Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Изгледа да ДС пуца по шавовима.
- Пајтић оптужује појединце (Тадића) да су криви за лош изборни резултат због бахатог понашања.
- Ђилас каже да је нечувено што Јеремић живи у стану у Њујорку који плаћа 15 000 евра месечно и што ће нас коштати 7 милиона долара (или евра, нисам сигуран) годишње због његових силних трошкова. Влада одобрила средства. Каже да је сам себи одредио плату.
- Тадић изјавио да му не пада на памет да даје оставку, баш зато што га сви критикују, из ината.
- Пре неки дан је Шутке претукао Петровића који је завршио у болници, онда је Шапке напеналио Шуткета. Цео град бруји о томе, они негирају, џаба, све се зна.
- Дакле, на једној страни су Тадић, Јеремић, Шутановац и Триван. На другој су Ђилас, Петровић, Шапић...
За коју сте ви страну? Или вам се можда сви гаде и драго вам је што се туку међусобно као радикали својевремено...
Kad kuća nije tijesna, i čeljad nisu bijesna. E, sad je kuća postala tijesna...
Boli me tuki i za jedne ,i za druge,i za treće ... SVI ONI SU "PUNI" KO BRODOVI dok mi svi rmbačimo zbog njihovi grešaka i dugovanja.
Ja bih rekao da je stan u centru Njujorka za 15000 evra mesečno cirka 80 kvadrata, ne shvatam šta se bune. E sad za ostatak troškova je već previše 7 miliona.
Raskol? Hahahaahahah...
очекујем постављање пластичног експлозива ц4, или пентрита јер се једино тако могу решити сукоби.
очекујем миграцију неких чланова у лдп.
ђилас џинџер и шапић да нашамарају лезилебовиће на локалном нивоу из дс-а.
то би било то укратко.
чекај... начи шутке изнабадо поштено петровића а? а ово нисам чуо да је шапке њега после... добро га изнабадо а? у фазону да одбрани овог или шта?
"чекај... начи шутке изнабадо поштено петровића а? а ово нисам чуо да је шапке њега после... добро га изнабадо а? у фазону да одбрани овог или шта?"
Да, да. Ма они су све грмаљи, двометраши. Воле да се песниче, шта фали, неће да умру :)
http://www.youtube.com/watch?v=6EeSU_fq9qk sapic izbacuje jelenu trivan iz prostorija ds
E jebale vas te demokrate lopovske, da je sreće pa da svi završe ko ona lopina đinđić.
Ау Рената друже, немој да мешаш Ђинђића и овде...
Djindjic je bio govno. Da je bio posten ne bi ga ni ubili.
Ма да, Веља и Динкић су поштени, зато их нико није убио...
Jesam ja mozda reko da su oni posteni? Treba sve politicare pobiti. Ili ih odvesti u neki rudnik pa ih bicevati dok ne pomru.
Држите се теме.
šta se svi pale ne rahmetli Zokija ? O mrtvom samo dobro ? On je žešća užegla sperma i proliv od govneta pa neka ga StrajaKG držao na profilu do mile volje.
^
+1
Ви како оћете, али ДС је јахао на мртвом Зокију 10 година. Коначно су пали.
Napustite objekat.
http://img838.imageshack.us/img838/6869/predsednikdsboristadi.jpg