A da nisi ti ovu temu otvorio samo da bi ispoljio svoj fetiš prema ženskim stopalima?
samo da vidim koliko nas ima, ma za to zna većina ljudi u mom okruženju, ali često van toga kruga mailazim na čuđenje, pa da vidim kako stoji situacija malo šire oko toga :)
Stopala su zverka čudno'ata, bio jednom jedan moj pajtaš koji se strašno ložio na jednu drugaricu svoje sestre, realno bila mrak riba, da obrne pun krug i još ostane kusura. E, sad, jednom prilikom na bazenu izula se ona ko što je tamo red i ovaj joj snimi čukljeve. To je u momentu učinilo kraj svom loženju, nije očima više mogao da je vidi.
Ахаххахахахха, покажи ми стопала, склањај сисе са видика. Е неком филму, заборавих којем, је била сцена где тип види да је девојци домали прст дужи од палца, на ногама. Исто, тотални трн оф.
računa se, jedan od verzija fur fetiša , može biti obuća ili najlonke isto :)
+1
Fetiši kod vukajlijaša!!!!!!!!!!!!!!
Aaaa, nikad neću razumeti fut-fetišare!
Imam fetiš na brazilski bikini na brazilskom dupetu.
Pa to je lako, to su oni ljudi koji se pale na slike nogu koje stavljaš na profil :)
Valdemare, noge su druga stvar... :)
ovde se radi o jebenim stopalima koja se meni gade u globalu xD
Stopala su normalan završetak nogu, ne možeš to tako odvajati :)
jasno i glasno.
ako te baš zanima, potrudiću se da ti objasnim :)
@krupovrbaski zmaj
A da nisi ti ovu temu otvorio samo da bi ispoljio svoj fetiš prema ženskim stopalima?
Ahahhahaha, Valdemare :D
aj
samo da vidim koliko nas ima, ma za to zna većina ljudi u mom okruženju, ali često van toga kruga mailazim na čuđenje, pa da vidim kako stoji situacija malo šire oko toga :)
Stara kineska poslovica o fut fetišu:
Sto ljudi, sto smrdi.
hahaha, dobra, dobra :D
Zmaju, to je najčešći fetiš među muškom populacijom. Problem je samo što izgleda žene ne vide ništa privlačno u tome.
fetiš je jako koristan za njih, ipak :)
Stopala su zverka čudno'ata, bio jednom jedan moj pajtaš koji se strašno ložio na jednu drugaricu svoje sestre, realno bila mrak riba, da obrne pun krug i još ostane kusura. E, sad, jednom prilikom na bazenu izula se ona ko što je tamo red i ovaj joj snimi čukljeve. To je u momentu učinilo kraj svom loženju, nije očima više mogao da je vidi.
Ja volim da cvili ko ranjena golubica. Bas da vristi. I strasno se lozim na avaturistiku. Plaza, livada, centar grada...
http://images.nymag.com/images/2/daily/2009/05/20090508_feet_2_560x375.jpg
SVRSIJO SAM!!!
Ахаххахахахха, покажи ми стопала, склањај сисе са видика. Е неком филму, заборавих којем, је била сцена где тип види да је девојци домали прст дужи од палца, на ногама. Исто, тотални трн оф.
И онда жене испадну чудне и захтевне. :)