Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Benitez će samo još više da zasere, nešto kao i u Interu.
Па сунце ти јебем, на шта сам ја потрошио сат и по времена... Не памтим да сам некад гледао гору утакмицу премијер лиге, мислим да је би ми била занимљивија и Хајдук Кула - Јавор.
Lukas odigrao sat vremena sa rezervama. Otkako se on povrijedio, Liverpul je izgubio sigurnost na sredini terena. Samo da se on vrati i to je druga ekipa. Kad se samo sjetim koliko su ga ljudi pljuvali u početku, a i ja, a onda je poslednje dvije sezone počeo da kida i postao nezamjenjiv u ekipi. Sad se toliko primjeti kad njega nema u ekipi. Mislim da će Lukas i Alen da jebu mame u sredini. I još jedna stvar, ove sezone se baš da primjetiti da Stevu stižu godine. Krivo mi je one kontre što Suljo i Raća nisu odradili kako treba, ono je morao biti gol.
Loše mu bacio Raća.
Meč između Čelsija i Mančester Sitija je bio toliko dosadan, da je jedan muškarac iz Londona čuo i zapamtio sve što mu je supruga pričala dok je on gledao meč.
Lukas odigrao sat vremena sa rezervama. Otkako se on povrijedio, Liverpul je izgubio sigurnost na sredini terena. Samo da se on vrati i to je druga ekipa. Kad se samo sjetim koliko su ga ljudi pljuvali u početku, a i ja, a onda je poslednje dvije sezone počeo da kida i postao nezamjenjiv u ekipi. Sad se toliko primjeti kad njega nema u ekipi. Mislim da će Lukas i Alen da jebu mame u sredini. I još jedna stvar, ove sezone se baš da primjetiti da Stevu stižu godine. Krivo mi je one kontre što Suljo i Raća nisu odradili kako treba, ono je morao biti gol.
to!
neki ga jos pljuju vjerovao ili ne.
i dalje nam fali neki napadac/krilo, ali kad se on vrati nece da duva promaja kroz sredinu i Alen ce moci malo vise da gura naprijed. A i Stivi ce konacno moci da igra iza Suareza, a ne ovako povuceno kao do sad.
Kako bi Kavani legao Liverpulu ufff. Urugvajska veza u napadu... Eeee što nisam milijarder pa da pravim tim i da se igram menadžera.
ne drkaj nas sansajne :D svi mi sanjamo to lolo
sta bi sa Arsenalom? krenuli dobro, sad mlohava cuna. otkud?
Junajted jebe.
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/558903_378264922263006_365871031_n.jpg
kakva stoka od navijaca.
+1
Ma klasika. Doduše igrali sa Liverpulom, Čelzijem, Mančesterovima i sad sa Totenhemom u veoma kratkom roku. Očekivo sam da će to malo da se živne nakon pobede u derbiju severnog Londona. Oće kurac kad igraju Remzi, Dženkinson i ekipa. Napad je problem. Podolski je stao (a fino je počeo) Žiru vergla u mestu. Jedino me raduje povratak Džekija. On nikada ne upada u letargiju i uvek grize muda za pobedu, a to malo ko radi u Arsenalu.
Ou ju bjuti.
Ja mislim da je gol Vest Hema postignut pod sumnjivim okolnostima. Po meni je postojao prekršaj Kola nad Banetom.
I nervira me što je Višković od početka utakmice uzeo na zub Toresa i svaku njegovu grešku je morao da prokomentariše.
ЛОЛО, гледајте на спорт клубу плус, која ливада јебена, мислим да је ово утакмица Хартс - Неки Тамо
Haha, ladno livada. Pa moj klub ima bolji teren. I reflektore :D
Lik je rekao da će zapad Londona biti zadovoljniji od istoka, a Vest Hem je iz Istoka, a Čelsi sa Zapada.
Rafi Benitezu treba zabraniti da gleda fudbal, a ne da bude trener.
Stvarno Rafi nikako nije trebalo da u ovom trenutku preuzme Celsi. Kapiram da zeli da bude u poslu, ali otkaz mu se zna na kraju sezone pa makar odbranio LS i uzeo titulu prvaka Engleske.
Haha Junajtede i ti provalio Viškov biser :)