Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Džordi Mančester je reko da je Valencia u 10 najboljih krila na svetu!
A van Seka Persa i Jang retko ogavni igrači! Runija gotivim i ove matorce al ostatak ekipe sve cigani najgori.
Мислим да би ми било милије и Доњи Срем да освоји само не Сити искрено.
Спомено сам га ја...
Sad nabrajate klince koji su imali jednu dobru sezonu i kažete da su bolji od čoveka koji igra na solidnom nivou poslednjih par godina. Bzvz
ma bolji je valensija, zajebavamo se mi...
U jebte 2 strane o Valensiji, igraču Antoniju. LOL
EDIT: Ništa posebno, jedna finta i ubačaj. Ima čoek dobar ubačaj iz finte i to je to.
Pravda za Valenciu!!! Valencia za precednika!!!
Baš ste nemači pojma teški, ne zbog Valensije nego više zbog igrača koje ste naveli.
:D :D :D :D :D
Кацмо већ код крила, где су нестали Висенте Родригес и Хоакин Санчес? Нестали. Јебено испарили. ГДЕ?
ma bolji je valensija, zajebavamo se mi...
Ахахахахахаха! Тај рад.
Pa jeste jedno od boljih, ali čovek reče da je u top 10-15 krila na svetu. Jebiga, i nije baš.
Mančesterovac, ja ti garantujem da je Gece trenutno bolje krilo od Valensije. Znaš kako igra jebote. Ali nema potrebe da ulazimo u dalju raspravu. Jebiga, ti ga više gotiviš i braniš, ja ga dosta manje gotivim i napadam i možemo tako u nedogled, a nema potrebe. Zatrpasmo temu bezveze.
Čovek objasnio ono što ja pričam sve vreme.
Izjeo ih zub vremena. Koja su to krila bila, sve ti svece jebem, pogotovu Hoakin! Koliko ja tog čoveka gotivim jebote! E, to je krilo, Mančesterovac, a ne ovaj tvoj sprinter. :D Čoek u Betisu kobjašnjav'o fudbala maloj i velikoj deci. Inače, sad je u Malagi, 'ladi jaja. :D Idukurac, Visente je u Brajtonu. :)
deda mu je rek'o: sine, kad ne znas dje ces, a ti uvijek desno. i on desno..
A bili najbolja krila u FM2007 čini mi se.
EDIT : Visente i Hoakin.
E Mančestere moram da ti priznam da me mnogo lepo nasmeja ovo tvoje da je Valencia u 10 najboljih krila na svetu, fina sprdnja i zajebancija. Od srca sam se ismejao, fala ti ko bratu :D
87 обојица у ФИФА 07..
Ako ništa drugo transfermarkt se slaže samnom pa su ga po ceni turili u top 10, da budem precizniji na 8. mesto. Jebite se sad! :D
Ahahahahaaha.. Bogami dobro ga je naučio, doguro čoek do Junajteda jebte
Онај Де Хеа јако добар голман. У топ 5 у лиги дефинитивно. Ај оповргните ме!
onda mora da je u top 10...
Ovo izmeni u I BI DESNO. :D Mada, realno, ja se njemu smejem zbog toga. Kad vidim onog Dauninga i njegov sindrom u Liverpulu, plače mi se jebote. :D Kakav jad od ekipe... A mogli su od onih silnih para koje su prikupili da naprave bruka timčinu.