Swatki dečaci

1. Pazi, možda jeste previše subjektivno, al' to je sve na osnovu ljudi koje lično poznajem. Fudbalom se bave svi koji ne znaju 2 i 2 sabrati, pa se na taj način provlače.
    Jbg, na osnovu čega drugog da generalizujem?
    Naravno da uvijek ima izuzetaka, al' ovo je moje mišljenje.

EDIT: I još jednom kažem, sve je na osnovu ličnog iskustva rečeno, gomile, gooooooomile ljudi koje poznajem.

2. Mama kaze da sam ja lijep.

3. Ma ni za jedan sport ne treba biti nesto posebno inteligentan. Razlikuje se sportska inteligencija od ove obicne.

4. Pazi, možda jeste previše subjektivno, al' to je sve na osnovu ljudi koje lično poznajem. Fudbalom se bave svi koji ne znaju 2 i 2 sabrati, pa se na taj način provlače.

pa ti si rekla kako je košarka sport gde igrač treba samostalno da razmišlja kao bla bla i te priče, a u fudbalu su gluperde gde samo treba da se radi šta ti se kaže...Msm očito da se ne razumeš u sport ništa al aj nema veze....
    a ovo što sam citirao, jebiga....najviše klinaca trenira fudbal, stoga je i normalno da ima podosta glupaka među njima....ja recimo poznajem dosta njih koji su se aktivno bavili ozbiljno fudbalom ili se bave a izuzetno su inteligentni i obrazovani momci...

5. ja recimo poznajem dosta njih koji su se aktivno bavili ozbiljno fudbalom ili se bave a izuzetno su inteligentni i obrazovani momci...

Jebes mi mater, gde si to nasao. Poznajem makar 40-50 fudbalera i svi su glupi ko noga.

6. Da, rekla sam da treba mnogo više da se razmišlja nego u fudbalu i stojim iza toga.
    Budimo realni - tako je. Vjerujem da i u fudbalu mora, ali mnogo manje, zato većina onih kojima je razmišljanje sporedna stvar biraju upravo tu zanimaciju.
    Poznajem i ja, naravno, ali 90% ih je kao što gore opisah...

7. Jebes mi mater, gde si to nasao. Poznajem makar 40-50 fudbalera i svi su glupi ko noga.

Jbg, poznajem ih i ja još gomilu koji su glupi ko kurčine, al znam i dosta njih koji stvarno ne spadaju među ove prve. Isto ko što znam dosta basketaša sa kojima ne mogu da progovorim više od 5 reči jer znaju da pričaju samo o basketu...poserem im se na inteligenciju.

Da, rekla sam da treba mnogo više da se razmišlja nego u fudbalu i stojim iza toga.
    Budimo realni - tako je. Vjerujem da i u fudbalu mora, ali mnogo manje, zato većina onih kojima je razmišljanje sporedna stvar biraju upravo tu zanimaciju.

NO KOMENT...msm, daj ajde....

8. Kakve su ovo gej teme?

9. Voljela bih da upoznam nekog ko će me razuvjeriti :)
    Idem sad u krpe, zbogom ostajte i postavljajte slike dječaka :)

10. Ima li ovdje zenskih?

11. Љољек. Не знам шта значи слатко када су мушкарци у питању, али реално Роналдињо је један од најготивнијих ликова. Апсолутни позитивац и једноставно не можеш да га не готивиш.
    http://i1.ce.cn/english/sports/soccer/201203/20/W020120320367503930591.jpg

12. Da, rekla sam da treba mnogo više da se razmišlja nego u fudbalu i stojim iza toga.

хахаха која глупост :)

не могу да се сетим неког посебног, ал дбре тпи ми је увек био шмеле и то не она геј метросексуална карикатура него баш мужјак шмеле а с дозом тог финог фазона.

13. Nalbandijane, što ne spavaš? :)

14. лоло неам појма вруће а и неам неке обавезе сутра :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.