Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
JEDAN JE ŠIRER ALAN!
Саће Керол да да 20 голова и да се врати у ливерпул и опет да попањи.
kerol djilardino
Šta je sa ovim Fulemom, odakle im pare za ove transfere
Ne znam što svira kurcu ovaj Liverpul, jebo ga Dempsi i Staridž! Eno ga Ljorente, za 15 miliona može da se dovede, ej!
Gde će na kraju Ljorente čuo sam da traži da ide?
Sinkler u Sitiju, oni bre kupuju tek da bi kupili daleko bilo.
I je l' ima nekih novosti za Everton je l' dolazi još neko možda?
Fulam prodao Dembeleta.
SLUŽBENO: Berbatov je potpisao ugovor sa Fulhamom.
Adam u Stouku, Ričardson u Fulamu, Vaart u HSV-u ponovo.
Majkon zvanično u Sitiju.
Venger debil je pojacao klub tako sto je poslao Bendtnera u Juventus (koji debili, ne valja im Del Pjero, a valja Bendtner), pa ne radi se to tako, Arsene, stipso pirocanska, treba nekoga i dovesti!
I Parka poslao u Seltu, njega nisam gledao, mozda nesto i zna, iako je Korejanac.
Totenhem napravio bogovski posao dovođenjem Lorisa za ''samo'' 12 milki, al se zajebaše i baciše para na glupog Dempsija...
Barton ipak ode u Marsej.
Ne razumem šta si hteo da kažeš.
To da je bacio klub na garažnu rasprodaju, nikog nije doveo.
To jest, nikog korisnog.
Ali nema veze, biće kompetentni za neko 7-10 mesto komotno.
Arsenal ima sasvim solidnu ekipu, biće tu negde oko trećeg-četvrtog mesta.
Mogao je samo uzeti jednog dobrog defanzivnog veznog i to je to, al opet kažem dobro je i ovako.
Voljeni West Ham doveo i Benayuna uz Kerola dobitna kombinacija!
http://www.youtube.com/watch?v=Q-a69_Hm3gI
Zasto je Arsenal prodao Songa? Danas mi rece drug da su ga oterali. Kao nije on zatrazio da ode. Ne ide mi u glavu to nikako...
Čini mi se da je i on imao još godinu dana ugovora, tako da morali su, a lepu su kintu uzeli... Nego je loše što nisu uzeli sličan tip igrača za zamenu...
liverpul masina za genijalne prelazne rokove -.-
Liverpul posle Beniteza ne može da nađe valjanog menadžera sve ispičuture...
Ameno.
Inače, je l' bi mogao taj Arsenal da možda nekad u nekom slučaju paralelnog univerzuma pomisli da bi igračima mogli i da se produžuju ugovori? Mislim da je poslednji lik koji je produžio ugovor s njima bio Toni Adams.