Premijer Liga 2012/2013

1. ManUtdOwn18

Ponovo ovaj Pomocnik Bob, jebi se Tucani lolo.

Stare rane dalje peku lololo

A za ove sto nesto seru kako je Benitez bio los, ko bi jos od trenera sa onakvim timom uzeo LS i igrao jos jedno finale iste? Ne mozete reci da je bilo na srecu jer je odmah 3 godine zatim igrao jos i finale. Benitez je bio boss, i kao takav ce ostati zapamcen u Liverpulu. Uostalom, on je doveo igracinu Alonsa.
    EDIT: Sta kurac 3, 2 godine zatim je bilo.

2. Nisam dobro video post, ali ne menja stvari da si potpuno omasio. Mozda i najlepsi fudbal u Evropi je tad igrala Valensija, nisam mogao da verujem koliko lose igra Liverpul posle.

3. Ponovo ovaj Pomocnik Bob, jebi se Tucani lolo.

samo za tebe
    http://www.football18.com/wp-content/uploads/2009/07/marouane-fellaini-wallpaper-2.jpg
    Ako si slučajno zaboravio olololololo

http://thirdkit.com/wp-content/uploads/2012/08/rooney-fellaini-hair.jpg

Oću i ja kosu ko Felaini nećete me prevariti!

4. Odmah 3 godine zatim lololo.

5. Dve godine zatim je bilo, ispravio sam se.

6. Jebem li ga, kao da je Liga šampiona neko merilo kvaliteta. Isto tako je Porto osvojio LŠ, Apoel igrao četvrtfinale, Monako igrao finale...
    Benitez je dobar trener, ali je imao (mnogo) više promašaja od pogodaka u transferima.

7. Billy Sharp

Jebem li ga, kao da je Liga šampiona neko merilo kvaliteta.

Lololo, nego sta je merilo, Karling kup?

Isto tako je Porto osvojio LŠ, Apoel igrao četvrtfinale, Monako igrao finale...

To su bili izolovani incidenti, Liverpul je tih sezona bio konstantan u zavrsnici LS.

8. Bilo bi merilo kvaliteta da pobedi najbolja ekipa, a to se retko dešava. Dobiješ prvaka Rumunije i Bragu u grupi, u drugom krugu jedne dobiješ pošteno, jedne uz pomoć sudije i jedne te usere, i eto te u finalu.
    Ne pričam za Liverpul, već uopšteno.

9. Ajoj, prešao Sinkler iz Svonsija u Siti. A realno, koji će im kurac!? Mnogo sam se isfurao, lijepo se uklapao u igru labudova. Neće se naigrati pored Silve i Nasrija. Ali opet, riješili su se A. Džonsona i N. De Jonga, možda i bude mjesta. Prošlu sezonu je sjevnula titula samo jer je Manćini vratio Teveza Karlosa u ekipu. Ne vjerujem da mogu da odbrane titulu. Džeko je osvojio titulu, Manćini ga ne gotivi, više voli južnoameričke cigane, trebao je da ode ovo ljeto. Došli im još mali Nastasić i Maikon, kao i Džek Rodvel i Havi Garsija.

Junajted doveo Kagavu i Snežanu sa staklenim nogicama, riješili se Berbatova. Kao i svake godine, očekuje se da će se boriti za titulu, ali dobro je i ako završe u top3.

Čelzi je sjajno odradio prelazni rok i to se već vidi. Iako su otišli Drogba, Kalu, Esijen(pozajmica u Real), Bosingva i Lukaku(pozajmica u VBA). Došli im Azar, koji se savršeno uklopio u ekipu, Marin, Oskar, Aspilikueta i razbijač iz Vigana, Mozes. Po meni, oni su favoriti za titulu. I mnogo mi se sviđa kako funkcioniše trojka Mata-Azar-Tores.

Arsenal zavaljao Snežanu sa staklenim nogicama Seru, protjerao Songa u Barselonu. Doveli Žirua, Podolskog i Kazorlu. Biće tu standardno borba za LŠ.

Totenhemu otišli Van der Vart i Modrić, Adebajor došao za stalno. Doveli Dempzija i Dembelea iz Fulama, stigao i Loris, Vertonen, kao i Sigurdson. Mislim da im je najveće pojačanje to što su zadržali Adebajora. Ove sezone teško da će ući u top4.

U Liverpulu otišli Adam, Akvilani, Kerol( pozajmica), Kaut, Maksi, Spiring( samo pozajmica) i Belami.
    Stigli Alen i Borini, kao i Sahin, Huso i Haso. Valjda će biti nešto ove sezone. Realno je da se bore za top4.

Njukasl i Everton se nisu pretjerano pojačavali, ali i oni će se boriti za top4.
    Od ostalih, Sanderlend, Svonsi i KuPeEr bi trebali biti dobri ove sezone.

10. Arsenal zavaljao Snežanu sa staklenim nogicama Seru, protjerao Songa u Barselonu. Doveli Žirua, Podolskog i Kazorlu. Biće tu standardno borba za LŠ.

Rekao sam sam sebi da ću ovo pisati samo u ekstremnim situacijama. Danas je jedna od njih, tako da - Lololo.

11. http://static.guim.co.uk/sys-images/Sport/Pix/pictures/2008/12/29/1230581678701/Martin-ONeill-001.jpg
    "In January 2009 River Plate offered Falcao to Villa for £7m. Martin O'Neill decided to go with Emile Heskey instead."

12. HAHAHAHHAHAHA ONIL GOVEDO

13. Hahahhahahhahahha koj car! To je to provereni Engleski fudbaleri!!!

14. Nije to ništa, ima ona čuvena kad je hteo da dovede Rivalda u Seltik, ali prvo da prođe probu. Ovaj ga oterao u kurac. 2003. godine ili tako nešto, kakva bi to timčina bila sa njim i Larsonom u napadu.

Ali to je taj fetiš prema domaćim igračima, pre bi iskeširali 20 milki za igrača tipa Milner nego za neko pismeno krilo za duplo manje pare.

15. Mnogo dobar sajt.
    http://www.tugagolo.net/
    I da, ovaj Totenhem je očajan.

16. јесул ови моји довели некога уопште?

17. Vestbrom upravo pobjedjuje i Evertona. jebote....

18. А мртви Тотнехем и даље не може да се састави.

19. Daće Bog da ovaj Totenhem ispadne u drugu ligu. Smrdljivci jedni.

20. Свонси игра лепо, добар тим, дресови ко Реалови :)) свиџају ми се.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.