Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Маја, Кени (Седплас иначе), Перовић и ја. То је финале. Жајк, тебе је Португалац потпуно збинуо. хД
Dogovorite se sutra posle 14h kad ćete da igrate finale (nikako pre) i postavite ovde sobu na kojoj će te igrati da i ja mogu da udjem da vas posmatram.
Što se mene tiče može i baš oko 14h :)
Znaci, to su ta cetiri najveca usera na sajtu...
Могли бисмо и сад, ако је Перовић ту. Видим да су Маја и Шерпас ту, тако да.. А и Жајк делегат је ту. :Д
Што се мене тиче, може, ако ћемо одмах, пошто нисам планирала дуго да останем овде.. :)
Е, ако нису фер борбе која је сврха игре? :( :Р
Победићу вас и кад варате, да знате :Р ха!
majo, ti ubaci jednog i pobjedila si. lolo
majo, ti ubaci jednog i pobjedila si. lolo
Ахаххаха данас сте ме појели сви по неколико пута, нисте фер, стварно нисте фер! :Р
Али огрејаће мене сунце, видећете! Мхм,мхм!
Ja mogu u 2 tačno... a mogu i sada :)
i ja sam tu sad
SRETO, MAJOO!!!
A koja je nagrada pobedniku???
nema nagrade
:(
Кита! Маја отишла да спава. Сутра ћемо, под условом да се ја пробудим до 2.
Može danas oko 7, pola 8... ja jedino tada mogu :(
sto se mene tice moze
bruke, samo da se još ovo dvoje slože i pikamo tad :)
Ја мислила да смо се договорили да буде око 14...па дошла сада...