Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ali iz ovoga je pao gol.
Pa i vamo. :D
Sreća pa nisu česta pojava u jačim ligama.
Jebote, 'ladno je Laudrup trener Svonsija. Lolčuga. Što ne uze Liverpul car nego s ovim slepcima naš'o da kida...
Pa Rodžers mu je ostavio razrađen tim. Igraju lijepo, a Laudrup zna taj stil jer je igrao u Barsi.
Тај Свонси плени за сад, обећавају топ 5 лоло.... ал пашће кад тад.
Ja sam bio oduševljen kako su odradili debitansku sezonu. Zato mi je bilo drago kad je trener njihov preuzeo Redse. Samo da Sinkler i Dajer ostanu bar još jednu sezonu u Svonsiju.
Teško. Otići će izgleda Sinkler u Šiti.
Синклер мање више, он ионако био клупа, ушо онај дан пред крај и дао гол.
Siti hoće Nastastića u zamenu za 18 miliona evra i Savića. Idiotski, mali je imao ukupno jednu dobru sezonu. Ima potencijal, sa 19 godina igrati prvu postavu u Seriji A nije mala stvar, ali ima još 'leba da jede dok ne postane ozbiljan igrač koji zaslužuje mesto u Sitiju.
Savić igrao desetak utakmica i pošteno se obrukao par puta, ali je talenat i vredi raditi na njemu jer može od njega zver da bude za koju godinu. Nema strpljenja Manćini izgleda, ali bi i Nastasić grejao klupu umesto da igra sa Fiorentinom na visokom nivou.
Dobar bi bio posao za žabare, 18 miliona plus igrač gratis, al' ako ode onda je isključivo zbog para. Nadam se da mali nije alav toliko, mnogo bolje bi bilo da ostane tu, a ponude će već stizati za par godina ako se pokaže.
E da Acke, to je totalna smejurija što ga traže za te pare.
Просто, може им се. Што они да се зајебавају узгајањем некаквих талената кад шеик сурдукне кеш за час, а резултати се траже одмах.
Pa neće sigurno s Nastasićem dobiti rezultat odmah. Ako su hteli talentovanog i trenutno dobrog štopera, trebalo je da lepo pljunu lovu za nekog fazon Humelsa ili čak i Subotića, što da ne, a ne da tolike pare daju na Nastasića, za kog je veliko pitanje da li će se razviti u odličnog štopera. Jedno je sigurno - grejući klupu u Šitiju sigurno neće.
http://gif.mocksession.com/wp-content/uploads/2012/08/SUAREZ-FREE-KICK2.gif
Mačka Hart se malo sjebao. Samo malo više ulijevo živu zidinu da je okrenuo. A vidi, za sekund da stigne i ovo. Jes ima reflekse jebemtisve.
Jes trebao malo bolje živi zid da namesti al ga i ovaj u zabo u milimetar. Igračina je Suarez!
A znao je cigos da ide u gol, odmah je krenuo da trči ka publici. Samo da nije toliko opaljen u glavu, bio bi još bolji. Morao je i na ovoj utakmici da dobije žuti. Izgubio sam dva boda zbog toga, bio mi kapiten u fantaziju.
Majstorski gol
Volkot nije potpisao novi ugovor, ocito ce i njega da zavaljaju. Ajde Volkot, to i nije neka steta, pare za njega svakako ce se vise isplatiti drugim igracem, ali Songa nikako nisu smeli pustiti, idioti. Koga Venger planira da dovede, kad je maltene kraj prelaznog roka?
Лорис у Тотенхему до суботе, барем тако кажу. Било би одлично да он дође са обзиром да је Фридел већ готов. Такође и на већем броју сајтова пише да је Фулам прихватио 15 милиона од Тотенхема за Дембелеа, мало прецењено но добро видећемо како ће он да се снађе ако дође.