Хавелок

  1. Јако ме интересује да ли ко на Вуки зна ко је једина особа која је натерала Хавелока да скрене поглед?

    Јесте ово му дође ко трик питање, и верујем да мали број људи зна ко је литерални лик Хавелок В. уопште, а камоли ко га је натерао да скрене поглед, али бих то особи радо платио више пива уз дискусију око дотичног, и читаве његове владавине једним милионским градом. Ово просто радим јер не знам пуно људи који готиве његовог креатора, а убеђен сам да их има пуно.

  2. Мислим да је пре Хевлок, ал ајде...

  3. :) Јел знаш ко га је натерао да скрене поглед?

    Јбг, зависи од превода :/

  4. Није Вајмс :)

  5. Ал неком приликом имаш пиво за труд :)

  6. Dobar covek. Svidja mi se kako ga je odigrao Charles Dance. A vidim naslov teme i taman se mislim da napisem kako je Vetinari jedini Havelok kog znam, kad ono tema i jeste o njemu. Sto se pitanja tice, da nije Sibil ili Kerot? Ako je napisano u prevedenim izdanjima, onda sam znala ali sam zaboravila. Ako je u nekim 'svezijim' knjigama, blage nemam.

  7. Мрквица наравно :)

    Нисам гледао ту екранизацију, гледао сам само Боју магије, болесно добро, а и болесно добра глумачка постава :)

    http://www.youtube.com/watch?v=BwOowHV88wQ

    Да ли си читала само преведене ствари или и оригинале?

  8. Postoji još neka ekranizacija Pračetovog romana sem Boje magije?!

  9. Вајмс пизди код њега, гледа изнад његовог увета и сл. Мрквица илити Керот. У Оружаним снагама, мало пре него што му је Ветинари показао дрвени позлаћени престо поједен годинама и штеточинама.

  10. И заиста се Хевлок изговара.

  11. Jebote, Tomdrile, gde ja živim. Eto mi zanimacije za ostatak dana.
    Nego, vidim ti avatar pa da te priupitam nešta. Jesi čuo za ovaj sad novi projekat Berserka, tri filma što će se raditi o Golden age sagi? Ja gledao prvi a drugi je trebao izaći krajem juna već ali ne mogu nigde da ga nađem. Znaš li ti šta o tome?

  12. Јесам, погледао сам 1. арк. Анимација је предивна, Хирасавине музичке дионице су супер и сама прича не одудара толико. Одлично је ово. Што се тиче 2. арка, прочитао сам да треба изаћи ( у Јапану ) ~ крајем јуна. Можда је чак и изашао, али као "raw" анимација. Треба сачекати евентуално да се појави у Америци, да се преведе и избаци на нет да ми смртници скинемо. Претпостављам да си и мангу читао, не знам скоро никога послије онаквог иритирајућег завршетка да је стао само на анимацији. :)

  13. Čitao sam, čitam i dalje, stao je Miura bio na nešto jače od godinu dana sa mangom, evo sad opet nas nastavio. Ne znam na kakvu animaciju misliš? Na Berserk anime? Ako je to, to uopšte nisam ni gledao, samo mangu čitao, anime mi bi preglup i traljavo odrađen. :)

  14. Гледао сам ја аниме на препоруку, и нимало ми није жао. Анимације јесте траљава, али сам тако и сазнао за мангу и наставио са читањем. Додуше, било ми је чудно како манга прати "Блек сордсмена" до неког волјума па се тек онда убацује оно поглавље које аниме, односно ови аркови тренутно прате.
    http://www.youtube.com/watch?v=9M7o79HS5so

  15. Mene bre zanima sam dobila tih 'vise piva'. :)
    Sto se tice citanja na engleskom, tek skoro poceh truth, kad sam zbavila sve sto mi fale. Navikla se na domace prevodioce, pa to ti je. A od ekranizacije odgledah ona dva crtana, going postal, boju magije i deda prasa

  16. Пиво послато поштом има да се угреје. Или проспе, ако пошаљем точено.

    Него, што Лагуна бојкотује преводе? Нема Прачета ни у најави.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.