Premijer Liga 2012/2013

1. Benitez beše onaj što je platio Akvilanija 20 miliona sa slomljenom nogom, kupio Ngoga i još kamaru sličnih? A onda otišao i međuvremenu uništio Inter jer mu bilo dosadno?
    Ja mislim da je ovo jedan od boljih prelaznih rokova vas komšija sa Enfilda jer niste pukli 40 miliona za Kerola i 20 za Dauninga, treba da ste srećni!
    Onaj Borini je dobar koliko sam video, Sahin je odličan, jes da imate promaju u odbrani i na golu al jbg ne može sve.

2. A što je to na golu promaja? Jebiga, dešavali su se kiksevi i Kasiljasu i Điđiju, ali Reina nije kiksara jebote. Odbrana je u opasnoj promaji i trebalo bi jednom za svagda da dovedemo kvalitetnog štopera, pošto je Karager za penziju, a Škrtel je dobar jedino za kornere. Šalim se. Nije on toliko loš, ali mislim da ako išta hoćemo da uradimo, da treba da dovedemo još jednog dobrog štopera, a da se otarasimo Škrtela ili da eventualno ostane na klupi, pa da zaigrava kad je baš neophodno.

3. TucanKamen
    Benitez beše onaj što je platio Akvilanija 20 miliona sa slomljenom nogom, kupio Ngoga i još kamaru sličnih? A onda otišao i međuvremenu uništio Inter jer mu bilo dosadno?
    Ja mislim da je ovo jedan od boljih prelaznih rokova vas komšija sa Enfilda jer niste pukli 40 miliona za Kerola i 20 za Dauninga, treba da ste srećni!
    Onaj Borini je dobar koliko sam video, Sahin je odličan, jes da imate promaju u odbrani i na golu al jbg ne može sve.

http://www.realx3mforum.com/smf/avatars/gallery/blank.gif
    ne znam odakle da pocnem....

ngoga je platio milion funti, prodali smo ga za 3-4 nakon sto je dao 10-15 golova za nas. gomilu slicnih je isto placao sicom jer nije imao pare, a morao je da prodaje da bi kupovao. Akvilanija jeste zajebo, nema sta. Inter je unistio Morati jer je hendikepirana ameba.
    promaju u odbrani i golu? lol jes. tandem Ager-Skrtel bio jedan od boljih prosle sezone, a Reina kiksa u poslednje vrijeme samo.
    ono sto nemamo je napad i to ce da nas sjebe

a grifin je opet objasnio, aplauz za skrtela! aplauz! lik najbolji igrac prosle sezone jebotebog
    mrzim ovu temu, svi je'te govna mnogo....

4. Dempsi potpisao za Totenhem, konačno da se i ta farsa završi. Takođe doveli su i Lorisa iz Liona.

5. Reina je zasrao protiv Sitija a nije mu prvi put. No ajde nebitno ali ne može ozbiljan golman da primi gol iz mrtvog ugla a setite se Drogbe. Jednostavno ga smatran vrlo nepouzdanim golmanom, moje mišljenje.
    Vi ste od Šitija izgubili zbog odbrane i golmana, napad i sredina su odigrali odličan meč.

6. lik najbolji igrac prosle sezone jebotebog

Ne reče li ti da je to bio Lukaš Leiva? Tj. da su navijači tako odlučili. Brate, kako smo onda završili 8. pored toga što smo pogodili pun kurac prečki, ako je Škrtel bio najbolji igrač? Šta, jedino on nije grešio? Kurac. A nije mu ona glupost protiv Šitija prva, ali 'ajde. A taman da je i bio najbolji igrač, ne znam samo kako bismo to mogli da zaključimo, nije to uopšte bilo teško biti u onakvom timu prošle sezone.

7. I Mutinja doveo Totnem cini mi se.

8. ono sto nemamo je napad i to ce da nas sjebe

Napad hahahhahahahahhahah pa Suarez je među pet najboljih napadača u PL, šta bi ste vi 6 takvih?

Inter je unistio Morati jer je hendikepirana ameba.

Morati jes govno al je ovaj put ostavio Benitezu CEO tim koji je bio prvak Evrope i dominirao Italijom sa Murinjom i još mu dao za pojačanja. A ovaj je uspeo od njih da za mesec dana napravi grupu građana. Benitez je posle Ektora Kupera najveća prevara od trenera!!!

9. znaci, pljuvacina po njima zbog jednog meca. bravo.

Reina je kiksao tad u LS zestoko, to stoji. ali tek je prosle sezone poceo, recimo redovno, da pravi kikseve. ali i dalje je to daleko od toga da je vrijeme za drugog golmana. da nam je Reina najveci problem, ja bi srecan bio...

Ne reče li ti da je to bio Lukaš Leiva? Tj. da su navijači tako odlučili. Brate, kako smo onda završili 8. pored toga što smo pogodili pun kurac prečki, ako je Škrtel bio najbolji igrač? Šta, jedino on nije grešio? Kurac. A nije mu ona glupost protiv Šitija prva, ali 'ajde. A taman da je i bio najbolji igrač, ne znam samo kako bismo to mogli da zaključimo, nije to uopšte bilo teško biti u onakvom timu prošle sezone.

Lukas je bio u onoj Roj/Keni sezoni.
    Skrtelu ide ova Kenijeva. ako nisi skonto koliko je lik napredovao, jebiga, nema sta da ti pricam.
    i te forice, lako je bit najbolji u losem timu su samo to, forice.

10. Napad hahahhahahahahhahah pa Suarez je među pet najboljih napadača u PL, šta bi ste vi 6 takvih?

he he
    Suarez, Borini -CF
    Sterling, Dauning, Osama -Wingeri
    FENOMENALAN NAPAD UPICKU MATERINU!
    decko, blamiras se. jel ce Sujo sam da vuce cijelu sezonu?

Morati jes govno al je ovaj put ostavio Benitezu CEO tim koji je bio prvak Evrope i dominirao Italijom sa Murinjom i još mu dao za pojačanja. A ovaj je uspeo od njih da za mesec dana napravi grupu građana. Benitez je posle Ektora Kupera najveća prevara od trenera!!!

pojacanja? HAHAHAH koliko je kupio Rafa igraca u Interu? a koliko je Inter doveo novih u Januaru odmah nakon njegovog odlaska?
    skonto sad?

11. Skrtelu ide ova Kenijeva. ako nisi skonto koliko je lik napredovao, jebiga, nema sta da ti pricam.

Daj bre brate napredovao je? Pa dodao je loptu u noge Tevezu, čovek koji ima toliko lošu koncentraciju u tako bitnom meču ne može da bude dobar igrač, jednostavno ne može.
    U prva dva kola ste primili 5 komada i ti pričaš o dobroj odbrani?
    Nadigrali Siti i zbog morona sve to prosuli.

12. jel trolujes il si stvarno glup tako?

edit
    ajd, dam vam des minuta da se prigrupisete....

13. Ja samo hocu da znam ko je rekao da Silva prelazi u Mancester. Eto, samo to.

14. pojacanja? HAHAHAH koliko je kupio Rafa igraca u Interu? a koliko je Inter doveo novih u Januaru odmah nakon njegovog odlaska?
    skonto sad?

Da li je timu koji je uništio Barsu, pojeo sve po Italiji i izdominirao Evropom potrebno pojačanje? Da li je timu koji na svakoj poziciji imao vrhunskog igrača potrebno pojačaje?
    Samo ću ti reći blamiraš se ti. Benitez je debil. Vidim sad puca od poslovnih ponuda od kad je izašao tekst o njemu kao najvećoj prevari u fudbalu.

A za napad neću da se ubeđujem jer imate boljeg špica nego Čelzi ali ti bi ne znam ti ja koga još. Ne znam što je Borini toliko loš, odigrao je i više nego pristojan meč protiv Šitija al dobro. Mora da je Ngog bolji od njega, vrsna i rasna golgeterčina.

15. I Mutinja doveo Totnem cini mi se.

Jok. Odustao Mutinjo. Je l' moguće da bi carevi dali 28 milki za njega? Sve ti svece jebem, kakvih ludaka ima u ovom fudbalu, pa to nije normalno. Jes' on dobar, nema šta, ali za 28 milki uzmeš bre vrhunskog srednjaka i još jedno bar 3-4 godina mlađeg od Mutinja. Gde si to čuo za Silvu, Mančesterovac?
    Inače, što se tiče toga ko nama treba, treba nam apsolutno neko kao što je Sahin ali da je u dobroj formi. Znači neko ko će da jebeno više kreira igru, a ne da to radi jebeni Čarli Adam, koga ne znam kako uvaljasmo onom nesrećnom Stouku. Ako on bude igrao kako ja očekujem da će igrati, biće to dosta dobro. I normalno, da Borini bar solidno bude igrao, jer što reče sed, treba jebiga neko i pored Suareza. Ne mora da bude njegova klasa, ali da bar zna da završi, a ne k'o ono preplaćeno prerađeno drvo, pas mu mater jebo i onom agentu koji je isti njemu i Toresu, pička li im materina svima zajedno. I da, potrebno nam je malo mozga, čisto da ne gubimo bodove od jebenih Norviča i Vigana kod kuće više aman bre koju pičku prelepu materinu bre!

16. Pokusavao sam da smirim tenzije lolo. Cuo sam da Silva hoce novi ugovor, a da ovi nisu hteli da mu ga ponude, pa su se pominjali Junajted i Celsi.

17. Da li je timu koji je uništio Barsu, pojeo sve po Italiji i izdominirao Evropom potrebno pojačanje? Da li je timu koji na svakoj poziciji imao vrhunskog igrača potrebno pojačaje?
    Samo ću ti reći blamiraš se ti. Benitez je debil. Vidim sad puca od poslovnih ponuda od kad je izašao tekst o njemu kao najvećoj prevari u fudbalu.

A za napad neću da se ubeđujem jer imate boljeg špica nego Čelzi ali ti bi ne znam ti ja koga još. Ne znam što je Borini toliko loš, odigrao je i više nego pristojan meč protiv Šitija al dobro. Mora da je Ngog bolji od njega, vrsna i rasna golgeterčina.

to sto interu nisu bila potrebna pojacanja, dokazalo je jos, nekih 6-7 trenera nakon Beniteza. ne znam tacan broj, zavrtilo mi se u glavi kad su svaka 2 mjeseca mjenjali trenera. Benitez je dobio tim pun tridesetogodisnjaka i pare za lizalicu, od tih para kupio je Kutinja (koji je sad jedan od boljih u njihovom timu koji se konacno oporavlja, ali ne od Beniteza, jer Benitez nista jebeno nije uradio, nit je prodao nit je kupio, nego od Moratijeve tvrdoglavosti i gluposti.) Celzi je upravo osvojio LS pa evo sta su uradili. Kupili su pun kurac igraca. zasto? pa jer to tako ide.

u to sto Benitez nema posao, necu ni da ulazim, jer sam kao fan Liverpula I Beniteza vrlo cesto slusao o raznim ponudama.

imamo dva spica. a igracemo (akobogda) 50+ utakmica u sezoni. Suarez posto je lud kao sto jeste, propustice jedno 10 zbog raznoraznih suspenzija, i jos ako padne neka povreda mi smo SJE BA NI!
    I nista, ali apsolutno nista nisam rekao protiv Borinija, tako da opet seres.

18. Nema potrebe da se nastavlja priča jer me realno zasvrbe kurčina za Luzerpul.

Meni je bitno da je Everton konačno krenuo sezonu dobro sad samo da nastave, jebe što gostuju ovom West Bromu koji igra ko nezdrav al videćemo šta će biti.

19. Arsenal je blizu potpisivanja Kineza. U pitanju je Fu-Kin-No-Wan lololo..

Prošle sezone je tako ubo posledjneg dana sa Artetom i Metzom pa i sa Santosom.
    Nadao sam se i da će danas da izleti neki jebački transfer u poslednjem danu, kad ono kurčina sa šlagom i višnjom.
    Ako ti se 7 sezona za redom povredjuju (uglavnom isti ) igrači, pa majku mu jebem dovedi na to poziciji još jedno, zlu ne trebalo. Ne stipsa neće da se otvori pa će posle da se vadi kako nema zadnjeg veznog jer je Dijabi povredjen a Frimpong dobio već 3 crvena.

Aupičkumaterinu više i kad sam počeo da navijam za Arsenal. Lukić i Djurić da dodju ne bi uspeli da sjebu finansije i osvojili bi ligu.

20. Ju ar maj sansajn, maj onli sansajn, ju mejk mi hepi ven skajs ar grej, jul nevr nou han hau mac aj lav ju, pliz dont tejk maj sansajn ovej.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.