Premijer Liga 2012/2013

1. Kak'e to veze ima s Premijer ligom? Kad smo već kod toga: jebote, koji sam baksuz. Kako sam pogledao rezultat, fašisti dadoše gol. :)

2. Торес је страшан кад га 'оће, то је чињеница. Али је чињеница и то да је већ дуго у некој кризи.

Добра фора ово за Хескија :)

3. Kak'e to veze ima s Premijer ligom? Kad smo već kod toga: jebote, koji sam baksuz. Kako sam pogledao rezultat, fašisti dadoše gol. :)

Lololo, nisam znao gde da postavim.

4. Inace, ja sam jos veci baksuz, svi sajtovi su popadali u trenutku kada je Ronaldo bacio Di Mariji u prazan za drugi gol Reala.

5. Торесова скењ форма траје још од СП 2010, а не од преласка у Челси.... Ваљда ће се вратити у форму јебо га ћаћа.... Треба неко голове да забија.... Мада је и Бане лепо почео :-)....

6. sunshine

Jedu govna ovi sa tvitera, evo sad kažu da je Sahin prešo u Liverpul :D

Hahahahha...Kako bese? Pouzdani izvor sa Tvitera lolo Valjda si do sad naucio da se tim izvorima sa Tvitera ne veruje. Verovacu da je negde presao Sahin kad podigne dres. Mada sad reko trener Liverpula da je to skoro gotova stvar. Al i dalje sam skeptican dok ne bude zvanicno.

7. Isti taj Tores je davao golove na San Siru i Bernabeu, u derbijima u Engleskoj, u finalu Evropskog Nemcima i slao Vidića po burek k'o da je ispred njega Sikimić ili Rnić a ne najbolji štoper sveta.

Ja lepo i pitam šta se desilo sa njim, znam ja kakva je igračina bio ali više nije. Ono sinoć je blago rečeno bilo smešno. Usrao je par odličnih akcija a Staridž je uveo živost u igru ma šta ti pričao i pokazao mnogo više od El Ninja.

Ne može čovek da se uklopi za dva dana i počne da rešeta već od prve tekme.

Dodaj na to da je u Čelsiju oko sebe imao Kalua, Maludu, kasnije Esiena, Ramireša i Obi Mikela. Prva dvojica odavno nisu kalibar za sadašnje ambicije kluba, a deca u obdaništu na svojim crtežima ispoljavaju više kreativnosti od poslednje trojice.

Ako mu preko 50 utakmica nije dovoljno da se uklopi onda stvarno nešto nije u redu sa njim. Drugo brzo se bio uklopio u poprilično loš Liverpul, tako da ta priča o uklapanju ne pije vodu a još tad menjao i ligu i način i stil igre.
    Treće Drogba isto igrao sa svim tim igračima koje ti nabroja kao loše pa mu nije smetalo da rešeta.
    I četvrto pomenuo si da njegova kretnja bez lopte se ne dovodi u pitanje i da je i dalje strašan u tom segmentu a on juče pogubljen, ne zna gde bije. Kretnja bez lopte i sa loptom žali Bože.

Toresa sam gotivio iako je igrao za Liverpul a ja navijam za Everton ali prelazak u Čelzi mu nije trebao i to se tako ne radi, ispao je pizdetina i kraj. Isto mislim i za Van Seka Persu ali njega nikad nisam ni gotivio i uvek sam ga smatrao pizdom a to je sad i dokazao.

8. Kako je glup onaj Valdez je l' ste videli? Umislio covek da je Mesi.

9. Tek sad vidim da je Sahin između Liverpula i Arsenala mislio sam da je to gotova stvar i da će u Arsenal. Ako Venger izgubi i njega crno mu se piše. Ali zar nije Sahin izričito tražio od Reala da ide kod Vengera?

10. Tucani , ja mislijo da Seku jedino ja tako zovem. Još su mi se i smejali. Najbolje pojačanje ove godine će da bude Hazard i to je to. Iako ne gotivim čelzi.

11. @TucanKamen

I ja sam tako čuo, neam pojma šta mu dodje pa pika lopte sa onim Šelvijem lolo.

12. Ja lepo i pitam šta se desilo sa njim, znam ja kakva je igračina bio ali više nije. Ono sinoć je blago rečeno bilo smešno. Usrao je par odličnih akcija a Staridž je uveo živost u igru ma šta ti pričao i pokazao mnogo više od El Ninja.

Staridž u Čelsiju ne igra špica, pozicija na kojoj je igrao dok se kalio u Boltonu i pre u Čelsiju, nego desno krilo za koje nema predispozicije. Ne znam, meni tu nema mnogo živosti i cela igra im je bila poprilično mrtva prošle sezone, Meireleš i Mata nisu mnogo razmrdali ekipu sa sredine, a kamoli neka živost sa strane gde niko živ ne ume da centrira.

Ako mu preko 50 utakmica nije dovoljno da se uklopi onda stvarno nešto nije u redu sa njim. Drugo brzo se bio uklopio u poprilično loš Liverpul, tako da ta priča o uklapanju ne pije vodu a još tad menjao i ligu i način i stil igre.
    Treće Drogba isto igrao sa svim tim igračima koje ti nabroja kao loše pa mu nije smetalo da rešeta.
    I četvrto pomenuo si da njegova kretnja bez lopte se ne dovodi u pitanje i da je i dalje strašan u tom segmentu a on juče pogubljen, ne zna gde bije. Kretnja bez lopte i sa loptom žali Bože.

Toresa sam gotivio iako je igrao za Liverpul a ja navijam za Everton ali prelazak u Čelzi mu nije trebao i to se tako ne radi, ispao je pizdetina i kraj. Isto mislim i za Van Seka Persu ali njega nikad nisam ni gotivio i uvek sam ga smatrao pizdom a to je sad i dokazao.

Kad je došao u Liverpul to nije bila poprilično loša ekipa, već sasvim solidan tim koji je igrao u LŠ dobro i Tores im je došao k'o kec na jedanes'. Tad je Džerard još i uspevao da poveže 5 utakmica bez povrede i kod Beniteza su imali mnogo jaču ekipu nego sad.

Treba vremena da se neko uklopi, ne pomaže samopouzdanju kad se od njega očekuje da sabija od starta. I dalje mislim da je oko sebe imao prosek igrače, Drogba je samostalno nosio ekipu uprkos mediokritetima oko sebe. Tores nije takav igrač.

Ne znam šta da ti kažem, baziraš mu igru po utakmici od sinoć. Prošle sezone je odlično proigravao i namestio dosta golova. Problem je u njegovoj završnici.

A za ovo poslednje... Pa jebem li ga, meni je on gotivan igrač a i nisam ostrašćen u tom pogledu. Jeste van Persi pička, mada ne znam da li bi isto moglo da se kaže za Toresa.

EDIT: Ako ćemo baš da poredimo Drogbu i Toresa, nije se Drogba nadavao golova, u bitnim utakmicama je tresao, ali nema neku zavidnu statistiku. Prošle sezone je dao 13 golova, nekih dosta bitnih, a Tores 12.

13. Pa ja i komentarisao njegovu sinoćnu partiju lolo

Jeste van Persi pička, mada ne znam da li bi isto moglo da se kaže za Toresa.

Koliko znam on je neki vajni navijač Liverpula bio još dok je igrao u Atletiku. Da je čak nosio ispod dresa majicu Liverpula i tako to. A onda se popišao po faci svima i otišao u Čelzi, jedino bi bilo gore da je potpisao za Mančester. Jednostavno ne volim takve igrače, po meni je to pičkarski. To se ne radi, Gerard je odbio ogromne pare i ostao. Ne znam previše je srao o svojoj ljubavi prema Liverpulu i onda se posrao na sve to.

sunshine
    I ja sam tako čuo, neam pojma šta mu dodje pa pika lopte sa onim Šelvijem lolo.

Lolololo otišao da igra sa Jonjom :D

14. Otkud ti to? Kontam da jedini klub za koji navija može da bude Atletiko, ne znam za ovo sa majicom.

To što je otišao u Čelsi, verovatno je bilo zbog para i prilike da uzme neki trofej. Liverpul pod Hodžsonom je mogao samo silaznom putanjom dalje. Nije ista situacija kao kod van Persija, mnogo je gore postupio Holandez.

15. Nije ista situacija kao kod van Persija, mnogo je gore postupio Holandez.

Slažem se. Ne mogu više da tupim zube, to jest da izlizujem tastaturu o tom isranom slonvovskom govnetu.

16. Gde moze da se poredi Tores sa seka Persom? U Liverpulu je bio samo par godina, nije bio kapiten, klub nije godinama trpeo njegove povrede i obnavljao ugovore, nije izjavljivao svasta pa posle polizao...
    Persi je pickica kakva nije skoro vidjena, realno je jedan od retkih u klasi Stojkovica.

17. Nije ista situacija kao kod van Persija, mnogo je gore postupio Holandez.

Ista situacija potpuno. Sta, Arsenal je imao realne sanse za neki vazan trofej ove sezone?

18. Towelie_

Ista situacija potpuno. Sta, Arsenal je imao realne sanse za neki vazan trofej ove sezone?

Možda i bi imao da je ljakse ostao jer su se dobrano pojačali. Van Persi je ucenjivao Vengera da ako ne dovede pojačanja on ide iz kluba. Došli su Santi, Žiru i Podolski, M'Vila možda kao zamena za Songa itd.

Mada je transfer bio dogovoren već odavno, čim on nije hteo da sačeka kraj prelaznog roka i vidi sa kakvom ekipom nastavlja sezonu.

EDIT: Van Persi je otišao zbog trofeja, iskoristio svojih 30 golova i jednu sjajnu sezonu pa se prodao, ostavivši klub koji navodno voli.

19. A dobro, Persi je makar ispao moralan u svojoj nemoralnosti pa nije potpisao za Siti koji mu je nudio vise para cini mi se.

20. Da je nudio vise para, on bi tamo i otisao, jedino su ga pare i interesovale. Satro nece u Juventus zbog namestanja, najsmesnija transfer prica koju sam cuo u poslednje vreme. Sto, da nece mozda Mancester da osvoji nesto ove godine?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.