mlad i neiskusan, i to me zgrazava. Gledam sinoc neki film, i glavna glumica sva lijepa, mlada, meka i mirisna, ali kad god krene da se skida, dlacurde krenu da joj mile, i to se cak akcentuje u par navrata u filmu. Ja joj ne bih oprostio.
Rade je razvio veoma redak fetiš, rajnomaniju.
Ja ne bi znao kako da vodim ljubav sa njom.
Ja bi se ukopo od straha.
Ja i jesam, jednom kad je htela da mi zaključi keca za polugodište zato što sam pobegao sa poslednjeg časa u polugodištu, a rekla je da će da me pita. I nikako nisam mogao da pobegnem od nje, i u gimnaziji, i na faksu, gde god se okreneš, ona.
Rajna mađija.
Sasvim sam ok sa činjenicom da sam perverzan, muči me samo što godine prolaze brzo, i u jednom trenutku biću matori perverznjak, a to baš ružno zvuči.
Ja jebem ateiste.
Rasni, ideš u pakao, to shvataš?
Rasni mislim da tvoj nik, datum registracije, zbir glasova za definicije i avatar dovoljno govore o tebi. Idi gledaj nadrealiste.
reci da se salis?
vladika kačavenda voli da sisa kurac
Ja se palim na pokornost, poniznost i bezuslovno ispunjavanje zapovesti. Da li me to čini hrišćaninom ili mazohistom?
Uz dužno poštovanje čini te budalom.
Asime dužno ispoštovo :)
Čudno je kako ne biraš sam na šta ti se diže.
Vald brate vežbaj, kontroliši um.
kako mislis punoletnih i mladih istovremeno pakle?
ima li neko kome su fetis neobrijani zenski pazusi? Ja sam mlad i neiskusan, i to me zgrazava. Gledam sinoc neki film, i glavna glumica sva lijepa, mlada, meka i mirisna, ali kad god krene da se skida, dlacurde krenu da joj mile, i to se cak akcentuje u par navrata u filmu. Ja joj ne bih oprostio.
Volim ja i da kontrolišem, samo zavisi od situacije i osobe. Jbg... A samo sebe ne mogu. A i neću. A i zašto bih :)
http://nadeaujl5.files.wordpress.com/2010/06/disgust21.jpg
Nasuprot ovde popularnom futfetišu, ja recimo volim lepe ruke, tačnije, šake.
Noge smrde.