Swatke dewojke

1. Лепа ова Мила кунис

2. Monika je ljepsa , ne Beluci nego Kruz.

3. Ona mala Britani Marfi šo je pandrknula beše simpa.

4. Brate, kad je ona bila na tv-u ja sam bio klinjo. Ovo je decacka simpatija, ne nesto bolesno pedofilicarsko, Boze sacuvaj.

5. +1 Britani Marfi

6. Бачје, баш си ме подсетио да сам 'тео да видим шта је с њом данас. Постала доктор психологије, јеб'о те, ради негде у Њујорку итд. То су само информације које су дали успут у овом чланку, где кажу да се спрема наставак серије Отворена врата. Невера! :О Је л' зна неко нешто о наставку? Први пут чујем.

7. Прелистао сам мало и видим доста вас качи неке јебозовштине. Па није то фора. . .
    http://zena.blic.rs/data/images/2012-02-03/23178_rr_iff.jpg?ver=1328268293 Тамара Алексић
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/ka/0/0e/5630957_galadriel_portrait_cz.jpg улога додуше
    Кад се сетим постујем.

8. Ценим да знам разлику (и то оно баш нај нај нај) ал ми ове две нису сњатке, поготово вилењак.

9. И ви девојчићи би могли да отворите "сњатки дечаци" да се упоређујемо из потаје ололо

10. Добро лаки, свако има свој фазон. Лично, Галадриел ( Кејт Бланшет) ми је до јаја.

11. Па то, зато и не можеш неком да кажеш да није у праву јер се све заснива на субјективном дојму, "лепота је у оку посматрача" и тако те профаности лоло

12. U slatko bi pre gurali prs' nego kurac, to vidra oće da kaže bre:)

13. Laki, ja ne mogu da otvorim takvu temu, jer kontam da se pod 'slatkim' podrazumeva neki sa tzv. bejbi fejsom, a ja takve baš i ne volim, tako da... Možda Vidra misli drugačije :)

14. zna se šta se jebe, a šta ženi :)))

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.