Premijer Liga 2012/2013

1. Džordi Mančester je reko da je Valencia u 10 najboljih krila na svetu!
    A van Seka Persa i Jang retko ogavni igrači! Runija gotivim i ove matorce al ostatak ekipe sve cigani najgori.

2. mislim da ce milije da mi bude da siti osvoji opet, samo ne oni.

Мислим да би ми било милије и Доњи Срем да освоји само не Сити искрено.

А Дамјан Даф? (:

Спомено сам га ја...

Може дускочи Даф на његово место. Матор је ал (мравојед) јебо мајку своју јес опасан

3. Sad nabrajate klince koji su imali jednu dobru sezonu i kažete da su bolji od čoveka koji igra na solidnom nivou poslednjih par godina. Bzvz

4. ma bolji je valensija, zajebavamo se mi...

5. U jebte 2 strane o Valensiji, igraču Antoniju. LOL

EDIT: Ništa posebno, jedna finta i ubačaj. Ima čoek dobar ubačaj iz finte i to je to.

6. Pravda za Valenciu!!! Valencia za precednika!!!

7. Baš ste nemači pojma teški, ne zbog Valensije nego više zbog igrača koje ste naveli.

8. Valencia u 10 najboljih krila na svetu!

:D :D :D :D :D

9. Кацмо већ код крила, где су нестали Висенте Родригес и Хоакин Санчес? Нестали. Јебено испарили. ГДЕ?

10. Kolfild

ma bolji je valensija, zajebavamo se mi...

Ахахахахахаха! Тај рад.

11. Valensija je jedno od boljih krila u Engleskoj.

Pa jeste jedno od boljih, ali čovek reče da je u top 10-15 krila na svetu. Jebiga, i nije baš.
    Mančesterovac, ja ti garantujem da je Gece trenutno bolje krilo od Valensije. Znaš kako igra jebote. Ali nema potrebe da ulazimo u dalju raspravu. Jebiga, ti ga više gotiviš i braniš, ja ga dosta manje gotivim i napadam i možemo tako u nedogled, a nema potrebe. Zatrpasmo temu bezveze.

EDIT: Ništa posebno, jedna finta i ubačaj. Ima čoek dobar ubačaj iz finte i to je to.

Čovek objasnio ono što ja pričam sve vreme.

Висенте Родригес и Хоакин Санчес?

Izjeo ih zub vremena. Koja su to krila bila, sve ti svece jebem, pogotovu Hoakin! Koliko ja tog čoveka gotivim jebote! E, to je krilo, Mančesterovac, a ne ovaj tvoj sprinter. :D Čoek u Betisu kobjašnjav'o fudbala maloj i velikoj deci. Inače, sad je u Malagi, 'ladi jaja. :D Idukurac, Visente je u Brajtonu. :)

12. deda mu je rek'o: sine, kad ne znas dje ces, a ti uvijek desno. i on desno..

13. A bili najbolja krila u FM2007 čini mi se.

EDIT : Visente i Hoakin.

14. E Mančestere moram da ti priznam da me mnogo lepo nasmeja ovo tvoje da je Valencia u 10 najboljih krila na svetu, fina sprdnja i zajebancija. Od srca sam se ismejao, fala ti ko bratu :D

15. A bili najbolja krila u FM2007 čini mi se.

87 обојица у ФИФА 07..

16. Ako ništa drugo transfermarkt se slaže samnom pa su ga po ceni turili u top 10, da budem precizniji na 8. mesto. Jebite se sad! :D

17. deda mu je rek'o: sine, kad ne znas dje ces, a ti uvijek desno. i on desno..

Ahahahahaaha.. Bogami dobro ga je naučio, doguro čoek do Junajteda jebte

18. Онај Де Хеа јако добар голман. У топ 5 у лиги дефинитивно. Ај оповргните ме!

19. Ako ništa drugo transfermarkt se slaže samnom pa su ga po ceni turili u top 10, da budem precizniji na 8. mesto

onda mora da je u top 10...

20. i on desno..

Ovo izmeni u I BI DESNO. :D Mada, realno, ja se njemu smejem zbog toga. Kad vidim onog Dauninga i njegov sindrom u Liverpulu, plače mi se jebote. :D Kakav jad od ekipe... A mogli su od onih silnih para koje su prikupili da naprave bruka timčinu.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.