Premijer Liga 2012/2013

1. VEST HEM TOTENHEM RIJAMU DALABU!

2. Da je Rajt - Filips normalan čovek , sada bi QPR vodio.

3. Miku dao 10 golova za Svonsi do sad. Fantasticno.

4. Arsenal polako postaje novi Liverpul. ŠUPIČKUMATERINU Vengere. Sva sreća pa sad ko god da ode nije neki gubitak jer su svi srednja žalost ili go kurac.

5. Kako možeš da navijaš za Arsenal i teraš Vengera u kurac. K'o Junajted kada pre 6-7 godina nije osvojio ništa 2-3 godine zaredom pa sada navijači Junajteda da teraju Fergusona. Nerazumno je.

6. Jarane Venger nije nista osvoji 7 godina, ne gubi ovakve male titule, prosle godine su izgubili titulu zbog gol razlike. Tacno fali u ekipi mozak tima, koji će imati muda da počini nešto što će preokrenuti utakmicu. Kad Remsi ili Žervinjo počnu utakmicu onda su veoma male šanse da Asrenal dobije tekmu, idi u kurac sa njima, daj malo Aršavina

7. Ali učinio je brda za tim, ne biste bili tu gde jeste da nije bilo njega, malo lojalnosti nije na odmet.

8. Miču je neverovatan. Ja sam njega pratio prošle sezone u Rajo Valjekanu, bio je najefikasniji vezista ,ofanzivni doduše (ne računajući igrače Barse i Reala) sa 15,16 golova. Vrhunski igrač, zaslužuje i poziv u reprezentaciju. Naravno, ne kao neki bitan faktor,ali mogao bi da ga pozove na neku prijateljsku. Sada Rajo ima još jednog Mičua u najavi, Lea Baptistaa , samo se sada neće zajebati da ga prodaju za 2 miliona kao ovog.

9. Kako možeš da navijaš za Arsenal i teraš Vengera u kurac. K'o Junajted kada pre 6-7 godina nije osvojio ništa 2-3 godine zaredom pa sada navijači Junajteda da teraju Fergusona. Nerazumno je.

Ali učinio je brda za tim, ne biste bili tu gde jeste da nije bilo njega, malo lojalnosti nije na odmet.

Jeste. učinio je. Napravio je stadion, stvorio sistem, ekonomski jebu mame. Al trofeja nema sedam sezona. Ajde nadji mi jedan tim koji nije ništa osvojio sedam sezona a da igra ligu šampiona svake godine i već 13 godina zaredom prolazi grupnu fazu. Lako je govorite sa stanovišta navijača Junajteda. Mislim da bi se Ferguson i sam povukao i sam bi skontao da je posenilio kad bi ne bi osvojio bukvalno ništa 7 (rečima sedam) sezona.
    U pravu su Nasri, RvP, Ture, Kliši i svi koji su otišli. Od tima koji je jebavao mame stvorio je tim pedera, pičkurina i manekena (čast izuzetcima)

10. Ferguson na početku u Mančesteru nije ništa osvojio dok nije doveo Kantonu maltene, pa su ga trpeli. :D

11. Mislim nije isto, ali osvojiće se nešto.

12. Da su ti kao Nasri, Fabregas, RvP i kompanija ljudi, Arsenal bi sada bio glavni konkurent za titulu.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.