Па сунце ти јебем, на шта сам ја потрошио сат и по времена... Не памтим да сам некад гледао гору утакмицу премијер лиге, мислим да је би ми била занимљивија и Хајдук Кула - Јавор.
Lukas odigrao sat vremena sa rezervama. Otkako se on povrijedio, Liverpul je izgubio sigurnost na sredini terena. Samo da se on vrati i to je druga ekipa. Kad se samo sjetim koliko su ga ljudi pljuvali u početku, a i ja, a onda je poslednje dvije sezone počeo da kida i postao nezamjenjiv u ekipi. Sad se toliko primjeti kad njega nema u ekipi. Mislim da će Lukas i Alen da jebu mame u sredini. I još jedna stvar, ove sezone se baš da primjetiti da Stevu stižu godine. Krivo mi je one kontre što Suljo i Raća nisu odradili kako treba, ono je morao biti gol.
Loše mu bacio Raća.
to!
neki ga jos pljuju vjerovao ili ne.
i dalje nam fali neki napadac/krilo, ali kad se on vrati nece da duva promaja kroz sredinu i Alen ce moci malo vise da gura naprijed. A i Stivi ce konacno moci da igra iza Suareza, a ne ovako povuceno kao do sad.
Kako bi Kavani legao Liverpulu ufff. Urugvajska veza u napadu... Eeee što nisam milijarder pa da pravim tim i da se igram menadžera.
ne drkaj nas sansajne :D svi mi sanjamo to lolo
sta bi sa Arsenalom? krenuli dobro, sad mlohava cuna. otkud?
Junajted jebe.
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/558903_378264922263006_365871031_n.jpg
kakva stoka od navijaca.
+1
Ma klasika. Doduše igrali sa Liverpulom, Čelzijem, Mančesterovima i sad sa Totenhemom u veoma kratkom roku. Očekivo sam da će to malo da se živne nakon pobede u derbiju severnog Londona. Oće kurac kad igraju Remzi, Dženkinson i ekipa. Napad je problem. Podolski je stao (a fino je počeo) Žiru vergla u mestu. Jedino me raduje povratak Džekija. On nikada ne upada u letargiju i uvek grize muda za pobedu, a to malo ko radi u Arsenalu.
Ou ju bjuti.
Ja mislim da je gol Vest Hema postignut pod sumnjivim okolnostima. Po meni je postojao prekršaj Kola nad Banetom.
I nervira me što je Višković od početka utakmice uzeo na zub Toresa i svaku njegovu grešku je morao da prokomentariše.
ЛОЛО, гледајте на спорт клубу плус, која ливада јебена, мислим да је ово утакмица Хартс - Неки Тамо
Haha, ladno livada. Pa moj klub ima bolji teren. I reflektore :D
Lik je rekao da će zapad Londona biti zadovoljniji od istoka, a Vest Hem je iz Istoka, a Čelsi sa Zapada.
Rafi Benitezu treba zabraniti da gleda fudbal, a ne da bude trener.
Stvarno Rafi nikako nije trebalo da u ovom trenutku preuzme Celsi. Kapiram da zeli da bude u poslu, ali otkaz mu se zna na kraju sezone pa makar odbranio LS i uzeo titulu prvaka Engleske.
Haha Junajtede i ti provalio Viškov biser :)
Benitez će samo još više da zasere, nešto kao i u Interu.