Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Kažeš Benitez trener? Ma daaaaaaaj!
a Liverpul madjija.
par dana pred kraj Rodzers prica kako treba par igraca da ode i da se dovede jos par. sve do jaja, ispratili Speringa, Adama i Kerola i sad ocekujemo ima dovedemo nekog.
Pominjali se Volkot, Staridz, Dempsi. sve ok pojacanja, solidna. Staridz na klupi u super kupu - kurcina! Volkot se dogovorio sa vengerom - kurcina!
ostao Dempsi. i nasi mozgovi, ponude 4,5 miliona. oni odbiju, spursi daju 5 i kupe ga.
jebenih pola miliona.
i za kraj citat koji slikovito opisuje kako se osjecam zadnjih nekoliko godina
Nije ni čudo što mu Morati nije davao kintu nakon onoliko promašaja od pojačanja. Kad se setim kako je doveo Jovanovića i dao mu kintu ko Zidanu, igrače poput Maksi Rodrigeza, ili onog Durana što sad igra za Jagodinu. Dobar je trener, ali sa transferima nema blage veze. Kutinja nije doveo on, već je msm imao potpisan predugovor jer igrač ispod 18 ne sme da napusti Brazil.
Sede, interveniši. A ču'š ovog cara, niko neće da nam dođe... Pa što je onda Sahin završio kod nas, a ne u Arsenalu, kako je već bilo tu sve gotovo? Ovi čak dali i veću kintu.
Ma Kutinjo je još pod Murinjom kupljen a nije mogao da pređe dok ne napuni 18. Ne možeš da porediš Inter koji je dominirao i Čelzi koji se provukao na guz. No nebitno.
Oću Sedplase da ti rečem da je najmanje ovaj Rodžers kriv za stanje u Liverpulu tek je došao. Keni ja kao i Benitez potrošio Boga oca para i ubo jednog dobrog igrača Suareza, Benitez samo Toresa i to je to. Loše poslovanje i loš rejting kluba i logično da neće niko da dođe. Sahin vam je odlično pojačanje i to je to od mene u vezi tvog kluba. Pozdrav od komšija sa Gudisona lololo, ljubac.
maksi bio car. cak i jednu od najdojajnijih pjesama imao.
http://www.youtube.com/watch?v=5e9nnAKyz3w
tako da je daleko od promasene investicije.
a platu jovanovicu je dao Hodzson.
rafa je dogovorio sve, ali kad je otjeran, jovanovic se premisljao i tek onda potpisao kad mu je Sova dao dobru platu.
koliko god da je doveo govana, doveo je Alonsa, Garsiju, Reinu, Agera, Skrtela, Toresa, Maskerana, Sisoka, Lukasa. sa zategnutim budzetom osvojio LS, igrao finale, polu-finale, bio drugi u ligi itd.
a ako sam omsaio sa Kutinja, greska jebiga. al svejedno moja poenta i dalje stoji.
edit
ja Rodzersa i ne krivim toliko. daleko od toga da cu da ga pljujem vec sad. samo sam reko da smo sjebali ljeto, to je to. mada, ni prvi ni zadnji put.
drugi edit
ja tek sad kontam da se cimam na svaki jebeni post. murste, odo da spavam
Jao Felaini, sad cu da sanjam kako je karao Junajted, NEEEEEEE!
Ne lupaj, a Reina, Maskerano, Ćabi Alonso?
Tacno tako, dobar je trener, ali mozga bez. Valensija je igrala fenomenalno dok ih je on trenirao, ali tu igru - ni pola takve igre - nije ponovio sa Liverpulom, a ne daj boze sa Interom. Mada je Inter prica za sebe, Morati je invalid koji baca milione svake godine, ako ne procerda 20 miliona u prazno, tu godinu racuna kao godinu bez ijednog transfera...covek je prosto fenomen.
Slazem se da je i Ektor Kuper prevara, ali cudna stvar je kad steknes ime u Engleskoj, tesko se ostaje bez posla. Evo i ovaj Viljas-Boas, kako bese...invalid covek, rezultati i igra mu dupe-glava, a on se laganica prodade Totnemu. Istina, Totnem je govno od ekipe bio i ostace dok je sveta i veka, ali kapirate princip.
Leb vas jebo, ne pisite nista dok ja kucam!!! Pocetak prethodnog posta je o Benitezu, mrzi me da ispravljam sad.
Benitez ga je potpisao još pre nego što je popio otkaz lololo
Bili izvinjavam se moja greška za Maskerana i Ćabija, Rejna je sve sem dobar i de me boli za Liverpul mante me bre više.
http://ds2.ds.static.rtbf.be/article/big_sport/a/a/1/624_341_4d027e0a23ef8bfef2f68cbff124ecb5-1298738960.jpg
olololo aj vozdra
Car.
Ovo mi je fascinantno i on i Ektor Kuper su igrali stvarno dobar fudbal sa Valensijom al posle budibogsnama udri me majko budakem u čelo.
Ponovo ovaj Pomocnik Bob, jebi se Tucani lolo.
Lako je Valensiji da igra dobar fudbal kad se tri petine lige bori za opstanak i treneri su u fazonu "e, igramo sa Valensijom, popušićemo, ded da izađem sa drugim timom, igramo jaku protiv Rekreativa sledeće kolo".
Pa ne kvalifikuju se timovi za finale Lige sampiona tako sto prethodne sezone pobede u mecu baraza za ispadanje iz lige. Borili se za titulu, bre, cini mi se tek pred kraj sezone da su posustali.
Pročitaj ti ovo opet Džeriko. :) Ih, pa sa onakvim timom i ja bih igrao dobar fudbal. :)
A jeeeeeste sad.
To sam i hteo da kažem, svi su gubili od njih zbog
Valensija sa Kuperom igrala finale LŠ menščini a sa Benitezom se borila za titulu. Bili su stvarno dobri i zato mi je čudno kako su uspeli da budu toliki nemači pojma u ostalim klubovima.