Расол у ДС-у

1. Изгледа да ДС пуца по шавовима.
    - Пајтић оптужује појединце (Тадића) да су криви за лош изборни резултат због бахатог понашања.
    - Ђилас каже да је нечувено што Јеремић живи у стану у Њујорку који плаћа 15 000 евра месечно и што ће нас коштати 7 милиона долара (или евра, нисам сигуран) годишње због његових силних трошкова. Влада одобрила средства. Каже да је сам себи одредио плату.
    - Тадић изјавио да му не пада на памет да даје оставку, баш зато што га сви критикују, из ината.
    - Пре неки дан је Шутке претукао Петровића који је завршио у болници, онда је Шапке напеналио Шуткета. Цео град бруји о томе, они негирају, џаба, све се зна.
    - Дакле, на једној страни су Тадић, Јеремић, Шутановац и Триван. На другој су Ђилас, Петровић, Шапић...

За коју сте ви страну? Или вам се можда сви гаде и драго вам је што се туку међусобно као радикали својевремено...

2. Kad kuća nije tijesna, i čeljad nisu bijesna. E, sad je kuća postala tijesna...

3. Boli me tuki i za jedne ,i za druge,i za treće ... SVI ONI SU "PUNI" KO BRODOVI dok mi svi rmbačimo zbog njihovi grešaka i dugovanja.

4. Ja bih rekao da je stan u centru Njujorka za 15000 evra mesečno cirka 80 kvadrata, ne shvatam šta se bune. E sad za ostatak troškova je već previše 7 miliona.

5. Raskol? Hahahaahahah...

6. очекујем постављање пластичног експлозива ц4, или пентрита јер се једино тако могу решити сукоби.

очекујем миграцију неких чланова у лдп.

ђилас џинџер и шапић да нашамарају лезилебовиће на локалном нивоу из дс-а.

то би било то укратко.

7. чекај... начи шутке изнабадо поштено петровића а? а ово нисам чуо да је шапке њега после... добро га изнабадо а? у фазону да одбрани овог или шта?

8. "чекај... начи шутке изнабадо поштено петровића а? а ово нисам чуо да је шапке њега после... добро га изнабадо а? у фазону да одбрани овог или шта?"

Да, да. Ма они су све грмаљи, двометраши. Воле да се песниче, шта фали, неће да умру :)

9. E jebale vas te demokrate lopovske, da je sreće pa da svi završe ko ona lopina đinđić.

10. Ау Рената друже, немој да мешаш Ђинђића и овде...

11. Djindjic je bio govno. Da je bio posten ne bi ga ni ubili.

12. Ма да, Веља и Динкић су поштени, зато их нико није убио...

13. Jesam ja mozda reko da su oni posteni? Treba sve politicare pobiti. Ili ih odvesti u neki rudnik pa ih bicevati dok ne pomru.

14. šta se svi pale ne rahmetli Zokija ? O mrtvom samo dobro ? On je žešća užegla sperma i proliv od govneta pa neka ga StrajaKG držao na profilu do mile volje.

15. Ви како оћете, али ДС је јахао на мртвом Зокију 10 година. Коначно су пали.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.